Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου ο Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός και η Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών, παρουσίασαν μουσικοποιητική βραδιά αφιερωμένη στο έργο του Λευτέρη Μανωλά.

 

Ποιήματα του Λευτέρη Μανωλά έχουν δημοσιευθεί σε εφημερίδες, περιοδικά, στο διαδίκτυο και έχουν περιληφθεί σε ανθολογίες. Μερικά από τα ποιήματά του έχουν μελοποιηθεί.

 

Άνθρωποι από τον χώρο της τέχνης, συγγραφείς, πολιτικοί ,παρακολούθησαν στην κατάμεστη αίθουσα την άψογα οργανωμένη εκδήλωση. Μια διείσδυση έμπνευσης, συγκίνησης και ευαισθησίας σε ένα ποιητικό σύμπαν που αποκάλυψαν οι ομιλητές, αναλύοντας το ποιητικό έργο του Λευτέρη Μανωλά.

 

Ανάμεσα στους συντελεστές ξεχώρισε ο ιατρός – συνθέτης Γιώργος Πρωτόπαπας, ο οποίος μένει και εργάζεται στο Λουτράκι. Για ακόμα μια φορά ο Γιώργος Πρωτόπαπας καθήλωσε το κοινό με υψηλής αισθητικής μουσικές συνθέσεις που απέδωσε στο πιάνο, αποδεικνύοντας πως είναι ένας σπουδαίος συνθέτης.O ίδιος αναφέρει :΄΄ Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα που μελοποίησα την ποίηση του Λευτέρη Μανωλά και το έργο μου φιλοξενήθηκε σε ένα ιστορικό ναό Τέχνης όπως ο Φιλολογικός σύλλογος Παρνασσός΄΄. Στο τραγούδι τον συνόδεψε η λυρική σοπράνο Μαρία Φραγκιαδουλάκη μια εξαιρετική φωνή, που άγγιξε το κοινό με την ερμηνεία της.

 

Συγχαρητήρια σε όλους!!!

 

 

https://www.loutraki365.gr/sites/default/files/2022/10/giorgos_1.jpg

 

 

https://www.loutraki365.gr/sites/default/files/2022/10/giorgos_3.jpg

 

https://www.loutraki365.gr/sites/default/files/2022/10/giorgos6.jpg

 

 

https://www.loutraki365.gr/sites/default/files/2022/10/giorgos_7.jpg

 

https://www.loutraki365.gr/sites/default/files/2022/10/givrgos_8.jpg