Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Πάτρα: Η στιγμή που αστυνομικός αποτρέπει την αυτοκτονία άντρα από πολυκατοικία - Δείτε το βίντεο!

Πάτρα: Η στιγμή που αστυνομικός αποτρέπει την αυτοκτονία άντρα από πολυκατοικία - Δείτε το βίντεο!


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 55χρονος βγήκε στο πρεβάζι του μπαλκονιού της πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Ζαΐμη και Μαιζώνος (απέναντι από τα ΕΛΤΑ) και απειλούσε να αυτοκτονήσει, γεγονός που προκάλεσε άμεσα την κινητοποίηση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.


Τελικά τον άνδρα κατάφερε να σώσει ο αστυνομικός Ανδρέας Κάππος που πρσέγγισε το μπαλκόνι όπου βρισκόταν ο 55χρονος από γειτονική πολυκατοικία. Ο αστυνομικός κατάφερε να αρπάξει τον 55χρονο κυριολεκτικά στον αέρα, περνώντας από την μία οικοδομή στην άλλη θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή και σώζοντας τον επίδοξο αυτόχειρα.

Η επιχείρηση διάσωσης που συμμετείχαν και άλλοι αστυνομικοί αλλά και άνδρες της Πυροσβεστικής ολοκληρώθηκε με επιτυχία, χάρη και στην έγκαιρη επέμβαση και τον συντονισμό των Αρχών Ο αστυνομικός Ανδρέας Κάππος δεν είναι η πρώτη φορά που, αντιδρά άμεσα για να σώσει μια ζωή. Να υπενθυμίσουμε ότι έχει βραβευθεί για τον επαγγελματισμό του και το υψηλό αίσθημα καθήκοντος, αφού έσωσε, μαζί με τον συνάδελφό του Κωνσταντίνο Πατέντα, τη ζωή ενός 17μηνου βρέφους από βέβαιο πνιγμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: