Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Χάντμπολ 2013-2014 - 3η αγωνιστική Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ...



   


Με μια σπουδαία εμφάνιση και μια εκ νέου εκτός έδρας νίκη, στην Κατερίνη επι του ιστορικού Αρχέλαου,  συνέχισε τον μαραθώνιο της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών 2013-2014 ο Ποσειδώνας Λουτρακίου του Νίκου Γραμματικού στο Χάντμπολ.

 
Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής: Π.Α.Ο.Κ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ 29-24, ΚΙΛΚΙΣ-ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ 23-24, ΧΑΝΘ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 30-19, ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ – ΦΟΙΒΟΣ 26-29, ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 25-34. Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου έγινε και το ντέρμπυ μεταξύ ΔΙΟΜΗΔΗ ΑΡΓΟΥΣ – ΑΕΚ 25-27 λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Διομήδη Άργους. Με την ευκαιρία αυτή να ευχηθούμε να περάσει ο Διομήδης Άργους στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού θεσμού.

Η ομάδα μας, σαν τον αέρα από το Λουτράκι, πέρασε μέσα από την ισχυρή έδρα του Αρχέλαου επικρατώντας με το επιβλητικό 25-34.

Από την αρχή του αγώνα η ομάδα του Νίκου Γραμματικού, έλεγχε τον αγώνα και είχε την υπεροχή σε άμυνα και επίθεση καθ`όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Η αντίπαλη ομάδα δεν μπόρεσε να αντιδράσει και σίγουρα της στοίχησαν η απουσία του έμπειρου Βουτσά αλλά και το σκληρό της παιχνίδι αφού τιμωρήθηκαν 2 παίκτες της από τους διαιτητές με κόκκινη κάρτα για αντιαθλητικό παιχνίδι. Δεν κρατήθηκαν δελτία.
Στην επίθεση το πρώτο λογο είχε ο Πέρρος με άξιους συμπαραστάτες τους Skrobic και Ρουμελιώτη ενώ στην άμυνα ο Βαμβακάς, Μελετάκος και Andrejic εκ μηδένιζαν τις επιθετικές ενέργειες των αντίπαλων παικτών. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και σε αυτόν τον αγώνα και μας έκαναν όλους χαρούμενους.

Ο προπονητής του Αρχελάου –που παραμένει χωρίς πόντο- Γιώργος Καραδήμος επεσήμανε: «Ήμασταν πολύ κακοί, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Αποσυντονιστήκαμε και από τις απουσίες. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά η διαφορά είχε ξεφύγει. Ο αντίπαλος κέρδισε δίκαια. Ήταν καλύτεροι στην τελική προσπάθεια και είχαν περισσότερο αγωνιστικό πάθος».
Ο Προπονητής του Ποσειδώνα Κος Γραμματικός Νίκος δήλωσε: Είμαι ευχαριστημένος από την νίκη όχι όμως ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών μου. Μέχρι το 45ο λεπτό του αγώνα η άμυνα μας λειτουγούσε αρκετά καλά κρατώντας τους αντιπάλους στα 13 γκόλ. Είναι ξεκάθαρο ότι  χρειαζόμαστε πολύ δουλειά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως τον Πρόεδρο του Αρχέλαου Κατερίνης και τα μέλη του ΔΣ που μας υποδέχτηκαν εγκάρδια και τους υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε την φιλοξενία τους. Επίσης να ευχαριστήσουμε την αστυνομική διεύθυνση Πιερίας για την ασφάλεια που μας παρείχαν.

Η ομάδα μας το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 18:00 στο Λουτράκι, για την 4η αγωνιστική, αντιμετωπίζει τον Φίλιππο Βέροιας.
Χρειαζόμαστε όλες και όλους τους φιλάθλους, μικρούς και μεγάλους, για να στηρίξουν την ομάδα μας μέσα στο γήπεδο.
Οι παίκτες περιμένουν να δουν το γήπεδο, σε κάθε αγωνιστική με όλο και περισσότερους φιλάθλους. Σας περιμένουμε.

ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 25:34
ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Γιώργος Καραδήμος): Κοσμίδης, Καραγιάμπας, Τριανταφύλλου 5, Χρύσος , Μειτανίδης3 , Σαιδές5 , Ράντος 3, Ξώνης4 , Μελικιάν, Ασαρίδης4 , Παπαδόπουλος Α., Ξεφτέρης, Σαμλίδης 1, Χαραλαμπίδης, Εγγλέζος.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Νίκος Γραμματικός): Βλαχογεώργος, Σκρόμπιτς6 , Παλαιολόγος, Βαμβακάς4 , Πέρρος8 , Μουτσάι, Δημητρόπουλος, Άντρεγιτς 2, Μανιουδάκης, Τρουπής 3, Τσικογιαννόπουλος , Μπάρμπας, Βασιλειάδης1, Παπαδόπουλος, Μελετάκος 4, Ρουμελιώτης 6

Διλεπτα 9/3 - Πέναλτι 3/2 - 8/7
Κόκκινες 2/0 (Ράντος-Εγκλέζος και οι δύο για επικίνδυνο παιχνίδι)

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος - Μπέτμαν



Τμήμα Χάντμπολ
Αο Ποσειδών Λουτρακίου


Δεν υπάρχουν σχόλια: