Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΑΥΡΙΟ, TETAΡΤΗ στις 21.00: Live chat με τον Δημήτρη Καζάκη Στο www.toxwni.gr!









 ΑΥΡΙΟ, TETAΡΤΗ στις 21.00: Live chat με τον Δημήτρη Καζάκη Στο www.toxwni.gr!


Aύριο, Τετάρτη, 21 Μαΐου, στις 21.00, ο γενικός γραμματέας του ΕΠΑΜ, Δημήτρης Καζάκης σας περιμένει για να συνομιλήσετε μαζί του ΖΩΝΤΑΝΑ μέσα από το www.toxwni.gr!


O Δημήτρης Καζάκης, λίγες ημέρες πριν τις κρίσιμες για το μέλλον της πατρίδας ευρωεκλογές, θα βρίσκεται στα γραφεία της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ, έτοιμος να απαντήσει σε όλα τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ ερωτήματα! Με τον πιο απλό τρόπο, επισκέπτεστε την ιστοσελίδα www.toxwni.gr και χωρίς καμία... γραφειοκρατία (ούτε εγγραφές, ούτε προσωπικά δεδομένα, ούτε τίποτα!) παρακολουθείτε και συμμετέχετε ίσως στην πιο ενδιαφέρουσα πολιτική συζήτηση πριν τις ευρωεκλογές.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής επικεφαλής του ΕΠΑΜ (το οποίο οι κρυφές δημοσκοπήσεις -οι ΜΟΝΕΣ που επιβεβαιώθηκαν την περασμένη Κυριακή!- προβλέπουν ότι θα αποτελέσει τη μεγάλη έκπληξη των ευρωεκλογών) ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ την άμεση επικοινωνία με τον πολίτη και το αποδεικνύει για μία ακόμη φορά. Παρακολουθείστε τη συζήτηση, κάντε τις ερωτήσεις σας και σημειώστε τις απαντήσεις! Ο Καζάκης έχει την... "κακή συνήθεια" να πέφτει μέσα!

Αύριο Τετάρτη μπείτε ΕΔΩ, πάρτε μέρος στη συζήτηση και ο Δημήτρης Καζάκης θα απαντήσει στις ερωτήσεις - τοποθετήσεις σας σε πραγματικό χρόνο.

Διαδώστε το και ραντεβού: αύριο, Τετάρτη, στις 21.00!

Δεν υπάρχουν σχόλια: