Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ





 
 

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
Ψήφισμα 12η Οκτωβρίου 2012,

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ
 ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Το Δημοτικού Συμβουλίου, του Δήμου Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων αντιτίθεται στην απάνθρωπη πολιτική της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα:

 ‘Η μεγάλη μείωση των πόρων στην Αυτοδιοίκηση, οι  δραματικές περικοπές στους μισθούς, στις συντάξεις, στις κοινωνικές δαπάνες, η εκρηκτική ανεργία, το  ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, η μείωση των κατώτατων μισθών , η σταδιακή κατάργηση των δώρων , οι συνεχείς επιθέσεις σε ό, τι έχει απομείνει από τις εργασιακές σχέσεις , τα χαράτσια, και  η  επιβολή νέων  φόρων σχεδόν σε καθημερινή βάση, οδηγούν τους  Έλληνες πολίτες  στην χειρότερη οικονομική και ψυχική εξαθλίωση που έχει υπάρξει ποτέ στη χώρα μας.

Η κυβέρνηση δεν αφήνει πλέον κανένα περιθώριο άλλης ανοχής στους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και την ελληνική κοινωνία στο σύνολό της, δεδομένου, ότι η αντοχή όλων έχει εξαντληθεί.

Δεν αποδεχόμαστε και αντιπαλεύουμε τα βάρβαρα μέτρα της Κυβέρνησης και της ΕΕ που μας  στερούν να ζούμε με αξιοπρέπεια και μας βυθίζουν όλο και περισσότερο στην φτώχεια και στην εξαθλίωση.
Απορρίπτουμε τα αντιλαϊκά, αντεργατικά μέτρα και μνημόνια που μας οδηγούν στην ανεργία, τη μαύρη εργασία, μας στερούν την κοινωνική ασφάλιση, τα κοινωνικά, προνοιακά επιδόματα, καταργούν το 8ωρο, το 5ήμερο, μας αφήνουν χωρίς δημόσια νοσοκομεία, χωρίς φάρμακα και κάνουν μονόπλευρες περικοπές χωρίς να αγγίζουν την πλουτοκρατία.
Λέμε ξεκάθαρα ΟΧΙ στα σχέδια και τις εσκεμμένες πολιτικές τους . Το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας δεν μπορεί να είναι η ανασφάλεια, η φτώχεια και η ανεργία.
Τα νέα αντεργατικά μέτρα είναι έτοιμα. Θα διαμορφώσουν μια χώρα ξεπουλημένη χωρίς παραγωγική βάση, αιχμάλωτη των μεγάλων συμφερόντων, των τραπεζιτών και των μονοπωλίων.
Καλούμε την Κυβέρνηση και την τρόικα να σταματήσουν αμέσως αυτή την καταστροφική πολιτική και προειδοποιούμε ότι αν συνεχίσουν με την ίδια πρακτική, θα μας βρουν απέναντί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: