Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

( Εν δυνάμει ) ! Η Καταπληκτική νέα Ταινία του Θ.Μαραγκού



















Στην κινηματογραφική Αίθουσα ΤΡΙΑΝΟΝ στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8/5/2018 η Πρεμιέρα της νέας Ταινίας « Εν δυνάμει » του Θ. Μαραγκού. Ο Θοδωρής Κολοβός με τον Πέτρο Ξεκούκη τον Γιώργο Ματαράγκα και την Κωνσταντίνα Δουβή είναι μεταξύ άλλων, οι πρωταγωνιστές της νέας ταινίας του Θόδωρου Μαραγκού με δική του υπογραφή σε σενάριο και σκηνοθεσία. Η παραγωγή είναι κοινωνική και παρουσιάζει με αισιόδοξη ματιά την κρίση στην Ελλάδα, συνδυάζοντας δράση και χιούμορ.

Οι ήρωες είναι απλοί, καθημερινοί άνθρωποι που έχουν έρθει αντιμέτωποι μεταξύ άλλων και με την Μάστιγα της οικονομικής Κρίσης και όλων των επακόλουθων αυτής. Προσπαθούν με διάφορους τρόπους να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις της καθημερινότητας, στις ψεύτικες υποσχέσεις αλλά και να προασπίσουν το θεσμό των ανθρωπίνων σχέσεων ! Ο Θόδωρος Μαραγκός, σκηνοθέτης της εμβληματικής ταινίας « Μάθε παιδί μου γράμματα» έχει στο ενεργητικό του πολλές ταινίες με έντονο το στοιχείο του Χιούμορ αλλά και του πολιτικού χαρακτήρα. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν : « Πώς να σωπάσω», « Ο Ισοβίτης», « Μπεε!» και πολλές ακόμα. Τα γυρίσματα της Ταινίας πραγματοποιήθηκαν κατά κόρον στους Αγίους Θεοδώρους, Κορινθίας ενώ στα αξιοσημείωτα είναι το μεγάλο κάστ ηθοποιών που προέρχονται από την Θεατρική ομάδα της ΦΛΟΓΑΣ.

Ιδιαίτερη εμφαση και στα καταπληκτικά πλάνα που αναδεικνύουν τις ομορφιές και αξιοθέατα της Περιοχής. Πολλές σκηνές γυρίστηκαν επίσης σε Κινέτα, Ισθμό Κορίνθου, Μέγαρα και Αθήνα. Είμαστε σίγουροι πως η Ταινία του Θ. Μαραγκού θα αγαπηθεί από όλους τους Σινεφίλ !

Κλείνοντας να πούμε πως στην Πρεμιέρα της Ταινίας επειτα από πρόσκληση παρών από τοATnews.gr έδωσε ο κος Σίμος Σοφός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: