Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014

«ΓΕΝΕΘΛΙΑ» ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ ΕΛΕΥΣΗΣ
ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
Λουτράκι 21 Νοεμβρίου 2014Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ«ΓΕΝΕΘΛΙΑ» ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ
ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!Λουτρακιώτες και Λουτρακιώτισσες πρέπει να νιώθουμε υπερήφανοι για τον τριετή εμπαιγμό και την υποτίμηση της νοημοσύνη μας όχι μόνον από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, αλλά και τα εντεταλμένα «εξαπτέρυγα» και τους αυλοκόλακές του.
Την ώρα που η Ευρωπαϊκή Ένωση διαθέτει όλα τα απαιτούμενα χρηματοδοτικά εργαλεία για την άμεση έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου στην οδό Αιγαίου του Λουτρακίου, εκείνος έχοντας στα χέρια του ακόμη και τα τεύχη δημοπράτησης του έργου από τον ΟΣΕ, βρίσκει μεμονωμένα ευήκοα υποχείρια στο Λουτράκι, πρόθυμα στον εκτροχιασμό του έργου.
Ως νοήμονες πολίτες, δεν είναι δυνατόν να παραμένουμε απλοί θεατές με σταυρωμένα χέρια στο ενορχηστρωμένο έγκλημα σε βάρος του τόπου, της οικονομίας, της ανάπτυξης και του σύγχρονων όρων διαβίωσης των πολιτών του Λουτρακίου, προς δόξαν αλλότριων συμφερόντων.
Γιατί άραγε ο Πέτρος Τατούλης εγκληματεί σε βάρος της ανάπτυξης του Λουτρακίου; Χρόνια σας πολλά με υγεία για την ανάλογη μακροημέρευση.
Προηγείται και προέχει το συμφέρον του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: