Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ «ΛΟΥΤΡΑΚΙ» Διοργάνωση ποδοσφαιρικού αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό








Διοργάνωση ποδοσφαιρικού αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό


Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνει την από κοινού διοργάνωση με την ομάδα «ΦΙΛΟΙ ΒΑΖΕΧΑ»,  φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 και ώρα 17:00 που θα διεξαχθεί, στο «ΘΩΔΕΙΟ» Στάδιο Λουτρακίου, μεταξύ του Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ και της ομάδας «ΦΙΛΟΙ ΒΑΖΕΧΑ», με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας και του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων.
Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στο «Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ».
Στους  φιλάθλους  που θα παρακολουθήσουν το φιλικό αγώνα θα δοθεί η ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά σπουδαίες προσωπικότητες του Ελληνικού ποδοσφαίρου όπως ο Κριστόφ Βαζέχα, ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Άγγελος Μπασινάς, ο  Στράτος Αποστολάκης, ο Γρηγόρης Γεωργάτος, ο Νίκος Λυμπερόπουλος ,  ο  Σταύρος Τζωρτζόπουλος, ο Μάριο Γκαλίνοβιτς και άλλοι εν ενεργεία παίκτες Α’ Εθνικής όπως και παλαίμαχοι διεθνείς.
Σας προσκαλούμε όλους για να δείξουμε τη συμπαράσταση μας και να ενισχύσουμε την 25ετή προσπάθεια της  «Ελπίδας»  για να χαρίσει ένα χαμόγελο, μια ελπίδα στα παιδιά του τόπου μας αλλά και όλου του κόσμου.
Τιμή εισιτηρίου: 5,00 (πέντε) €

Εκ μέρους
Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ

«ΦΙΛΟΙ ΒΑΖΕΧΑ»
ΘΩΜΑΣ ΚΑΝΑΒΟΣ
Πρόεδρος  Δ.Σ.
ΒΑΖΕΧΑ ΚΡΙΣΤΟΦ
ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ – Πρόεδρος Συλλόγου Εμπόρων Βριλησσίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: