Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Εργολάβοι και πολιτικοί «ρήμαξαν» τη χώρα 40 χρόνια προς όφελος των Γερμανών

Εργολάβοι και πολιτικοί «ρήμαξαν» τη χώρα 40 χρόνια προς όφελος των Γερμανών

Το Βερολίνο «σάρωσε» κατά τη μεταπολίτευση όλα τα δημόσια έργα με την ανοχή του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, μάζεψε όλο το κρατικό χρήμα και τώρα μας οδηγούν σε χρεοκοπία

Το «παιχνίδι» ήταν στημένο καθόλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης. Η Ελλάδα αποτέλεσε για 40 και πλέον χρόνια την «καταναλωτική χαβούζα» των Βρυξελλών και του Βερολίνου, αφού η Γερμανία μέσω των ντόπιων εργολάβων σάρωσε όλα τα δημόσια έργα με υπερτιμολογήσεις - Το βίντεο που ακολουθεί είναι αδιάψευστος μάρτυρας των βρώμικων παιχνιδιών που έπαιξαν οι εταίροι μας με τους εκπροσώπους της εγχώριας διαπλοκής στις πλάτες του λαού.
Οι «φίλοι μας οι Γερμανοί» κατάφεραν με μίζες εκατομμυρίων ευρώ να πουλήσουν στο ελληνικό δημόσιο ότι «σκάρτο» είχαν για το καλάθι των αχρήστων: όπλα, υποβρύχια, προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, μηχανήματα...
Οι ελληνικές κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ αγόραζαν με πρωτοφανή υποτακτικότητα όλη τη «σαβούρα» της Ευρώπης σε «χρυσές τιμές» και οι γερμανικές εταιρείες πλούτιζαν, μαζεύοντας όλο το χρήμα σε τράπεζες του Βερολίνου.
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε
Και δεν έφτανε μόνο αυτό. Οι εταιρείες που ενεπλέκησαν στο μεγάλο φαγοπότι των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, είχαν και ιδιαίτερη φορολογική μεταχείριση και ασυλία, αφού δεν πλήρωναν τους φόρους που τους αναλογούσαν.
Αντίθετα, οι ελληνικές παραδοσιακές εταιρείες τσακίστηκαν φορολογικά από όλες τις κυβερνήσεις με αποτέλεσμα να διαλυθεί πλήρως η ελληνική βιομηχανία και να πάρουν τον πλήρη έλεγχο οι πολυεθνικές.
Με την ανοχή του εγχώριου πολιτικού συστήματος, οι ξένες πολυεθνικές με τους ντόπιους αχυρανθρώπους τους πήραν όλα τα δημόσια έργα με αστρονομικές υπερτιμολογήσεις και χωρίς να πληρώνουν φόρους και στη συνέχεια αποφάσισαν ότι πρέπει να πετάξουν την Ελλάδα σαν στυμμενη λεμονόκουπα στο καλάθι των αχρήστων.
Με το σενάριο της «Αριστερής Παρένθεσης» ο Σόιμπλε και η παρέα του θέλουν τώρα να φορτώσουν όλα τα λάθη στον ελληνικό λαό και να μας οδηγήσουν σε άτακτη χρεοκοπία.
Όπως πολλές φορές έχουμε επισημάνει από το Newsbomb.gr με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, μέσα στον πακτωλό χρημάτων που διακινήθηκε αξίζει να σημειώσουμε και τη «στημένη χρεοκοπία» της χώρας μας μέσω της οποίας το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Γερμανίας αγόρασε ελληνικό χρέος σε εξευτελιστικές τιμές μέσω χρεογράφων, τα οποία στη συνέχεια μας τα επέστρεψαν και πληρώθηκαν στο ακέραιο! Αφού πρώτα βεβαίως τζόγαραν με αυτά τα χρεόγραφα στη δευτερογενή αγορά, πουλώντας ασφάλιστρα κινδύνου.
Μιλάμε βεβαίως για ασύλληπτο κόλπο για το οποίο είχαν γνώση όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις μετά το 2010. Όλοι ήξεραν και κανείς δεν τολμούσε να αντισταθεί στα σχέδια της Μέρκελ και του Σόιμπλε.
Οι «φίλοι μας οι Γερμανοί», αφού ξεφόρτωσαν τα χρεόγραφα εν μια νυκτί, φόρτωσαν το χρέος στους λαούς και με πρόσχημα την «Αριστερή Παρένθεση» μας οδηγούν σε βίαιο θάνατο.
Ο ελληνικός λαός πλήρωσε δισεκατομμύρια για έργα που δεν έγιναν ή που διακόπηκαν στη μέση. Υποβρύχια, τούνελ, δρόμοι, γέφυρες που έμειναν στα χαρτιά, αλλά ο ελληνικός λαός πλήρωσε χρυσάφι τις μελέτες.
Όπως βλέπεται στο βίντεο που ακολουθεί οι αποκαλύψεις σοκάρουν!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα το φράγμα του Αχελώου που κατάντησε σαν το... γεφύρι της Άρτας: Ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν.
Οι εργαζόμενοι στο φράγμα βγήκαν στη συύνταξη και το έργο δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.
Εκατομμύρια ευρώ δαπανήθηκαν και για την υποθαλάσσια σύραγγα της Θεσσαλονίκης χωρίς να πέσει ούτε μία φτυαριά.
Προσέξτε: Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, για οδικά έργα που δεν έχουν ολοκληρωθεί ο ελληνικός λαός έχει πληρώσει από το υστέρημά του στους εργολάβους 607,05 εκατ. ευρώγια την Ολυμπία Οδό, για τον Μωρέα δώσαμε 391,5 εκατ. ευρώ, για τη Νέα Οδό 360 εκατομμύρια, για τον Ε65 πληρώσαμε 517 εκατομμύρια, για τον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου 296,5 εκατ. ευρώ για το Μετρό Θεσσαλονίκης 300 εκατομμύρια και για την εκτροπή του Αχελώου 340 εκατομμύρια.
Σύνολο: Ο λαός πλήρωσε πάνω από 2,5 δισεκατομμύρια για έργα που δεν έχουν παραδοθεί και κανείς δεν ξέρει πόσο θα φτάσει ο λογαριασμός όταν ολοκληρωθούν.
Όπως θα δείτε στο βίντεο, το ίδιο βρώμικο παιχνίδι έλαβε χώρα και στο χώρο της υγείας όπου οι γερμανικές εταιρείες σάρωσαν τα πάντα πουλώντας αέρα κοπανιστό, συντρίβοντας την έννοια της δημόσιας περίθαλψης και της κοινωνικής πρόνοιας.
Για την ιστορία και μόνο θυμίζουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος όλο το προηγούμενο διάστημα έλεγαν ότι θα βάλουν ένα τέλος σε αυτή την ασυδοσία και θα... ταράξουν στη νομιμότητα τους εκπροσώπους της διαπλοκής που έριξαν τη χώρα στο βούρκο.
Φαίνεται όμως πως και αυτή η δέσμευση έμεινε στα λόγια και στη σφαίρα της επικοινωνιακής διαχείρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: