Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

Η υπολοχαγός Καταδρομών που κρατά ψηλά τη σημαία στην Στρογγύλη - ΒΙΝΤΕΟ


Image
“Η σημαία εδώ δεν πρόκεται ποτέ να υποσταλεί”. Ο Νίκος Δένδιας νέος ακόμη στο ΥΕΘΑ είδε και άκουσε λίγο έκπληκτος την επικεφαλής της φρουράς στην Στρογγύλη.
Υπολοχαγός των Καταδρομών, μητέρα ενός μικρού παιδιού 2,5 ετών, υπηρετεί στη Στρογγύλη, με τον σύζυγό της στρατιωτικό να υπηρετεί κι αυτός σε νησί.

Εννοείται ότι τα πάντα στην Στρογγύλη δουλεύουν στην εντέλεια όπως συμβαίνει όπου το “κουμάντο” το κάνουν γυναίκες. Οι οποίες είναι πολύ πιο σκληρές,με την καλή έννοια του όρου.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής του στο Καστελόριζο, τη Στρογγύλη και τη Ρω, τη διαβεβαίωση ότι «τόσο το υπουργείο Εθνικής Αμυνας όσο, κυρίως, το ελληνικό κράτος στο σύνολό του, θα στηρίξει τους ανθρώπους που κρατάνε υψηλά το εθνικό φρόνημα και την ελληνική σημαία στην άκρη της ελληνικής επικράτειας», παρείχε ο υπουργός Νίκος Δένδιας.

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας συναντήθηκε με τον δήμαρχο Μεγίστης Γεώργιο Σαμψάκο, εκπροσώπους τοπικών φορέων και κατοίκους του νησιού, ενώ επιβιβάστηκε στην πυραυλάκατο (ΤΠΚ) «ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ» που περιπολεί στην περιοχή και συνομίλησε με τα μέλη του πληρώματος. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τα φυλάκια της Στρογγύλης και της Ρω. Στη Ρω τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη της Δέσποινας Αχλαδιώτη, της γνωστής «Κυράς της Ρω» και αμέσως μετά ο κ. Δένδιας κατέθεσε στεφάνι στον τάφο της.

Τον υπουργό Εθνικής Αμυνας συνόδευσαν ο υφυπουργός Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος και ο Αρχηγός Στρατού Αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς.


Ο Υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας κατα την διάρκεια της επίσκεψης του στην Στρογγύλη γνώρισε και άκουσε την Υπολοχαγό των Καταδρομών.

Ο Υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας κατα την διάρκεια της επίσκεψης του στην Στρογγύλη ειχε την ευκαιρία να γνωρίσει τις συνθήκες κατω απο τις οποίες οι ένοπλες δυνάμεις συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην πατρίδα αλλα και την τοπική κοινωνία.

Γνώρισε επίσης και την επικεφαλής της φρουράς στη Στρογγύλη. Η υπολοχαγός άφησε τον Υπουργό Αμυνας εκπληκτο. Διαβάστε τι είπε και δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο OnAlert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: