Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Η ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΩΝ»!


Σιγά ρε Τσακ, είδες ξύλο και ζήλεψες;

Νέα στοιχεία προστίθενται στο ευτελές έως πλήρους απαξίωσης πρόσωπο της δημοτικής αρχής του Κώστα Λογοθέτη, που όλα δείχνουν ότι δεν διαθέτουν στοιχειώδη αξιοπρέπεια κι αυτοσεβασμό και κατά συνέπεια δεν δικαιολογείται να διατηρούν τις συγκεκριμένες θέσεις.
Σύμφωνα με ασφαλέστατες πληροφορίες του loutraki-press ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης, χθες το απόγευμα μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου, όπου συνάντησε στο γραφείο του τον τέως διοικητή Χαράλαμπο Τετράδη, του ζήτησε συγνώμη και τον εκλιπαρούσε να απελευθερώσει τους δύο αριστερούς κρατουμένους. Στη συνέχεια στην ίδια ακριβώς ενέργεια προέβησαν τόσο ο αναπληρωτής του αντιδήμαρχος ταξίαρχος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. Γιώργος Γλυκοφρύδης, όσο και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, έμπιστος και συνεργάτης στον επαγγελματικό στίβο του Κώστα Λογοθέτη, Γιώργος Δέδες.
Μέχρι εδώ, όλα είναι καλά κι αν θέλετε, πέραν από τις ευθύνες και την πλήρη γνώση από τον Κώστα Λογοθέτη, των κατευθυνομένων επεισοδίων, γεγονός που παραπέμπει σε σκέψεις ότι τα ενθάρρυνε κιόλας, πήγε να ενισχύσει το προφίλ του προς την Αριστερά, αν και γνώριζε όπως και ο εν αποστρατεία ταξίαρχος, ότι εάν σχηματισθεί πρακτικό σύλληψης και δικογραφία, δεν μπορούν να απελευθερωθούν αν προηγουμένως δεν περάσουν από τον εισαγγελέα υπηρεσίας.
Αφού λοιπόν το αίτημά τους αν και γνώριζαν εκ των προτέρων ότι θα πέσει στο κενό, αργά χθες το βράδυ 22:41, έφθασε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του loutraki-press ανακοίνωση του δήμου Λουτρακίου με την οποία ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης καταδικάζει τα επεισόδια που ο ίδιος τουλάχιστον ενθάρρυνε, ενώ καταδικάζει και την κίνηση του Χαράλαμπο Τετράδη να αρνηθεί να καταθέσει το στεφάνι.
Φυσικά, είναι να γελάει κανείς με τον Κώστα Λογοθέτη, όταν παρακαλούσε τον Χαράλαμπο Τετράδη να επιστρέψει και να καταθέσει το στεφάνι, δεδομένου ότι ο τέως διοικητής του Α.Τ. Λουτρακίου ήταν ο άνθρωπος που είχε αναλάβει ως διαιτητής να αποφευχθεί η κρίση και να μην δημιουργηθούν επεισόδια και δυστυχώς ο άνθρωπος έπεφτε πάνω σ’ έναν τοίχο που επεδίωκε να γίνουν επεισόδια!
Στην κατάπτυστη ανακοίνωση, λόγω της εξέλιξης των γεγονότων δεδομένου ότι ο Κώστας Λογοθέτης είχε σε πλήρη γνώση το σχεδιασμό, μεταξύ άλλων αναφέρει τα ακόλουθα:
«Η Δημοτική Αρχή καλεί τους πολίτες και τους φορείς του δήμου Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων, ενωμένοι να αποδοκιμάσουν τις βίαιες ενέργειες απ’ όπου κι  αν προέρχονται και να περιφρουρήσουν με όλες τους τις δυνάμεις τους δημοκρατικούς θεσμούς».
Το γελοίο του πράγματος, όταν η ίδια η δημοτική αρχή καταπατάει κι εκφυλίζει τους δημοκρατικούς θεσμούς!
Η συνάντηση στο γραφείο της Ιάσωνος του Κώστα Λογοθέτη
Είναι αναγκαίο να διευκρινισθεί για την αποκατάσταση της πραγματικότητας και της ορθής ενημέρωσης των αναγνωστών του loutraki-press, ότι ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης με τους εμπλεκόμενους στα χθεσινά επεισόδια τη συνάντηση την είχε πραγματοποιήσει την Παρασκευή το μεσημέρι. Σημασία έχει το πότε;
Όταν προηγουμένως τον είχε ενημερώσει ο τέως διοικητής του Α.Τ. Λουτρακίου Χαράλαμπος Τετράδης ότι πρόθεση του χρυσαυγίτη βουλευτή Στάθη Μπούκουρα είναι να εκτονωθεί η ένταση και αν εκδοθεί ανακοίνωση να καταδικάζεται η γροθιά του Κώστα Λογοθέτη με την οποία έκανε νεύμα στον Δημήτρη Δέδε, είχε πρόθεση να μην παραστεί σε τελετή κατάθεσης στεφάνων στο δήμο Λουτρακίου.
Σύμφωνα με πρωινές πληροφορίες του loutraki-press, όταν ο Χαράλαμπος Τετράδης εισέπραξε την άρνηση του δημάρχου να συμβάλλει στην εκτόνωση της έντασης, μετέβη ο ίδιος στο γραφείο του δημάρχου στην Ιάσωνος όπου ευρέθηκε μάρτυς ενώπιον ενός απρόσμενου θεάματος. Στο γραφείο του Κώστα Λογοθέτη παρευρισκόντουσαν ο πατέρας ενός εκ των πρωταγωνιστών, καθώς επίσης και πρωταγωνιστές αυτών!
Αντί λοιπόν, ο Κώστας Λογοθέτης να είναι ο δήμαρχος, να είναι το φωτεινό παράδειγμα, να είναι ο ηγέτης που δίνει το ρυθμό για την πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου του, απεναντίας είναι αυτός που με τη στάση του υποσκάπτει απροκάλυπτα το οποιοδήποτε μέλλον και προοπτική!
 Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: