Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Π.Α.Ο.ΚΟΥΤΑΛΑ - Α.Ο.ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ 2-6



Για ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα του Α.Ο.ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες, με αποτέλεσμα να έρθει μία σπουδαία εκτός έδρα νίκη.



Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης η Περαχώρα έδειξε τι ήθελε, μπήκε δυνατά και έχασε κλασικές ευκαιρίες για γκόλ.Το γκόλ ήρθε στο 30' μετά από εκτέλεση κόρνερ και καρφωτή κεφαλιά του Λογοθέτη όπου και έγινε το 0-1.
Το γκόλ αυτό έλυσε τα πόδια των παικτών μας με αποτέλεσμα στο 32' μετά απο πολύ καλή ενέργεια των Κανάκη, Παππά, Γιαννούλη, Κόντη, με τον τελευταίο να κάνει το 0-2.
Από το δεύτερο τέρμα και μετά η Περαχώρα επαναπαύτηκε με αποτέλεσμα στην μοναδική φάση που δέχθηκε στο 41' μέτα από ολιγωρία της άμυνας ο Δεδούσης να κάνει το 1-2, όπου ήταν και αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Στο 2ο ημίχρονο τώρα, η Περαχώρα δεν μπήκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, έδωσε γήπεδο στον Κουταλά με αποτέλεσμα να δεχθεί την ισοφάριση στο 60' από τον Πανακουδάκη.
Από αυτό το σημείο και έπειτα η ομάδα της Περαχώρας έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο και κάταφερε σε 10' να βάλει 4 γκόλ.
Μετά από εξαιρετική ένεργεια των Γιαννούλη, Παππά και Κόντη με τον τελευταίο περνώντας και τον τερματοφύλακα να κάνει το 2-3 στο 70',Μετά από πολύ ωραία ενέργεια των Γιαννούλη Κόντη έγινε το 2-4 στο 74' από τον Κόντη, κάνωντας χατ-τρικ.Στο 80' ο Γιαννούλης έκανε το 2-5 και στο 80' ο Λογοθέτης σημείωσε το 2-6 με κεφαλία κάνωντας 2 τα προσωπικά του τέρματα.

Συνθέσεις των ομάδων:

Α.Ο.ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ: Δρίτσας Δ, Αικατερίνης(70'Δρίτσας Χ),Δημόπουλος,Παπαδημητρίου,Λογοθέτης,Παππάς(83'Τσόκος).Θυμής,Λόγγρος,Γιαννούλης,Κόντης,Κανάκης(82'Ζιώγας).

Π.Α.Ο.ΚΟΥΤΑΛΑ:Γόγολας,Γκέλης,Ευμορφιάδης,Καρατζάογλου,Κακογιάννης,Κανάκης,Αθανασόπουλος(55'Πανακουδάκης),Κατσιμπούλας,Δεδούσης(83'Καλλάς),Μανανάς(75'Κεχρολόγος),Σκούρτης.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!!!!ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: