Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Πρώτη θέση του Δημοτικού Σχολείου Περαχώρας στον Σχολικό Μαραθώνιο Ανακύκλωσης Followgreen


.jpgΟλοκληρώθηκε ο Σχολικός Μαραθώνιος «Πάμε Ανακύκλωση»


 στα δημοτικά, νηπιαγωγεία, γυμνάσια και λύκεια του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, με στόχο την ευαισθητοποίηση και επιβράβευση των μαθητών σε ζητήματα σχετικά με την ανακύκλωση.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Περαχώρας μαθαίνουν να προστατεύουν συνειδητά το περιβάλλον και  βραβεύτηκαν καθώς συμμετείχαν ενεργά μαζί με τους γονείς τους και κατέλαβαν την πρώτη θέση συγκεντρώνοντας τους περισσότερους πόντους ανά μαθητή μεταξύ των δημοτικών σχολείων για ακόμη μία χρονιά στον Σχολικό Μαραθώνιο του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και της Followgreen «Πάμε Ανακύκλωση» 2021-2022.

Δείτε τα αναλυτικά τα  αποτελέσματα εδώ.

Την Τρίτη 17 Μαΐου 2022  πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης των σχολείων του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου, για τη συμμετοχή τους στη δράση ευαισθητοποίησης «Πάμε Ανακύκλωση» 2021-2022.
DSC 194

Ο σχολικός μαραθώνιος υλοποιήθηκε για 4η συνεχή χρονιά από τον Δήμο, σε συνεργασία σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Followgreen.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί ανακύκλωσαν 13.000 κιλά χαρτί, μπαταρίες και τηγανέλαιο.

2

Τα σχολεία έλαβαν επαίνους συμμετοχής, βραβεία και δώρα, όπως  για τις σχολικές μονάδες, που προσέφεραν οι χορηγοί της δράσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: