Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΤΙ-ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ :





     Προς πάντα ενδιαφερόμενο Κυβερνητικό παράγοντα:
                
Με όλο τον οφειλόμενο Σεβασμό προς την υποτελή στο Μεγάλο Αδελφό Κυβέρνησή μας, αναφορικά με το νέο Αντι-Ρατσιστικό νόμο, επισημαίνω τα κάτωθι πολιτικά, τα οποία πιθανόν να φανούν χρήσιμα, κατά τη σύνταξη του αντιπατριωτικού και ανθελληνικού αυτού νόμου, και εν πολλοίς άδικου, για τον Έλληνα μικρομεσαίο φορολογούμενο .
«Εκ Θεού άρχεσθε», λέει ο θυμόσοφος  Λαός μας.
«Δικαιοσύνην μάθετε οι ενοικούντες επί της Γης», ψάλλει η Αγία ημών
Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία. «Οι μισούντες Σιών αισχύνθητε από του Κυρίου» ψάλλει η Αγία ημών Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία, αλλά και άλλα τινά πολλά. Η δικομματική υποτελής κυβέρνηση λέει ΝΑΙ από το πρωϊ μέχρι το βράδυ στη Σιωνιστική Τρόϊκα. Κανείς δεν προστατεύει τον Έλληνα. Αυτό δεν είναι ρατσισμός κατά των Ελλήνων;;;; Με αυτά και άλλα πολλά, δίνουμε δικαιώματα στη παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση να απαιτεί ρατσιστικούς νόμους, Μνημόνια, ορυκτό πλούτο, διαμελισμό της χώρας, και άλλα τινά.
Ο όρος «Σιωνιστής» είναι τίτλος τιμής σήμερα, αφού  όποιος καταφέρει να εισέλθει στη χορεία των Σιωνιστών, γίνεται Άρχοντας της Οικουμένης, και Δυνάστης των λαϊκών μαζών.
Γιαυτό η κρατούσα διοίκηση στο κράτος & στην Εκκλησία επιζητούν διακαώς αυτό το τίτλο, με όσα καλά τον συνοδεύουν.
Επισημαίνουμε το ρητό-ψαλμό αυτό διότι οι Νομοθέτες της Κυβερνήσεως- κατόπιν εντολών έξωθεν και άνωθεν- αλλά και υποτέλειας προς τα Μεγάλα Αφεντικά της Οικουμένης, μεροληπτούν κατά των Ελλήνων ραγιάδων, και ουδείς συγκινείται.
Όλοι το θεωρούν λογικό και φυσιολογικό να νομοθετούνται αδικίες κατά των Ελλήνων ραγιάδων, αφού το λένε οι νομοθέτες της νόμιμης από το Λαό εκλεγμένης κυβερνήσεως.    
Η Αγία ημών Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία ψάλλει,
«Οι νομοθέτες του Ισραήλ, Ιουδαίοι και Φαρισαίοι και ο χορός των κρατούντων, βοά προς ημάς»….
Υπενθυμίζω τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, ότι οι πολιτικές διώξεις στην Ελλάδα είναι μια συνομωσία διαταχθείσα από τις Σιωνιστικές δυνάμεις που εδρεύουν στις Η.Π.Α. και στην Ε.Ε.
Οι πραγματικοί καταστροφείς της Ελλάδος, Σιωνιστές πολιτικοί άρχοντες, κυκλοφορούν ελεύθεροι, γιατί απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης των παγκόσμιων κρατούντων.
Ο νέος αντι-ρατσιστικός νόμος –κατόπιν οδηγιών των Σιωνιστών  Κοσμοκρατόρων- συντάσσεται και απαιτεί μονομερή ΡΑΤΣΙΣΜΟ εις βάρος των Ελλήνων, από όλες τις φυλές των παρεπιδημούντων.
Τόσο υποτελείς είμαστε. Δεν μπορούν να βαρέσουν το «γάϊδαρο» και βαράνε το σαμάρι, λέει ο Λαός. Οι «Έλληνες» νομοθέτες μεροληπτούν εναντίον των Ελλήνων φορολογουμένων, και υπέρ των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών, και πάσης πανσπερμίας των δώδεκα (12) φυλών του κόσμου, που παρεπιδημούν στη χώρα μας. Οι δε ανίδεοι και αφελείς βουλευτές ψηφίζουν χωρίς να σκεφθούν, από κομματικό φανατισμό, και χωρίς να φιλοσοφήσουν τη λογική και το δίκαιο του νέου νόμου.
Έτσι σπρώχνεται η χώρα, και ο Λαός της σε εμφύλια σύγκρουση.
Αυτοί που ζητούν τον αντι-ρατσιστικό νόμο, είναι αυτοί που οδηγούν την Αμερικανική οικονομία σε στάση πληρωμών, και χρεοκοπία.
Σιγά να μην απαλλαγούμε έτσι εύκολα από την ΑμερικανοΣιωνιστική Αυτοκρατορία του κακού. Το Σιωνιστικό ΔΝΤ , και η Σιωνιστική Κομμισιόν της Ε.Ε. απαιτούν και άλλα μέτρα από την Ελλάδα, στόχος τους τα πετρέλαια, το φυσικό αέριο, και ο χρυσός της Χαλκιδικής.
Εάν αυτό δεν είναι ρατσισμός, τότε η λέξη έχει χάσει την έννοιά της.
Μας αρπάζουν τα κοιτάσματα. Ο Σόρος ζητάει τα ενεργειακά κοιτάσματα, για να διαγράψει η παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία τα χρέη της Ελλάδας. Με τον ρατσιστικό αυτό νόμο ουδείς θα μπορεί να αντιδράσει, σε πείσμα του άρθρου 120 του Συντάγματος.
Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ στη Κυβέρνηση, εκτελούν όλες τις επιθυμίες των Σιωνιστών Παντοκρατόρων.
Ο Πρωθυπουργός πήγε επίσκεψη στα Μεγάλα Αφεντικά, στις Σιωνιστικές ΗΠΑ & Ισραήλ, για να τον τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί στον Ρατσιστικό νόμο και στα Ενεργειακά, λέει ο θυμόσοφος Λαός μας.
Γεμίζουν οι φυλακές από Έλληνες πατριώτες, και οι δώδεκα (12) φυλές του κόσμου πανηγυρίζουν. Τέτοιους υποτελείς πολιτικούς έχουμε!!!
Οι Έλληνες αποκαλούμε το νέο αντι-ρατσιστικό νόμο, «Ρατσιστικό Νομοσχέδιο», αφού στρέφεται μονομερώς κατά των Ελλήνων.
Σήμερα η Αμερική κάνει Στάση εσωτερικών πληρωμών και χρεοκοπία,
και εδώ τα ηλίθια «μεγκαλοκάναλα» & Τουρκοκάναλα, ασχολούνται με τη Χρυσαυγιάδα. Έχουν καταντήσει εμετικοί, ενώ η παγκόσμια οικονομία κινδυνεύει.
Ασχολούνται με κυβερνητική Σιωνιστική προπαγάνδα.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, ο Ρατσιστικός αυτός νόμος ήταν απαίτηση των
ΑμερικανοΣιωνιστικών LOBBIES, που κυβερνούν σήμερα τον κόσμο.
«Είναι δυσβάστακτο να κυβερνάσαι από τον χειρότερο», έλεγε ένας αρχαίος Έλλην φιλόσοφος. Αυτό πρέπει να σας προβληματίσει για τα σημερινά πολιτικά δρώμενα. Σήμερα διώκεται το φρόνημα.
Ουδείς αμφισβητεί το Ολοκαύτωμα των Εβραίων από τους Γερμανούς Ναζί, και σεβόμαστε και υποκλινόμαστε έμπροσθεν των χιλιάδων νεκρών του Εβραϊκού Ολοκαυτώματος. Επομένως ο νέος αντι-ρατσιστικός νόμος δεν έχει νόημα, εκτός εάν θέλει να υποδουλώσει τους Έλληνες φορολογούμενους, στους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, που δεν πληρώνουν φόρους. Ο αντι-ρατσιστικός νόμος να εφαρμοστεί όχι μονομερώς, αλλά επί ίσοις όροις, με τον όρο της αμοιβαιότητας.
Τι εννοώ. Ουδείς σήμερα μιλά για το Ολοκαύτωμα των Ελλήνων από τη Γερμανική κατοχή των Ναζί, όπου χιλιάδες Έλληνες εκτελέστηκαν από τα εκτελεστικά αποσπάσματα των Ναζί, (μεταξύ αυτών και ο Πατέρας μου),  και έχασαν τη ζωή τους από πείνα, δυστυχία, και ασθένειες. Ουδείς αναγνωρίζει το Ολοκαύτωμα των Ελλήνων Ποντίων, και γενικώς των Ελλήνων της Μικράς Ασίας-Ιωνίας, από τους Τούρκους. Αυτό δεν είναι αδικία και Ρατσισμός εις βάρος των Ελλήνων;;; Γιαυτό λέμε, «Δικαιοσύνην μάθετε οι ενοικούντες επί της Γης». Απευθυνόμενος προς τους Σιωνιστές Παντοκράτορες τους λέγω,
αυτές οι μέθοδοι δεν είναι για το δικό σας μεγαλείο και πνευματικό επίπεδο, προσβάλλουν τη προσωπικότητά Σας, εκτός εάν επιμένετε στη φιλοσοφία του σαράφη και του τοκογλύφου, από όπου ξεκινήσατε!!!.
Αξίζει να αρθείτε υπεράνω τοιούτων ποταπών καταστάσεων, όπως είναι η οικονομική καταστροφή των λαών και Εθνών του πλανήτη.
Αυτές οι ενέργειες δεν ταιριάζουν σε Αριστοκράτες, ευγενείς, και άρχοντες, παρά μόνο σε σαράφηδες, τραπεζίτες, τοκογλύφους!!!
Με αυτές τις πράξεις αποδεικνύετε στο διεθνές κοινό τη προέλευσή σας, την ιστορία σας, και το πολιτισμό σας.
Σήμερα ο νέος βάρβαρος Ναζισμός, είναι ο Σιωνισμός.!!!
Σας πήραν στο λαιμό τους τα Πρωτόκολλα, λέει ο Λαός.
Σαν επιστέγασμα μας φέρνετε και τους αντι- ρατσιστικούς νόμους…….
Αδιάψευστος μάρτυρας του Ρατσισμού που ασκείται εναντίον των Ελλήνων υπό των παγκόσμιων κρατούντων είναι τα βιβλία που κυκλοφορούν «Τα  Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών…..»
εκεί όπου ο Ρατσισμός περιγράφεται σε όλο του το μεγαλείο εναντίον όλης της ανθρωπότητος. Λοιπόν για πιο ρατσισμό των Ελλήνων μιλάμε;;; Σήμερα ασκείται ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων από τις Σιωνιστικές τράπεζες GoldmanSachs, Merryl lynch, J.P. Morgan,
Morgan Stanley, και άλλες, με σκοπό τη πτώχευση της Ελλάδος, και την αρπαγή του δημόσιου ορυκτού πλούτου, λένε τα ΜΜΕ.
Οι κάτωθι περιπτώσεις είναι ρατσισμός κατά των Ελλήνων, οι οποίες διαπράττονται από ξένες μυστικές υπηρεσίες της παγκόσμιας διακυβέρνησης, και της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.
1.- Παρακολουθήσεις τηλεφώνων, και τηλεφωνικές υποκλοπές.
2.- Αυτοκτονίες των Ελλήνων, με τα Μνημόνια.
3.- Η Ύπατη Γερμανική Σιωνιστική Αρμοστεία.
4.- Η Γενοκτονία των Ελλήνων.
5.- Η αφαίρεση του Θρησκεύματος από τις ταυτότητες των Ελλήνων.
6.- Ο αφελής Σαμαράς σήμερα θέλει να δώσει ψήφο στους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, για να κάνουν την Ελλάδα,  Τουρκία & Πακιστάν,
με ότι αυτό συνεπάγεται……………….
Εμείς οι Έλληνες κατά τη διαδρομή των αιώνων ιστορίας πάντοτε είμασταν φιλόξενοι. Ο Ρατσισμός, η ξενοφοβία, και η καλλιέργεια εχθροπάθειας, ήταν έννοιες ξένες προς τον Ελληνισμό.
Μη ξεχνάτε το «Ξένιο Δία»……….
Το ρατσισμό, τη ξενοφοβία, και τη καλλιέργεια εχθροπάθειας, δημιούργησαν άλλοι πονηροί, με τους εδώ πράκτορες, προς εξυπηρέτηση των διεθνών συμφερόντων τους.
Προσοχή λοιπόν στη σύνταξη του αντι-ρατσιστικού νομοσχεδίου.
Ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων είναι τα Μνημόνια, οι αεροψεκασμοί,
η αρπαγή του ορυκτού μας πλούτου, η λαθρομετανάστευση, ο αφελληνισμός της παιδείας, η κλοπή της ιστορίας, η κλοπή των γεωγραφικών ονομάτων της Ελληνικής Επικράτειας (Μακεδονία), και του πολιτισμού των Ελλήνων, και τελικά η αρπαγή της όλης πατρίδας.
Αυτές οι απαράδεκτες παρατυπίες στην Ελληνική οικονομία ήταν εσκεμμένες, και δεν οφείλονταν σε επιπόλαιους χειρισμούς.
Το Σιωνιστικό ΔΝΤ και η Σιωνιστική Τρόϊκα, πλούτισαν από την Ελλάδα, και φτώχυνε ο Λαός της. Η Ελλάς υποχρεώθηκε να ικετεύει το ΔΝΤ να διασώσει την οικονομία της, και το ΔΝΤ  απαίτησε απολύσεις, περικοπές μισθών και συντάξεων, φόρους και χαράτσια, και όλη αυτή τη γκάμα των διαρθρωτικών αλλαγών στην οικονομία, με επιστέγασμα
την αρπαγή του ενεργειακού ορυκτού πλούτου. Το Σιωνιστικό ΔΝΤ σε συνεργασία με τους εδώ εφιάλτες πολιτικούς, είχε διογκώσει και χαλκεύσει τα στατιστικά στοιχεία, με ολέθριες επιπτώσεις για τη χώρα.
Για χρόνια υπήρχαν φήμες ότι οι διεθνείς Σιωνιστικοί χρηματοοικονομικοί οργανισμοί της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, επιδίδονταν στη τέχνη της δημιουργίας οικονομικών ψευδο-κρίσεων, για την αρπαγή του πλούτου των διαφόρων κρατών.
Η αποκάλυψη των απορρήτων εγγράφων από το ΔΝΤ, στέλνουν στη Δικαιοσύνη τη πολιτική ηγεσία-συμμορία των Μνημονίων.
Εάν όλα αυτά δεν είναι ρατσισμός εις βάρος των Ελλήνων, τότε τι είναι;
Αυτά που συμβαίνουν στις Σκουριές, για να πάρει ο SOROS & ROTHSCHILD  το χρυσό της Ελλάδος, και εμείς οι Έλληνες να πάρουμε το υδροκυάνιο, και τη καταστροφή του περιβάλλοντος, είναι ή όχι ρατσισμός εις βάρος των Ελλήνων;;
Τέτοια επένδυση, δεν είναι επένδυση, αλλά κλοπή του δημοσίου πλούτου!!! Η Αμερικάνικη εφημερίδα Wall Street Journal  έκανε μια αποκάλυψη βόμβα φέροντας στην επιφάνεια απόρρητα έγγραφα του ΔΝΤ με τα οποία κατηγορείται ο ΓΑΠ ότι κατάστρεψε την Ελλάδα, ενώ είχε ειδοποιηθεί από το ΔΝΤ,  τον Στρος Καν,  το κ. Ρουμελιώτη κλπ.
Σύμφωνα με διεθνείς πληροφορίες η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση προωθεί το εξής σχέδιο για την Ελλάδα.
Προτείνει να σταματήσουν οι πληρωμές των χρεών της Ελλάδος για 50 χρόνια. Όμως το τίμημα που θα πληρώσει η Ελλάς ως αντάλλαγμα είναι να παραχωρήσει όλα τα πετρέλαια, αέρια, και χρυσό στις Σκουριές που διαθέτει. Τα πετρέλαια και αέρια από τη Κύπρο μέχρι το Ιόνιο,  να δοθούν ΜΟΝΟ σε εταιρίες που εγκρίνει η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση του Rothschild & Rockefeller.
Φυσικά ο αφελής Σαμαράς πανηγυρίζει, και το παίζει μεγάλος ηγέτης.
Όμως μετά τη λήξη των 50 ετών, αν αυτό το σχέδιο περάσει, τότε η Ελλάδα δεν θα έχει φυσικό ορυκτό & ενεργειακό πλούτο για να πληρώσει τα συσσωρευμένα χρέη, και τότε θα έλθει το τέλος της Ελλάδος. Ο Σαμαράς κοιτάει μόνο προσωρινές λύσεις………..    
Η φορολογική λαίλαπα επιβάλλεται ΜΟΝΟΝ επάνω στο πόπολο.
Όλοι οι άλλοι παρεπιδημούντες την Ιερουσαλήμ, παραμένουν αφορολόγητοι. Είναι αυτό ρατσισμός κατά των Ελλήνων ή όχι;;;;
Οι πολιτικοί αρουραίοι με τα μπαούλα γεμάτα χρυσό εγκαταλείπουν το πλοίο που βυθίζεται. Παίρνουν το σπίτι των Ελλήνων για χρέος 300 ευρώ, είναι αυτό ρατσισμός κατά των Ελλήνων φορολογουμένων;;;
Μας σφάζουν οι λαθρομετανάστες μέσα στο σπίτι μας, και ουδείς μας προστατεύει, είναι αυτό ρατσισμός κατά των Ελλήνων ή όχι;;;;
Οι έμποροι των Εθνών ήρθαν εδώ για να αρπάξουν τη περιουσία των Ελλήνων. Η ελεύθερη διακίνηση ιδεών των Ελλήνων μικρομεσαίων διώκεται. Η ελευθερία λόγου και τύπου των Ελλήνων μικρομεσαίων
καταδικάζεται. Είναι όλα αυτά ρατσισμός κατά των Ελλήνων ή όχι;;;
Παραχωρήσαμε εθνική κυριαρχία. Πρωθυπουργός της Ελλάδος είναι ο κύριος ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ, και υπουργοί τα υπαλληλάκια της Τρόϊκα, TOMSEN κ.λ.π. Είναι αυτό ρατσισμός και σκλαβιά κατά των Ελλήνων;;; Από πάνω μας φέρνουν τον αντι-ρατσιστικό νόμο, για την ολοκλήρωση της σκλαβιάς. Ο αντι-ρατσιστικός αυτός νόμος είναι ρατσισμός κατά των Ελλήνων, με διεθνές βραβείο Νόμπελ Δικαιοσύνης. Όλα αυτά τα κακά δημιούργησαν εναντίον των Ελλήνων
οι Άρχοντες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης.
Για αποδεικτικά στοιχεία βλέπε τηλεοπτική εκπομπή Γ. Τράγκα «Ελεύθερος σκοπευτής» στο τηλεοπτικό σταθμό «Ε», με εκλεκτούς καλεσμένους, που συνέβη τη Πέμπτη 10/10/13 από ώρας 23.00-02.00
Ο Θουκιδίδης έλεγε, «Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδας στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει……»
Και άλλος αρχαίος Έλλην φιλόσοφος έλεγε,
«Ο Σιωπών δοκεί συναινείν»…….
Υπενθυμίζω την ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος, άρθρο 120
 
                                             ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                                  Διεθνολόγος
                                              E-mail: ant.grypaios@gmail.com









Δεν υπάρχουν σχόλια: