Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΩΡΓΟ;

Νεραϊδοχώρα στο Λουτράκι
Η… ΟΚΝΗΡΙΑ(;) ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΔΕ ΜΑΤΑΙΩΣΕ
ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ "ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΑΣ"


Ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης είναι ένας άνθρωπος που σε κερδίζει με τα ψέματά του και την ηθοποιία του και μόλις τον αντιληφθείς σε απογοητεύει τόσο, που μετάνιωσες γιατί του είπες και καλημέρα και αντάλλαξες μαζί του μια κουβέντα.
Στη ζωή όμως, όμοιος ομοίω αεί πελάζει και για να συμπορευθείς και περισσότερο να υποστηρίζεις αυτόν τον άνθρωπο δεν μπορεί να διαφέρεις και κατά πολύ από το δικό του χαρακτήρα.
Ως γνωστόν, μεταξύ των πολλών κακών του χαρακτήρος του, είναι η αναποφασιστικότητα και η αναβλητικότητα που τα μετατρέπει όλα σε μπάχαλο, κάτι που φαίνεται ότι έχει γίνει καθεστώς και για τα «βαλσαμωμένα πουλιά» και μεταξύ αυτών του πλέον έμπιστου «εξαπτερύγου» του, του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Γιώργου Δέδε.
Γιατί λέτε λοιπόν φέτος δεν εγκαταστάθηκε η Νεραϊδοχώρα στο παραλιακό πάρκο, αν και υπήρχε ενδιαφέρον από δύο επιχειρηματίες;
Γιατί ο Γιώργος Δέδες δεν υπέβαλε αίτημα στη ΔΕΗ να κατασκευασθεί υποσταθμός που να παρέχει αυξημένη τάση ηλεκτρικού ρεύματος και να μην γίνεται χρήση με καλώδιο από το Loutraki Thermal Spa. Κατά τα άλλα ο πολύς αντιδήμαρχος ασκεί κριτική επί παντός επιστητού και για οποιονδήποτε άλλον, ενώ ο ίδιος δεν έχει να επιδείξει για δείγμα συντεταγμένο έργο…
Loutraki press

Δεν υπάρχουν σχόλια: