Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΧΙΝΟΥ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΤΩΡΑ!..




 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΧΙΝΟΥ

ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΤΩΡΑ!..



 χίνος 18/10/2012
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Οι Ενεργοί Πολίτες Σχίνου θα πραγματοποιήσουν ενημερωτική συνάντηση για το νερό του Σχίνου, την Κυριακή 21/10/2012 και ώρα 10:30 π.μ. στην ταβέρνα «Παντός Καιρού» στον Σχίνο.
Εισηγητής θα είναι ο Θανάσης Παντελόγλου, Χημικός, Χημικός Μηχανικός.

Θα παρατεθούν τα έως τώρα στοιχεία, θα γίνει επιστημονική ανάλυση των μετρήσεων, παρουσίαση επιστημονικώς ερευνών και θα επιχειρηθούν προτάσεις πιθανών λύσεων.

Επίσημες προσκλήσεις έχουν σταλεί στο Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Σχίνου τα Γεράνεια, στον πρόεδρο και το γενικό διευθυντή της ΔΕΥΑΛ-Π κ.κ. Χαράλαμπο Δοσσαρά και Τάσο Μαστραντωνάκη, καθώς και όποιους άλλους κρίνουν αρμόδιους από την υπηρεσία τους. Επίσης, στο Δήμαρχο Λουτρακίου - Αγ. Θεοδώρων κ. Κώστα Λογοθέτη, καθώς και σ’ όλους τους αντιδημάρχους, σ’ όλους τους δημοτικούς σύμβουλους του δήμου Λουτρακίου και στους συμβούλους της Τοπικής Κοινότητας Πισίων - Σχίνου.

Πιστεύουμε πως η παρουσία των πολιτικών παραγόντων της περιοχής μας είναι σημαντική: Πρώτον για να ενημερωθούν και δεύτερον για να μπορέσουν να συμβάλουν ουσιαστικά στη λύση του όποιου προβλήματος μπορεί να υπάρχει με τον υδροφόρο ορίζοντα του Σχίνου και του δικτύου.

Ευελπιστούμε στην συμβολή όλων των παραγόντων του τόπου στην ουσιαστική επίλυση του προβλήματός μας με το νερό.
Το νερό είναι βασικό αγαθό για όλους τους ανθρώπους.

Επιτροπή Αγώνα «Ενεργοί Πολίτες Σχίνου»

Δεν υπάρχουν σχόλια: