Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

Μαθητές. Παιδιά ενός κατώτερου....Δημάρχου

Μαθητές. Παιδιά ενός κατώτερου....Δημάρχου 

Σ.Σ. Για να παραφράσω το εξαίρετο θεατρικό και κινηματογραφικό έργο "Τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού"... στο δήμο μας δυστυχώς βιώνουμε "Τα παιδιά ενός κατώτερου Δημάρχου". 
Είναι μέγιστη ντροπή για ένα δήμαρχο και ένα αντιδήμαρχο να προσπαθούν να βγάλουν τους συντοπίτες τους, τους ανθρώπους που μεγάλωσαν μαζί, τρελούς.
Είναι μέγιστη ντροπή στην εποχή του μνημονίου όπου τα παιδιά βιώνουν στο πετσί τους την εξαθλίωση, το ξεπούλημα και την ανασφάλεια, να πρέπει να υποστούν και μια δημοτική αρχή από ανθρώπους που παίζουν με τη νοημοσύνη τους και με τις συνθήκες διαβίωσης τους.
Είναι απίστευτο θράσος, να βγάζουν δελτίο τύπου για το Γυμνάσιο Περαχώρας ότι δήθεν δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και ότι δήθεν οι μαθητές και ο γυμνασιάρχης αντιδρούν υπερβολικά για...λίγες σταγόνες βροχής!!!
Είναι τεράστια κοροϊδία να λένε ότι στέλνουν συνεργεία για αυτοψία, και να τα βρίσκουν όλα μια χαρά, εκτός αν για λόγους κοινωνικής ευαισθησίας έχουν προσλάβει στα συνεργεία και τυφλούς ή ανθρώπους με αυχενικό που δεν μπορούν να κοιτάξουν ψηλά.
Τέλος, είναι κατάπτυστο να εγκρίνονται αναθέσεις 20.000 για μηχανογραφικά και υποστήριξη
τήρησης βιβλίων (δουλειά μικρότερη του ενός δεκάτου της δαπάνης), ή να κάνουν αναθέσεις συντήρησης καυστήρων σε μη δημότες (μέχρι τώρα πάντως το έκαναν τσάμπα ο πρώην πρόεδρος και ο δημοτικός σύμβουλος αδελφός του στους Αγ. Θεοδώρους), και να κλείνουν τα μάτια στις ανάγκες των παιδιών στο γυμνάσιο Περαχώρας που αντί για σκέπη έχει μουσαμάδες και του αντίστοιχου των Αγίων Θεοδώρων να βρέχονται και να ψύχονται λες και είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού.

Για την ιστορία, δείτε το βίντεο του perahora.gr από τον Γιάννη Αικατερίνη, και το επαίσχυντο δελτίο τύπου του δήμου
ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
σχετικά με την κατάσταση σχολικής μονάδας του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων στο Γυμνάσιο Περαχώρας, σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος δεν έλαβε μέχρι και την ημέρα της δημοσίευσης, καμία επίσημη ενημέρωση αναφορικά με κάποιο πρόβλημα σε αυτήν.

Ακολούθησε άμεση τηλεφωνική επικοινωνία, του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής της Β/θμίας Εκ/σης κ. Ιωάννη Κακούρου με τον αρμόδιο Γυμνασιάρχη, όπου πληροφορηθήκαμε ότι δεν υπήρξε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, παρά μόνον λίγες σταγόνες κατά τη διάρκεια της μεγάλης νεροποντής.

Παρ’ όλα αυτά, τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου μετά από εντολή του Αντιδημάρχου κ. Γεώργιου Γλυκοφρύδη, μετέβησαν στο σχολικό χώρο όπου δεν διαπίστωσαν κάποιο ουσιώδες πρόβλημα, το οποίο να αφορά τη λειτουργικότητα του και προέβησαν μόνο στη συντήρηση 2 υδρορροών.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω δεδομένα, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι κατά τη σχολική περίοδο 2011-2012, η σκεπή του Σχολείου επισκευάστηκε από συνεργεία του Δήμου, παράλληλα με την απαραίτητη συνολική ανακαίνιση του χώρου, οι ανωτέρω πληροφορίες είναι απολύτως αναληθείς κάτι που αποδεικνύεται και από την επικοινωνία του Δήμου με το Σχολείο.

Οι Υπηρεσίες του Δήμου, θα μεριμνήσουν για τις όποιες τυχόν μελλοντικές επισκευές προκύψουν στο εν λόγω Σχολείο, κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων.
Δείτε τώρα και το βίντεο με την ωμή πραγματικότητα, ή με την όραση μιας κάμερας και ουχί ενός αντιδημάρχου....loutraki one


Δεν υπάρχουν σχόλια: