Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Βόμβα στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Με εισαγγελική παραγγελία Έρχονται κατεδαφίσεις στην παραλία Λουτρακίου .



Την Παρασκευή  8/1/2016 επιδόθηκαν από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικείου Κορίνθου   σε ( περίπου 40 ) καταστήματα της χερσαίας ζώνης Λιμένος  (παραλίας)  του Λουτρακίου  αποφάσεις κατεδαφίσεων των ......
αυθαίρετων κατασκευών . Η διαδικασία κατεδάφισης θα  ξεκινήσει και θα πραγματοποιηθεί σταδιακά  βάση προγράμματος . Η ημερομηνία έναρξης εργασιών είναι η 20/1/2016 και η ημερομηνία ολοκλήρωσης του έργου είναι η  5/2/2016.
Πλέον δημιουργούνται τετελεσμένες καταστάσεις στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ και η Δημοτική Αρχή  αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου φέρει τεράστιες  ευθύνες για το αποτέλεσμα αυτό . Το κυρίως υπεύθυνο πολιτικό πρόσωπο που φέρνει την Απόλυτη  ευθύνη είναι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δημοτικού .Λιμενικού .Ταμείου Λουτρακίου Γεώργιος ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ!! Ο οποίος έως και λίγες ημέρες πριν διαβεβαίωνε τον επιχειρηματικό κόσμο του Λουτρακίου ότι μετά από δικές του ενέργειες έχει δοθεί πολυετής παράταση της καταστροφής του Λουτρακίου.
Η κατάσταση αυτή πλέον είναι οριακή και χρονικά περιθώρια για να λυθεί το πρόβλημα είναι οριακά στο μηδέν!
Ελπίζουμε να αποφευχθεί η καταστροφή του Λουτρακίου και να προχωρήσουμε στην αναμόρφωση του Παραλιακού Μετώπου με σχέδιο.
Όπως επίσης ο Κος Εισαγγελέας να αναζητήσει ευθύνες από τους υπευθύνους και να αποδώσει  δικαιοσύνη  διότι οι καθ’ ύλην αρμόδιοι για το κατάντημα αυτό έχουν Όνομα και Επίθετο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: