Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός η οποία λαμβάνοντας Α.Φ.Μ. έχει πλέον νόμιμα συσταθεί ως αυτοτελές νομικό πρόσωπο στο Δήμο μας.                                                           Στους σκοπούς της συμπεριλαμβάνονται η προώθηση και υποστήριξη των προσφορών του Αρτέμη Σώρρα, για την εξάλειψη του Δημόσιου και Ιδιωτικού χρέους των Ελλήνων, η υποστήριξη του αιτήματος του λογιστικού ελέγχου του Δημοσίου χρέους, η καταγγελία όλων των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων και η απεμπλοκή μας από αυτά καθώς επίσης και από όλες τις παράνομες και αντισυνταγματικές κυβερνητικές πράξεις. Η απαίτηση με κάθε νόμιμο μέσον των δικαίων της πατρίδας μας, η επαναφορά του Ελληνικού Αξιακού Συστήματος σε όλους τους τομείς της Δημόσιας ζωής και κυρίως η συνένωση όλων των Κυρίαρχων Αυτοχθόνων Ιθαγενών Ελλήνων απανταχού της γαίας χωρίς κόμμα, χωρίς χρώμα, χωρίς δόγμα.
Οι αποκαλύψεις από τον Αρτέμη Σώρρα, του πλούτου που οι Έλληνες έχουμε στα ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ και που μέχρι σήμερα οι κυβερνώντες μας έκρυβαν και λυσσαλέα προσπαθούν να κρατήσουν μακριά από το φως της ενημέρωσης , ανατρέπουν όλο το ψέμα που οι εκάστοστε κυβερνήσεις σκόπιμα φρόντισαν να μας τροφοδοτήσουν όλα αυτά τα χρόνια.                                                                                                                                                                        Η ΕΛΛΑΔΑ όντας Ιδρυτικό μέλος της παγκόσμιας τράπεζας ανασυγκρότησης και ανοικοδόμησης (συνθήκη bretton woods ΦΕΚ 315 /27.12.1945) έχει δικά της χρήματα (της τάξεως των Τρισεκατομμυρίων) τα οποία δολίως μας αποκρύπτονται.

 Ε.ΣΥ. όπως αυτή του Δήμου μας έχουν ανοίξει ήδη 90 σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το προσδόκιμο είναι να ανοίξουν και στους υπόλοιπους δήμους σύμφωνα με την Καποδιστριακή υποδιαίρεση (910) καθώς και όπου υπάρχουν Έλληνες σε όλο τον πλανήτη, μιας και ολοένα και περισσότεροι Έλληνες ενημερώνονται και συμπράττουν στον δίκαιο αγώνα μας χωρίς κόμματα, χρώματα, και δόγματα.                                                                                                           Θεωρούμε υποχρέωση μας να σας ενημερώσουμε για όλα αυτά από κοντά, επιδεικνύοντας σας όλα τα πραγματικά συνταρακτικά αποδεικτικά στοιχεία.
Θεωρούμε ότι είναι υποχρέωση κάθε Έλληνα να ενημερωθεί για όλα αυτά, ούτως ώστε να έχει ορθή και τεκμηριωμένη, ιδία άποψη για όλα αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα μας.
Είναι ανάγκη ως Έλληνες πολίτες στους πολύ δύσκολους καιρούς που όλοι βιώνουμε να μας γίνει αντιληπτό ότι υπάρχει κυβέρνηση η οποία υποχρεούται να απαντήσει επί του θέματος η οποία σιωπά.
                                                                                                                                                     
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
ΤΡΙΤΗ     12:00 – 14:00
ΠΕΜΤΗ  12:00 – 14:00
ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 19:00

Ε.ΣΥ. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ                                                                                               Περιάνδρου 6 Λουτράκι (Έναντι Κ.ΕΠ.)


Δεν υπάρχουν σχόλια: