Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Ανώριμη ήττα 20-22 απο ΔΟΥΚΑ.






Εχθές Τετάρτη 17Οκτωβρίου έγινε η εξ αναβολής 1η αγωνιστική. Η ομάδα του Ποσειδώνα αντιμετώπισε την ομάδα του ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ στο Λουτράκι που πέρσι τερμάτισε στην 4ηθέση της βαθμολογίας.


Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας. Στην συνέχεια ο Δούκας ισορρόπησε το παιχνίδι και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τα λάθη στις επιθέσεις του Ποσειδώνα και με εύκολα γκολ όχι μόνο μείωσε το σκορ αλλά πέρασε μπροστά και τελείωσε το ημίχρονο έχοντας μια πολύ καλή διαφορά τερμάτων 8 - 14.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα έργο για μια μόνο ομάδα. Του Ποσειδώνα.
Ξεκινώντας πιο δυναμικά στην άμυνα και με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μπάρμπα, ισορρόπησε το παιχνίδι και σιγά σιγά πήρε στα χέρια του την τύχη του με επιθετικά όπλα τους Βαμβακά, Vujanovic, Πέρρο , Χατζηκωνσταντίνου, μείωνε σταδιακά το σκορ και ανέβαινε η ψυχολογία του και η πίστη του ότι μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι. Η διαφορά των 6 γκολ του πρώτου ημιχρόνου στο 55ο λεπτό έγιναν δύο και στο 59ο λεπτό ένα με εναπομείναντες 2 επιθέσεις για κάθε ομάδα με βάση το υπόλοιπο του χρόνου.
Δυστυχώς το δοκάρι σταμάτησε το σουτ του Χατζηκωνσταντίνου που ξέφυγε από τον αντίπαλο του με μια πολύ όμορφη προσποίηση και δυστυχώς δεν έγινε η ισοφάριση σε 21 – 21. Η γρήγορη επίθεση του ΔΟΥΚΑ ολοκληρώθηκε με επιτυχία, και έγινε το τελικό σκορ 20-22. Πολύ καλές παρουσίες των Μπάρμπα από Ποσειδώνα και Μαγκαφουράκη από ΔΟΥΚΑ κάτω από τα δοκάρια των δυο ομάδων.
Στα τελευταία 5λεπτά η ομάδα μας είχε την ατυχία να μην έχει στην διάθεση της τους Vladan Vujanovic και Γιώργο Πέρρο που τραυματίστηκαν και αποχώρησαν. Ελπίζουμε στο επόμενο παιχνίδι μας με τον Φοίβο στην Θεσσαλονίκη να είναι γεροί και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό μαζί με τον Παπαδόπουλο που όλη την εβδομάδα είχε πρόβλημα στον δικέφαλο και ελπίζουμε να τεθεί στην διάθεση του προπονητή μας.
Η ομάδα του Ποσειδώνα έπαιξε εξαιρετική άμυνα στο 2ο ημίχρονο αφήνοντας τους παίκτες του ΔΟΥΚΑ να βάλουν μόνο 8 γκολ σε στημένη άμυνα εκ των οποίων τα 3 ήταν λάθη από τις γρήγορες επιθέσεις μας. Οι έμπειροι παίκτες του ΔΟΥΚΑ εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη μας και κράτησαν τη νίκη στα χέρια τους, που την θεωρούσαν πολύ πιο εύκολη.

Πληρώσαμε σε αυτό το παιχνίδι το 3ο δεκάλεπτο του 1ου ημιχρόνου.

Πάντως ολοκληρώθηκε με πολύ καλές εμφανίσεις ο πρώτος κύκλος παιχνιδιών με τις πιο ισχυρές ομάδες θεωρητικά και πρακτικά της Α1 Εθνικής κατηγορίας.(ΠΑΟΚ - ΑΕΚ - ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ)

Δεν μπορέσαμε να έχουμε βαθμό ή βαθμούς αλλά η συνέχεια είναι εξίσου δύσκολη με πρώτο αντίπαλο εκτός έδρας τον ΦΟΙΒΟ ΣΥΚΕΩΝ Θεσσαλονίκης.
Αποκτήσαμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τις δυνατότητες μας και ελπίζουμε η συνέχεια να δικαιωθεί και με συγκομιδή βαθμών.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα : Πανελλήνιος - Κιλκίς 18-28, Φίλιππος Βέροιας - Άρης Νίκαιας 28-23, Φοίβος Συκεών - ΠΑΟΚ 21-38.


ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Κώστας Χατζηκωνσταντίνου): Βλαχογεώργος,Σκρόμπιτς 2, Βαμβακάς 3, Πέρρος 6, Γκίκας,Μουτσάϊ, Δημητρόπουλος, Τούρκια, Σταμούλης, Μπάρμπας, Χατζηκωνσταντίνου Ν. 3,Βουγιάνοβιτς 5, Βασιλειάδης ,Παπαδόπουλος, Χατζηκωνσταντίνου Αθ., Ρουμελιώτης 1.

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (Κρανάκης)Μουτζουρίδης2, , Γεωργίου , Τόμπρος, Τζηράς 3, Γκέρτσος 1, Ζαμπούνης 5, Νικολαΐδης 6,Αργυράκης , Γεωργιάδης, Στούμπης 2, Αραπακόπουλος 1, Μπραουδάκης, Μισαηλίδης,Μαγκαφουράκης, Κλέωπας, Κοτελίδας 2, Μπάσιος.


Η βαθμολογία (σε 3 αγώνες)

ΑΕΚ 6
ΠΑΟΚ 6
ΑΣΕ Δούκα 6
Διομήδης Άργους 4*
Αερωπός Έδεσσας 4*
ΓΑΣ Κιλκίς 4
Φοίβος Συκεών 2
Φίλιππος Βέροιας 2
Ποσειδών Λουτρακίου 0
Άρης Νίκαιας 0
Πανελλήνιος 0
ΧΑΝΘ 0
Οι ομάδες με* έχουν από έναν αγώνα λιγότερο.
Η επόμενη αγωνιστική έχει τα εξής παιχνίδια:


Γενική εκτίμηση όλων ήταν ότι έγινε ένα ωραίο παιχνίδι που το ευχαριστήθηκαν οι φίλοι και θεατές του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: