Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

O Καλύτερος Πλέι Μέικερ στην Ελλάδα. (ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΚΟΝΕΣ)








Πρώτος σκόρερ στην Α1 Εθνική..
Καλύτερη επτάδα πρωταθλήματος Ελλάδας.. 
Καλύτερος Πλέι Μέικερ στην Ελλάδα.
Τι άλλο να κάνει αυτός ο αθλητής για τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ και το Λουτράκι;












Για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος μας αλλά και του Ποσειδώνα που ένας αθλητής του Χάντμπολ, φέρνει αυτούς τους τιμητικούς τίτλους στον Σύλλογο σε μια σεζόν.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης μας ένας αθλητής που εκπροσωπεί το Λουτράκι σε όλη την Ελλάδα αναδεικνύεται ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ, Καλύτερος Πλέι Μέικερ και συμπεριλαμβάνεται στην Καλύτερη Επτάδα του Πρωταθλήματος!!!

Σε επικοινωνία μας, μαζί του για τα συγχαρητήρια της τιμητική αυτής διάκρισης, μας δήλωσε: 
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την φετινή προσωπική μου πορεία με ικανοποιεί αφάνταστα και με ενθουσιάζει απίστευτα, αλλά είναι και αποτέλεσμα της προσπάθειας όλης της ομάδας. Μιας ομάδας που λειτουργεί με σχεδιασμό και επαγγελματισμό αλλά και ο προσωπικός χαρακτήρας της διοίκησης μας ενώνει και μας στηρίζει σε όλες μας τις ανάγκες.


Είναι σπουδαίο που μια επαρχιακή ομάδα αναδεικνύεται μέσα από μεγαθήρια του αθλήματος με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Ελλάδος, τον καλύτερο Πλέι Μέικερ Ελλάδος και την συμμετοχή του στην καλύτερη επτάδα του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς και ελπίζω η τιμή που νιώθω μέσα μου να ικανοποιεί όλους τους Λουτρακιώτες και όλους τους χορηγούς της ομάδας . Χορηγούς που πρέπει να νιώθουν μαζί μου και αυτοί ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ που συμμετέχουν στην προσπάθεια της ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου στο Χάντμπολ.


Μακάρι να μας στηρίξουν οι επιχειρηματίες του Λουτρακίου και της Κορινθίας και την επόμενη χρονιά ακόμη περισσότερο. Γνωρίζω ως άνθρωπος της αγοράς ότι οι συνθήκες είναι δύσκολες για όλους μας. Καταθέτουμε όλοι την ψυχή μας για τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.

Μαζί μεγάλοι και μικροί χορηγοί,  μπορούν να είναι σίγουροι ότι η ομάδα αυτή με σωστό προγραμματισμό θα μπορέσει να βγεί ΕΥΡΩΠΗ και να προβάλει το Λουτράκι ακόμη περισσότερο.
Μπορεί  να φέρει περισσότερα παιδιά στα ηλικιακά τμήματα.

Υπάρχει παρών και είναι στο χέρι όλων μας το ΜΕΛΛΟΝ.



Μετά την ψηφοφορία 24 εκπροσώπων των ΜΜΕ από όλη την Ελλάδα, αναδείχθηκε η καλύτερη 7αδα του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών για την σεζόν 2012-2013. Την... μερίδα του λέοντος έχει η νταμπλούχος Ελλάδας ομάδα της ΑΕΚ με 5 αθλητές, ενώ την συμπληρώνουν έναν αθλητής από τον Διομήδη Άργους και ένας από τον Ποσειδώνα Λουτρακίου!



Την καλύτερη επτάδα αποτελούν οι παρακάτω αθλητές:

Τερματοφύλακας: Δημήτρης Καφφάτος (ΑΕΚ)

Δεξιός εξτρέμ: Χριστόφορος Μπακαούκας (ΑΕΚ)

Δεξιός ίντερ: Αλέξης Αλβανός (ΑΕΚ)

Αριστερός εξτρέμ: Διονύσης Γεωργιάδης (ΑΕΚ)

Αεριστερός ίντερ: Σπύρος Μπαλωμένος (ΑΕΚ)

Πίβοτ: Σωτήρης Μαραγκός (Διομήδης Άργους)

Πλέι μέικερ: Γιώργος Πέρρος (Ποσειδώνας Λουτρακίου)



Όλοι οι ψήφοι που πήραν οι 24 αθλητές:

Τερματοφύλακας

1. Δημήτρης Καφφάτος (ΑΕΚ) 21 ψήφοι, 2. Χριστόφορος Νούγκοβιτς (Διομήδης Άργους) 3 ψήφοι

Δεξί εξτρέμ
1. Χριστόφορος Μπακαούκας (ΑΕΚ) 15 ψήφοι, 2. Νίκος Σαμαράς (Διομήδης Άργους) 9

Δεξί ίντερ
1. Αλέξης Αλβανός (ΑΕΚ) 22 ψήφοι, 2. Νίκος Μουντζουρίδης (ΑΣΕ Δούκα) 1 ψήφος, 3. Χρήστος Τσάτσος (ΠΑΟΚ) 1 ψήφο

Αριστερό εξτρέμ
1. Διονύσης Γεωργιάδης (ΑΕΚ) 13 ψήφοι, 2. Γιώργος Ζαραβίνας (Διομήδης Άργους) 8 ψήφοι, 3. Στάθης Ζαμπούνης (ΑΣΕ Δούκα) 3 ψήφοι.

Αριστερό ίντερ
1. Σπύρος Μπαλωμένος (ΑΕΚ) 16 ψήφοι, 2. Απόστολος Παλάσκας (ΠΑΟΚ) 4 ψήφοι, 3. Μίτε Καραιβάνοφ (Διομήδης Άργους) 2 ψήφοι, 4. Νταβόρ Τάσκοβιτς (Διομήδης Άργους) 1 ψήφο, 5. Παναγιώτης Νικολαϊδης (ΑΣΕ Δούκα) 1 ψήφο.

Πίβοτ
1. Σωτήρης Μαραγκός (Διομήδης Άργους) 16 ψήφοι, 2. Θόδωρος Μεγαλοοικονόμου (Διομήδης Άργους) 4 ψήφοι, 3. Νίκος Κοκκώνης (ΠΑΟΚ) 3 ψήφοι, 4. Τάσος Παπαδιονυσίου (ΑΕΚ) 1 ψήφος.

Πλέι μέικερ
1. Γιώργος Πέρρος (Ποσειδώνας Λουτρακίου) 10 ψήφοι, 2. Νταβόρ Τάσκοβιτς (Διομήδης Άργους) 4 ψήφοι, 3. Θόδωρος Μεγαλοοικονόμου (Διομήδης Άργους) 3 ψήφοι, 4. Γιώργος Παπαδόπουλος (ΑΕΚ) 3 ψήφοι, 5. Δημήτρης Μπαντής (Φίλιππος Βέροιας) 2 ψήφοι, 6. Θόδωρος Πετρίδης (ΠΑΟΚ) 1 ψήφο, 7. Παναγιώτης Τζουβάρας (Αερωπός Έδεσσας) 1 ψήφος.



MVP ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΑΛΒΑΝΟΣ

Οι 12 προπονητές της Α1 Ανδρών επέλεξαν μέσα από την καλύτερη επτάδα της σεζόν, τον κορυφαίο αθλητή της Α1 Ανδρών 2012-2013 και αυτός είναι ο Αλέξης Αλβανός. Ο 33χρονος δεξιός ίντερ της ΑΕΚ, επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από 8 χρόνια σπουδαίας καριέρας στην Μπουντεσλίγκα με στόχο να οδηγήσει την ΑΕΚ στην κατάκτηση τίτλων και το κατάφερε με το καλημέρα πανηγυρίζοντας το νταμπλ. Με τα δύο τρόπαια που πήρε με την «Ένωση» έφτασε τα 9 στην καριέρα του, έχοντας 4 πρωταθλήματα (2000, 2002, 2004, 2013), 4 κύπελλα (2000, 2001, 2002, 2013) και ένα Ευρωπαϊκό (ΕΗF).

Ο έμπειρος περιφερειακός σημείωσε φέτος 98 γκολ σε κανονική διάρκεια , πλέι όφ και τελικούς με 3,63 μ.ο. (σε 27 ματς), ενώ μοίρασε και δεκάδες ασιστ στους συμπαίκτες του.

Ο Αλέξης Αλβανός συγκέντρωσε 6 ψήφους (50%). Ψηφίστηκαν επίσης οι Δημήτρης Καφφάτος (2), Γιώργος Πέρρος (2), Σπύρος Μπαλωμένος (1), ενώ υπήρξε και ένα λευκό.

«Με τιμά αυτή η διάκριση και η ψήφος των Δημοσιογράφων και των προπονητών. Η ομάδα πέτυχε και τους δύο στόχους της και ελπίζω να μπορέσει και τον καινούργιο χρόνο να έχει ανάλογες επιτυχίες. Επιθυμία μου είναι το πρωτάθλημα να είναι ανταγωνιστικό με δυνατούς συλλόγους που θα βοηθήσουν και στην εξέλιξη της Εθνικής ομάδας. Χαιρετίζω τις ψηφοφορίες που διοργανώνονται και καλό θα ήταν του χρόνου να προστεθεί και ένα έπαθλο για τον καλύτερο νεότερο αθλητή», τόνισε ο 33χρονος παίκτης στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ.


«Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΗΛΙΚΙΑ»

Οι κορυφαίοι αθλητές του φετινού πρωταθλήματος, που συμπεριλήφθηκαν στην καλύτερη επτάδα, μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ για την προσωπική τους διάκριση, αλλά και την χρονιά που πέρασε.

Δημήτρης Καφφάτος (τερματοφύλακας ΑΕΚ, 37 ετών): «Πιστεύω ότι δεν παίζει ρόλο η ηλικία, αλλά η δύναμη της ψυχής. Είμαι χαρούμενος για αυτή την διάκριση. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για όσα περάσαμε αυτόν τον χρόνο και την πολύτιμη βοήθεια τους στην άμυνα και όχι μόνο».

Διονύσης Γεωργιάδης (αριστερός εξτρέμ ΑΕΚ, 27 ετών): «Είμαι περήφανος που επιλέχθηκα ανάμεσα σε τόσα μεγάλα ονόματα του ελληνικού χάντμπολ. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου που με βοήθησαν να έχω μία θέση στην καλύτερη επτάδα».

Σωτήρης Μαραγκός (πίβοτ Διομήδη Άργους, 30 ετών): «Είναι τιμή για μένα η παρουσία στην καλύτερη επτάδα. Οφείλεται στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον Διομήδη».

Σπύρος Μπαλωμένος (αριστερός ίντερ ΑΕΚ, 34 ετών): «Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν. Εντάχθηκα και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα για να βοηθήσω στην αναβάθμιση του. Η φετινή σεζόν αντάμειψε τους κόπους μας και τα όνειρα μας που είχαμε για την ΑΕΚ».

Χριστόφορος Μπακαούκας (δεξιός εξτρέμ ΑΕΚ, 35 ετών): «Χαίρομαι που για άλλη μια φορά οι δημοσιογράφοι με συμπεριέλαβαν στην καλύτερη επτάδα. Ήταν μία πετυχημένη σεζόν και ελπίζω από εδώ και πέρα να έχουμε περισσότερες χαρές».

Γιώργος Πέρρος (πλέι μέικερ Ποσειδώνα Λουτρακίου, 34 ετών): «Είμαι ενθουσιασμένος. Είναι το επιστέγασμα μιας πολύ καλής σεζόν, όπου αναδείχθηκα εκτός των άλλων και πρώτος σκόρερ. Ανταμείφθηκαν οι κόποι μου. Είναι σημαντικό που μία ομάδα της περιφέρειας που κάνει μεγάλη προσπάθεια να αναπτύξει και να προβάλει το άθλημα, έχει κάποιον αθλητή στην καλύτερη επτάδα. Τον πρώτο λόγο για του χρόνου έχει ο Ποσειδώνας Λουτρακίου. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος».






Δεν υπάρχουν σχόλια: