Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Γοητεύοντας μια γυναίκα


gynaika




Η αποπλάνηση μιας γυναίκας είναι μια τέχνη με πολλά μυστικά που ο άντρας πρέπει να ξετυλίξει για να πετύχει.


 Θα σας πω μερικά από αυτά τα μυστικά για να κερδίσετε την καρδιά μιας γυναίκας. Η τέχνη της αποπλάνησης δεν είναι εύκολη και έχει μυστικά, τα οποία δεν είναι γνωστά σε όλους τους ανθρώπους, και ως εκ τούτου είναι συχνές οι αποτυχίες.
Μικρά μυστικά γοητείας:
  • Είναι πολύ σημαντική η πρώτη εντύπωση. Να είστε ντυμένος καλά αλλά όχι στημένα ή εξεζητημένα. Απλά κομψός, καθαρός, χαλαρός για να δώσετε μια όμορφη πρώτη εικόνα.
  • Μην έχετε άγχος και προσεγγίστε την μόνο μία φορά. Αν δεν καταφέρετε κάτι αποχωρήστε ευγενικά και συνεχίστε την διασκέδαση σας.
  • Δείξτε υπομονή. Οικοδομήστε μια καλή επικοινωνία και σιγά σιγά η σχέση θα προχωράει σε άλλο επίπεδο. Η βιασύνη μπορεί να οδηγήσει σε σφάλματα.
  • Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Μικρές εκπλήξεις, προσκλήσεις για καφέ, ποτό ή φαγητό, ένα λουλούδι, …κάθε λεπτομέρεια μετράει υπέρ σας.
  • Ευαισθησία. Δείξτε τις ευαισθησίες σας. Μην προσποιηθείτε τον ευαίσθητο γιατί συνήθως γελοιοποιείστε. Μιλήστε ειλικρινά για τις ευαισθησίες σας.
  • Χιούμορ. Μεγάλο κεφάλαιο το γέλιο και η διασκέδαση αφού είναι δύο πολύ βοηθητικοί παράγοντες. Η διασκέδαση είναι χαλάρωση, μακριά από τις έγνοιες και κάνει τους ανθρώπους πιο δεκτικούς. Πείτε αστεία, γελάστε, δέστε αν έχετε παρόμοιο χιούμορ και γελάτε με τα ίδια πράγματα. Προς θεού μην κάνετε τον κλόουν.
  • Μικρές τολμηρές κινήσεις που θα ανοίξουν το δρόμο για φυσική προσέγγιση. Πιάστε το χέρι της ή απλά αγγίξτε την. Χαϊδέψτε τα μαλλιά της ή αγγίξτε την στην πλάτη. Επίσης αν έχει κατοικίδιο να είστε τρυφερός μαζί του. Αυτές είναι μικρές πράξεις που επιτρέπουν σταδιακά την στενότερη επαφή.
  • Κοιτάξτε την στα μάτια, κατευθείαν τρυφερά και με σιγουριά. Είναι ένας καλός τρόπος για να δείτε αν υπάρχει μη λεκτική επικοινωνία ανάμεσα σας και φυσικά να δείτε αν υπάρχει αυτή η συναισθηματική σπίθα στο βλέμμα της.
  • Το σπίτι σας. Αν την καλέσετε σπίτι σας φροντίστε να είναι καθαρό και όσο γίνεται καλαίσθητο. Προσοχή είπαμε καλαίσθητο και όχι ότι θεωρήσετε ωραίο να το βάλετε παντού. Λίγα πράγματα και με γούστο.
  • Δείξτε ενδιαφέρον για την ζωή της και τις δραστηριότητές της. Ακούστε την και αυτό θα της επιτρέψει να ανοιχτεί και να σας δείξει εμπιστοσύνη.
Αν όλα τα παραπάνω αποτύχουν σημαίνει απλά πως δεν υπάρχει χημεία μεταξύ σας και θα ήταν καλύτερο να το αφήσετε και να μην γίνετε πιεστικός. Αν θέλετε μπορείτε να συνεχίσετε την φιλική σχέση και μπορεί στο μέλλον κάτι να προκύψει. Αλλά πάντα, μα πάντα να είστε ευγενικός και να φέρεστε με λεπτότητα και εξυπνάδα.

Δεν υπάρχει προσωπική γοητεία τόσο μεγάλη όσο η γοητεία του εύθυμου χαρακτήρα.
Henry Van Dyke

Δεν υπάρχουν σχόλια: