Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΞΑΜΟΛΗΣΕ ΝΕΑ «ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ» ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΣΟΒΟΛΑ

 
 
 
Ακόμη και τους πιο ακατάλληλους -λόγω έλλειψης γνώσης- εν είδει «παπαγαλακίων» έχει ξαμολήσει ι Κώωτσης, προκειμένου να πείσουν ακόμη και γνώστες της υπόθεσης, ότι η Γνωμοδότηση Τσοβόλα και η απαίτηση της εταιρείας του δήμου Λουτρακίου, 


Λουτράκι Α.Ε. περίπου € 10.000.000 δεν έχει καμία τύχη και προοπτική!
Σε αντιστάθμισμα, έχουν εφεύρει και διαλαλούν τα «παπαγαλάκια» κάποιες άλλες συνταγές, που είναι σίγουρο ότι δεν απέχουν και πολύ από το ξεπούλημα των τόκων -περισσότερων σήμερα από € 700.000 της αγωγής του 2006 σε βάρος των οφειλετών της Λουτράκι Α.Ε.- καθώς και της πλήρους γελιοποίησής τους που προκάλεσε η προδιαγεγραμμένη εγκληματική ενέργειά τους με τις δύο απορριφθείσες διαταγές πληρωμής, καθώς και τα απορριφθέντα ασφαλιστικά μέτρα.
Όπως εκτιμούν δημοτικοί παρατηρητές που έχουν αντιληφθεί τον τρόπο που λειτουργεί ι Κώωτσης, τονίζουν ότι μαζί με τους συμβούλους του, έχουν αναλάβει πρωτοβουλία να δημιουργήσουν με κάκιστες νομικές διαδικασίες τετελεσμένα, έτσι ώστε να μπλοκαρισθεί και κανείς να μην μπορεί να ενεργοποιήσει στο μέλλον τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα.
Εξάλλου, το πνεύμα Κώωτση και τι ακριβώς επεδίωκε με τη ματαίωση της αγωγής που είχε κατατεθεί το 2008 -και σήμερα, δεν αποκλείεται, να είχε εκδοθεί απόφαση και σε δεύτερο βαθμό και η Λουτράκι Α.Ε. να είχε εισπράξει ένα ποσό που θα υπερέβαινε περίπου τα € 2.300.000 αντιμετωπίζοντας άμεσα κι οξυμμένα προβλήματα της εταιρείας- αποτυπώθηκε στο αντιφατικό κι αόριστο κείμενο της αγωγής που είχε κατατεθεί το Δεκέμβριο του 2011 σύμφωνα με τις τότε εκτιμήσεις έγκυρων νομικών κύκλων από την Αθήνα και την Κόρινθο. Νομικοί κύκλοι, επεσήμαιναν ότι οι οποιοσδήποτε νομικές πρωτοβουλίες θα αναλάβει ι Κώωτσης, θα διέπονται υπό το ίδιο πνεύμα, να θάψει δηλαδή τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα και οι οφειλέτες της Λουτράκι Α.Ε. ουδέποτε να καταβάλουν το ποσό των € 10.000.000 που έπρεπε να έχουν καταβληθεί εδώ και 15 χρόνια, ανάλογα με την κάθε ετήσια οφειλή.
Καλόν θα είναι λοιπόν τα «παπαγαλάκια» του Κώωτση που δεν έχουν ιδέα από τη συγκεκριμένη υπόθεση, ούτε καν την έχουν διαβάσει, αλλά ούτε έχουν γνώση του περιεχομένου της, τι ακριβώς προβλέπει, ποιές ενέργειες υποδεικνύει για να εισπραχθούν τα περίπου € 10.000.000, να σταματήσουν να προσφέρουν αυτού τους είδους τις αρρωστημένες υπηρεσίες στον ανεκδιήγητο κι επικίνδυνο Κώωτση, γιατί κυρίαρχα λειτουργούν ως προδότες σε βάρος των συμφερόντων της πόλης του Λουτρακίου.
Είναι μεγάλοι άνθρωποι και θα πρέπει κανονικά να μπαίνουν σε αυτού του είδους τις διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: