Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ





Παρασκευή, 12.10.2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεύτερη συνάντηση μέσα σε λίγες μέρες πραγματοποιήσε με τους εργαζόμενους στο ΚΑΦΚΑ (Κέντρο Αποθεραπείας Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης) ΚΕΦΙΑΠ (Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης Κορίνθου, ο Βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας. Στην συνάντηση με τους εργαζόμενους συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο όπως οι μεγάλες ελλείψεις διοικητικού προσωπικού (υποδιοικητής) και επιστημονικού (φυσικοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, γυμναστές κτλ) που δυσχεραίνουν σημαντικά τη λειτουργία και την παροχή υπηρεσιών.
Παρά την έλλειψη διοίκησης τόσο στο Κέντρο, όσο και στο Νοσοκομείο, στο οποίο πλέον υπάγεται το Κέντρο βρέθηκαν οι εξής λύσεις:

1. Σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Αλέξανδρο Πνευματικό η φυσικοθεραπεύτρια που διαθέτει ο Δήμος Κορινθίων θα εργάζεται κάποιες ημέρες της εβδομάδας στο Κέντρο, για όσο χρόνο ισχύει η σύμβαση της. 
2. Σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Κώστα Λογοθέτη η γυμνάστρια που διαθέτει ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων θα εργάζεται δύο ημέρες της εβδομάδας στο Κέντρο, για όσο χρόνο ισχύει η σύμβαση της. 

Ο κ. Δήμας δήλωσε το εξής «Αξίζει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στον κ. Πνευματικό και στον κ. Λογοθέτη που ανταποκρίθηκαν άμεσα και έμπρακτα στο τηλεφώνημα-αίτημα το οποίο τους έκανα και απέδειξαν πως ακόμη και σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες μπορούμε να λύνουμε κάποια προβλήματα όταν συνεργαζόμαστε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: