Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Γερμανοί φέρτε πίσω τα παιδιά μας!


Στάζουν αίμα τα λεφτά που μας χρωστάτε!

 

Μας χρωστάτε 341 δισ., σας χρωστάμε 320 δισ., σας χαρίζουμε τα 21 δισ. και... πατσίζουμε...
Θέλετε - δεν θέλετε θα πληρώσετε, κυρία Μέρκελ και κύριε Σόιμπλε, για τις σφαγές, τις λεηλασίες και τις καταστροφές, για τους χιλιάδες Έλληνες που στείλατε στα κρεματόρια του Άουσβιτς και του Νταχάου. Εκτός κι αν προτιμάτε σύγκρουση...






Πολύ καλά έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και έβαλε αυτήν τη στιγμή το θέμα της πληρωμής του κατοχικού δανείου και των γερμανικών αποζημιώσεων.

Η άμεση αντίδραση της Μέρκελ με ανακοίνωση της Καγκελαρίας (ότι δεν αναγνωρίζει καμία υποχρέωση της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα) αλλά και η οργή που εκδηλώθηκε από τα συμπλέοντα με το δίδυμο Μέρκελ - Σόιμπλε κόμματα και τα ανθελληνικά δημοσιεύματα γερμανικών εφημερίδων δείχνουν ότι σωστά έπραξε ο Τσίπρας. Ιδιαίτερα, μάλιστα, όταν έχει στα χέρια του το τεκμηριωμένο με έγγραφα-ντοκουμέντα πόρισμα της Ειδικής Επιτροπής του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, που αθροίζει το ύψος των οφειλόμενων από τη Γερμανία στην Ελλάδα χρημάτων (αποζημιώσεις και κατοχικό δάνειο) στα 341.203.223.015 ευρώ. Ποσό που υπερκαλύπτει τα 320 δισ. ευρώ που χρωστάει η χώρα μας στους τοκογλύφους-δανειστές μας.

Δύσκολα μπορεί πλέον ο κ. Σόιμπλε να πει «σκοτώνω και δεν πληρώνω»...

Ούτε μπορεί η κ. Μέρκελ να προσπεράσει την απάντηση του πρωθυπουργού, ο οποίος από το βήμα της Βουλής, στη συζήτηση για τις γερμανικές αποζημιώσεις, διεμήνυσε ότι «δεν παραιτούμαστε από τις απαράγραπτες αξιώσεις μας»!

Άλλωστε, δεν είναι μόνο η Ελλάδα που βίωσε τις γερμανικές θηριωδίες, με τα γεμάτα έλληνες αιχμαλώτους τρένα προς τα κρεματόρια του Άουσβιτς και του Νταχάου, απ' όπου μετρημένοι στα δάκτυλα ήταν εκείνοι που γύρισαν στην πατρίδα.

Απών ο Σαμαράς, «ναι» στους Γερμανούς από το Ποτάμι...

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η απουσία του πρώην πρωθυπουργού και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά από την πολύωρη συζήτηση στη Βουλή για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου. Η μοναδική εξήγηση είναι ότι δεν ήθελε να ενοχλήσει τους δικούς του ανθρώπους, τη Μέρκελ, τον Σόιμπλε και την ηγεσία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στους οποίους ενδεχομένως να είχε υποσχεθεί ότι δεν πρόκειται να φέρει ποτέ αυτό το θέμα ούτε να το υποστηρίξει. Η απουσία του Σαμαρά σχολιάστηκε με πολύ δυσμενή σχόλια από πολλούς βουλευτές του. Ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης εμφανίσθηκε ως υπερπροστάτης των Γερμανών, με κακίες απέναντι στην κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί βάζει ένα θέμα που είναι... ανύπαρκτο! Και γιατί με αυτήν τη συζήτηση λαϊκίζει. Καλύτερο μάρτυρα υπεράσπισης δεν θα μπορούσε να βρει το Βερολίνο...


Στάζουν αίμα τα λεφτά που μας χρωστάτε!

Είναι πολλά τα λεφτά που χρωστάει στην Ελλάδα και στον ελληνικό λαό η Γερμανία. Πολύ περισσότερα από το χρέος που έχει η Ελλάδα απέναντι στους δανειστές των Μνημονίων. Και αυτά που χρωστάμε εμείς δεν στάζουν αίμα από εκτελέσεις και σφαγές, από κάψιμο ολόκληρων χωριών και ερείπια, δεν μυρίζουν Άουσβιτς και Νταχάου, δεν είναι ποτισμένα από δάκρυα, πόνο πολύ, φτώχεια και δυστυχία, δεν φωτογραφίζουν τη λεηλασία και την καταστροφή όλων των υποδομών της Ελλάδας μας, πάνω στα οποία κτίσθηκε η σημερινή Γερμανία.

Ο λογαριασμός, που τεκμηριώνεται με έγγραφα και ντοκουμέντα τα οποία ούτε ο εφοριακός Σόιμπλε δεν μπορεί να αμφισβητήσει, φθάνει στα 341.203.213.015 ευρώ (341,2 δισεκατομμύρια ευρώ)! Αρκετά περισσότερα από τα 320 δισ. ευρώ που είναι σήμερα το ελληνικό δημόσιο χρέος, το οποίο έχει πάρα πολλά πανωτόκια.

Και από αυτά το κατοχικό δάνειο ανέρχεται στα 10.344.859.092 ευρώ (10,344 δισεκατομμύρια ευρώ), ζεστό χρήμα, δάνειο που είχε αναγνωρίσει η μεταπολεμική Γερμανία με την καταβολή δύο δόσεών του.

Συν 107,3 δισ. ευρώ για τις ζωές που χάθηκαν!

Στον πίνακα των απαιτήσεων που καταγράφονται λεπτομερώς στην απόρρητη έκθεση της Ειδικής Επιτροπής του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, στην οποία προσδιορίζονται αναλυτικά και απόλυτα τεκμηριωμένα οι ελληνικές αξιώσεις από τις γερμανικές επανορθώσεις και το κατοχικό δάνειο,»δεν συμπεριλαμβάνονται απαιτήσεις για αποζημίωση για απώλεια ανθρωπίνων ζωών (ηθική βλάβη / ψυχική οδύνη), που δεν μπορούν να προσδιοριστούν επακριβώς, τις οποίες η Επιτροπή εκτιμά ότι κυμαίνονται από 22,1 δισεκατομμύρια ευρώ μέχρι 107,3 δισεκατομμύρια ευρώ, με τις επιφυλάξεις που διατυπώνονται στο οικείο κεφάλαιο της έκθεσης. Σε κάθε περίπτωση, το κόστος της Ελλάδος σε ανθρώπινες ζωές, στην υγεία του πληθυσμού, σε καταστροφές ιδιωτικών περιουσιών και των υποδομών του Κράτους, καθώς και της οικονομίας γενικότερα και της προοπτικής της, ξεπέρασε κάθε ιστορικό προηγούμενο και το οποιοδήποτε εκτιμώμενο ποσό δεν φθάνει για την πραγματική ηθική και υλική δικαίωση της χώρας».

Καταπέλτης για Μέρκελ και Σόιμπλε όλα τα στοιχεία της «δράσης» των χιτλερικών στρατευμάτων στην Ελλάδα

Συγκλονιστικά και πολύ αποκαλυπτικά για τις απώλειες σε ανθρώπινες ζωές, τη λεηλασία και τις καταστροφές που προκάλεσαν τα γερμανικά στρατεύματα είναι τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην απόρρητη έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, αποτέλεσμα της πολύμηνης δουλειάς που έκανε η Ειδική Επιτροπή, συντονιστής της οποίας ήταν ο Παναγιώτης Καρακούσης και μέλη οι Βασίλειος Μανεσιώτης, Στέλιος Μαραβελάκης, Βασίλειος Κατριβέσης, Δημήτρης Τσάκωνας και Γεωργία Χαλούλου. Σε όλους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί πλέον η Ελλάδα έχει για πρώτη φορά στα χέρια της πλήρη στοιχεία-ντοκουμέντα που κανένας Διεθνής Οργανισμός και κανένα Διεθνές Δικαστήριο δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει.
to paron


Δεν υπάρχουν σχόλια: