Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Υπάρχουν άνθρωποι που βγάζουν κέρατα.... στην κυριολεξία!


Δεν είναι ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι που αναπτύσσουν το παράξενο δερματικό κέρατο. 


Όταν σκέφτεστε κερασφόρα πλάσματα, αμέσως έρχονται κάποια στο μυαλό: ρινόκεροι, ταύροι, μονόκεροι ή και ο... διάβολος. Περιέργως, οι άνθρωποι είναι μέρος της ομάδας αυτής πιο συχνά από ό, τι φαντάζεστε... Ο 84χρονος Χουάνγκ Γουανφάν από την Κίνα, είναι ο
τελευταίος άνθρωπος που καταγράφεται με ένα ασυνήθιστο όγκο να προεξέχει από το κεφάλι του. Το κέρατο άρχισε να αναπτύσσεται πριν από δύο χρόνια και κατέληξε να έχει μήκος 7,5 εκατοστά, σύμφωνα με το Metro.co.uk.
Όταν ξεκίνησε ως ένα μικρό καρούμπαλο, ο Χουάνγκ προσπάθησε να το κρύψει και να καλύπτει, αλλά το κέρατο συνέχιζε να μεγαλώνει.
Πέρυσι, η Ζανγκ Ρουιφάνγκ ηλικίας 101 ετών από την Κίνα, έγινε γνωστή όταν ένα δεύτερο κέρατο άρχισε να ανακάμπτει από το κεφάλι της. Η Ζανγκ «αγκάλιασε» τη νέα της εμφάνιση και είπε στους δημοσιογράφους ότι ήταν πρόθυμη να τα κρατήσει και αρνήθηκε να τα αφαιρέσει.
Αυτοί οι τύποι είναι συνήθως δερματικά «κέρατα», τα οποία αποτελούνται από την ίδια ουσία που βρίσκεται στα νύχια μας, που ονομάζεται κερατίνη. Αν και παράξενο, είναι συνήθως αβλαβείς.



Άντε να δούμε τώρα και τους χριστιανούς ....θα τους αφορίσετε ως απογόνους του Σατανά ... η ίσως λόγω ηλικίας ως γονείς η παππούς/γιαγιά του εωσφόρου.
Βεβαια από την άλλη ίσως τους κάνετε αγίους.

για σκεφτείτε το λίγο...τι έσοδα θα έχει το παγκάρι.
να ανοίξουμε και νέα μονη...ε ρε δουλειές με φούντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: