Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ



   ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ


ΩΡΑ 5.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MΑΝΤΑΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

   Η εφημερίδα μας, για 17 ολόκληρα χρόνια, αναδεικνύει συ­νεχώς τα προβλήματα του Δήμου μας και αγωνίζεται για την επίλυση τους με την ανάληψη ουσιαστικών πρωτοβουλιών και την κατάθεση προτάσεων.

Ένα από τα θέματα πρωταρχικής σημασίας, που απασχο­λούν το Δημότη και σχετίζονται άμεσα με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, σε ετήσια βάση, είναι ο Τουρισμός και οι σοβαρές επιπτώσεις του στην οικονομική ζωή του τόπου μας.
Γι αυτό η εφημερίδα μας αποφάσισε τη διοργάνωση ημερί­δας για την τουριστική ανάπτυξη, ώστε να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα και να κατατεθούν συγκεκριμένες προτάσεις για τη διαμόρφωση ενός ρεαλιστικού προγράμματος με σκοπό την προβολή του Δήμου μας, των πλεονεκτημάτων της γεω­γραφικής του θέσης και των τουριστικών του δυνατοτήτων.
Η ημερίδα αυτή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 26 Ιανου­αρίου 2014 και ώρα 17:30', στο ξενοδοχείο "ΜΑΝΙΑΣ", στο Λουτράκι. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Η παρουσία όλων εκείνων που επιθυμούν να διατυπώσουν τις απόψεις τους αλλά και τις προτάσεις τους, μετά τις σχετικές εισηγήσεις, είναι ευπρόσδεκτη

 PERAHORA,GR

 ΒΗΜΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: