Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Ο Γ. Βαρουφάκης έδωσε στη δημοσιότητα το logo για το νέο του κόμμα

, το χρόνο του ο πρώην υπουργός Οικονομικών. Λίγες ώρες αφότου ανακοίνωσε την προθέσή του να δημιουργήσει πανευρωπαϊκό κόμμα, αποκάλυψε το όνομά του και το σήμα του
,
,«Var Wars», όπως «Star Wars» αφού και ο Γιάνης Βαρουφάκης, συγκαταλέγεται στους Stars. Έτσι θα λέγεται το νέο του κόμμα – δίκτυο, με το οποίο όπως δηλώνει, σκοπεύει να μείνει πολιτικά ενεργός, μακριά όμως από τις εγχώριες πολιτικές διαμάχες, αφού οι βλέψεις του είναι πολύ πιο πέρα από τα σύνορα.
Προφανώς γι’ αυτό, ο Γιάννης Βαρουφάκης, επέλεξε να αφήσει τα τοπικά πρωταθλήματα και να περάσει κατευθείαν στο πολιτικό Champions League. Ή ακόμα και πέρα από τα ευρωπαϊκά σύνορα, αφού πλέον, ένα παγκόσμιο πολιτικό κόμμα – και γιατί όχι και ένα διαγαλαξιακό – λόγω της προόδου της τεχνολογίας, είναι εφικτό.
Έτσι λοιπόν, αφού η NASA κατάφερε να φτάσει μέχρι την άκρη του ηλιακού μας συστήματος, γιατί όχι και ο Γιάνης Βαρουφάκης; Ίσως γι’ αυτό το νέο λογότυπο, έχει επικεντρωθεί στην διαγαλαξιακή διάσταση της προσωπικότητας του Γιάνη Βαρουφάκη, τοποθετώντας το κεφάλι του κάπου στη θέση του Alpha Κεντραύρου – ή μάλλον του Σείριου, από όπου ως γνωστόν προέρχονται οι πραγματικοί Βαρουφακικοί Έλληνες.
Πάντως, ο πρώην υπουργός Οικονομικών, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη που έδωσε για να προαναγγείλει το νέο του κόμμα, σκοπεύει να συνεργαστεί και με τον γνωστό Κορεάτη σύμβουλο, ο οποίος παραμένει απλήρωτος εδώ και τόσους μήνες και διεκδικεί τα μισθά του από την Ελληνική κυβέρνηση.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: