Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

Το εκλογικό υλικό της δημοτικής μας ομάδας στάλθηκε στην ανακύκλωση"Με μεγάλη έκπληξη και ικανοποίηση τη Δευτέρα 26/05/2014 το πρωί, δεχθήκαμε τηλέφωνο από το γραφείο του Υποψήφιου Δήμαρχου Κορινθίων, κ. Κώστα Πιέτρη, και μας ζήτησε να παραλάβουμε το εκλογικό υλικό που περίσσεψε από τον προεκλογικό αγώνα, για ανακύκλωση.
Θεωρούμε υποχρέωση μας να τιμήσουμε με αυτή την κίνηση τον κύριο Πιέτρη και όλους αυτούς τους πολιτικούς, που δεν ξεχνούν αυτά που λένε στα μπαλκόνια ή στις τηλεοράσεις και την επόμενη μέρα, άσχετα αν κερδίσουν ή χάσουν, να κάνουν πράξη αυτά που έλεγαν.
Έτσι θέλουμε να πιστεύουμε ότι η κοινωνία, τιμώντας τουλάχιστον ηθικά τους σοβαρούς και αξιόλογους, τιμώντας αυτούς που κάνουν πράξεις ζωής αυτά που λένε όταν τα φώτα είναι στραμμένα επάνω τους, θα φέρει αυτή την επόμενη μέρα της δημιουργίας, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς.
Εμείς, οι εργάτες της ανακύκλωσης θα είμαστε δίπλα σε όλους όσους θεωρούν την οικολογία και την ανακύκλωση, πράξη ζωής, και όχι λόγια που είναι να λέγονται, χωρίς να χρειάζεται και να γίνονται πράξη.”
Ανακοίνωση του τοπικού κέντρου διαχείρισης ανακυκλώσιμων υλικών ECORAP ΑΕ


​​
Κώστας Πιέτρης                                                                                           Επικεφαλής Ανεξάρτητης Δημοτικής Ομάδας
Αδειμάντου 41 & Εθνικής Αντιστάσεως | Κόρινθος
τηλ  27410 75570 | fax 27410 75571 | email  pietrhs1@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: