Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Μ. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Σ. ΜΙΧΑΛΗ ΔΡΙΤΣΑ




Είναι μια δύσκολη ημέρα η σημερινή για όλους εμάς,τα μέλη της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου αλλά και όλους τους φίλους της Αριστεράς και όλους τους προοδευτικούς ανθρώπους στο Λουτράκι.

Αποχαιρετούμε τον ακριβό μας σύντροφο Μιχάλη Δρίτσα.Ο Μιχάλης θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας για την ανιδιοτελή προσφορά του,τον διαρκή αγώνα του,την ενεργή παρουσία του σε κάθε προσπάθεια για την πρόοδο,την δημοκρατία, τον πολιτισμό,την αλλαγή στην πατρίδα και τον τόπο του ιδιαίτερα. Για το Λουτράκι που λάτρευε και πάντοτε ανησυχούσε και έτρεχε για ότι συνέβαινε για να παράσχει όση βοήθεια μπορούσε.
Ξεχωριστός άνθρωπος,οραματιστής είχε πάντα μπροστά του την "Μεγάλη Εικόνα" χωρίς μικρότητες, με σεμνότητα συλλογικότητα και αλληλεγγύη με τους συντρόφους του,δούλευε για να πάνε τα πράγματα έστω και ένα βήμα μπροστά ακόμα και στις πιο δύσκολες ώρες για την αριστερά.
Τον διέκρινε η πίστη του στις δημιουργικές ικανότητες των νέων και στις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας.
Πάμπολες ήταν οι παρεμβάσεις που άφησαν το προοδευτικό του στίγμα στην κοινωνία της πόλης μας.
 Θα ξεχωρίσουμε δύο κορυφαίες.
Όταν πρωτοστάτησε, σαν επικεφαλής της Παρέμβασης Πολιτών την δεκαετία του 90, στην ανάδειξη νέων ανθρώπων,ιδεών και πολιτικών στα δημοτικά δρώμενα και
Όταν σαν Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου 2006-2010 δημιούργησε μια "έκρηξη" πολιτισμού στον δήμο, που όμοια της δύσκολο να ξαναγίνει. Εκαντοντάδες νέοι άνθρωποι αναδείχθηκαν μέσα από τα τμήματα και τις σχολές του Πνευματικού Κέντρου έως σήμερα.
Ο Μιχάλης αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό.
Η απώλεια του είναι πλήγμα για το κίνημα ειδικά και για την πόλη μας γενικότερα.
Τον αποχαιρετούμε με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε τον ωραίο αγώνα πάνω στις αρχές και τις αξίες που υπηρέτησε στην τόσο δημιουργική και γεμάτη οράματα και δράση ζωή του.
Τέλος εκφράζουμε τα συλλυπητήρια και την συμπαράστασή μας στην οικογένειά του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: