Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ/ CAFE/ BAR



ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ''ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΥΑΛΑ'' ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΤΩΝ CAFE, ΤΩΝ BAR των 14 πόλεων που είναι στην www.kaloperasi.com και να υιοθετήσουν ένα πρόγραμμα <<Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ή Πέμπτη (εσείς απ
οφασίστε την ημέρα)>> π.χ. από την Τρίτη 16 Οκτωβρίου, και κάθε Τρίτη έως τις 18 Δεκεμβρίου 2012, ώστε οι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι και οι επισκέπτες της κάθε πόλης να απολαμβάνουν φαγητό, καφέ και ποτό σε εξαιρετικές τιμές.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι λιγο πριν τα χριστούγεννα και στο διάστημα αυτό τα εστιατόρια και τα καφέ/Bar κάθε πόλης, που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία, θα προσφέρουν γευστικά μενού, καφέ και ποτά σε πολύ προσιτές τιμές:

• Μενού με 10 €

• Καφέ με 2 €

• Ποτό με 4,5 €

• Κρασί (φιάλη) με 11 €

Άς επιδιώξουμε να τονώσουμε τον κλάδο της εστίασης, μένοντας πιστοί στους βασικούς μας στόχους , που είναι ο συνδυασμός της ποιότητας, στα προϊόντα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, με τις συμφέρουσες τιμές.

Διοργάνωση: Κάθε μία πόλη από τις 14 της www.kaloperasi.com

Kόντρα στο κλίμα απαισιοδοξίας , ας βοηθήσουμε όλοι μας στην οικονομική αναζωογόνηση της κάθε πόλης.

Ως «Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ», προσκαλούμε τους κατοίκους, τους επισκέπτες και τους επιχειρηματίες της κάθε πόλης να συμμετέχουν σε δράσεις που ζωντανεύουν την κάθε πόλη, δίνοντας στον καθένα μας την ευκαιρία να στηρίξει έμπρακτα την κοινωνική και οικονομική ζωή της πόλης.

Ως www.kaloperasi.com υποσχόμαστε να βοηθήσουμε ανιδιοτελώς στην προσπάθεια για επιτυχία του προγράμματος.
Και για να κάνουμε την αρχή: Θα δεχόμαστε τις συμμετοχές από τις επιχειρήσεις για την συμμετοχή τους στο ''πρόγραμμα'' στο τηλ.
6974-952827 ή στο E-mail: geraniapark@yahoo.gr.
Κατόπιν θα δημοσιοποιούμε σε αυτήν εδώ την σελίδα μας στο Facebook τις επιχειρήσεις που έχουν δηλώσει συμμετοχή με τις εκπτωτικές τιμές, ώστε να τις μαθαίνει ο κόσμος στην κάθε πόλη.
Απλώς εσείς και όλοι μας πρέπει να διαδώσουμε την πρωτοβουλία αυτή παντού και σε όλους για να έχει και την ανάλογη επιτυχία.
Ευχόμαστε ''ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ".
Οι εκδηλώσεις συμμετοχής αρχίζουν από ΤΩΡΑ !!!.
Για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής: 6974-952827 ή στο
E-mail: geraniapark@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: