Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018

ΤΜΗΜΑ HANDBALL του Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ: ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ...ΕΠΙΒΙΒΑΣΟΥ!!!ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ: ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ...ΕΠΙΒΙΒΑΣΟΥ!!!Το Τμήμα  HANDBALL του Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, συναισθανόμενη την ευρύτερη οικονομική και κοινωνική κατάσταση και λαμβάνοντας υπόψη την μοναδική σχέση που έχει χτιστεί τα τελευταία χρόνια με τους φιλάθλους του Λουτρακίου και της ευρύτερης περιοχής, ανακοινώνει την διάθεση  καρτών οικονομικής ενίσχυσης του Τμήματος, όπου συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ HANDBALL για τη αγωνιστική σεζόν 2018-2019.  

Μετά τους τελικούς των PLAY OFFS για την άνοδο στην HANDBALL PRΕMIER της A1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ και την καταξίωση του Ποσειδώνα Λουτρακίου στις Εθνικές κατηγορίες, η ομάδα μας της πόλης μας φιλοδόξει να χαράξει την ίδια πορεία με στόχο την άνοδο, και την διάκριση στο κύπελλο Ελλάδος.
  

Η εμπειρία σε συνάρτηση με το ταλέντο των νέων παικτών από τις ακαδημίες του τμήματος , κάθε άλλο παρά απαρατήρητη θα πρέπει να περάσει φέτος και χρέος όλων μας είναι να είμαστε εκεί να τους στηρίζουμε, σε κάθε αγώνα τους, όπου καταθέτουν ψυχή και σώμα. Ο πιο απλός και έμπρακτος τρόπος είναι η κατοχή μιας κάρτας, η οποία σημαίνει πολλά περισσότερα από μια απλή αγορά της: Δεν είναι απλά μια ακόμη φωνή στο γήπεδο, δεν είναι μια απλά ακόμα θέση στο Κλειστό Γ. Γαλανόπουλος , είναι η δύναμη που δίνει στους παίκτες, τους προπονητές και την Διοίκηση, ξέροντας ότι σε αυτήν την δύσκολη προσπάθεια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ
Ο κόσμος είναι το στήριγμά μας, είναι ο καθοριστικότατος 8ος παίκτης, είναι αυτός που θα κοιτάξουμε στα μάτια, είναι το χέρι που θα μας συγχαρεί στη νίκη ή θα μας παρηγορήσει στην ήττα.
Το ταξίδι τώρα ξεκινάει... γίνε και εσύ κομμάτι τις ομάδας μας! Προμηθεύσου και εσύ μια κάρτα ενίσχυσης και γίνε ο κρίκος που θα ενώσει την ομάδα μας να ανεβεί στο πιο ψήλο σκαλί της Α2 Εθνικής κατηγορίας, όλοι μαζί είμαστε ένα!!! Όλοι μαζί μπορούμε!!! 

Πάρε θέση λοιπόν και μην ξεχνάς: το ταξίδι τώρα ξεκινάει...επιβιβάσου!!! 

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ Π. Τσαλδάρη 5 – Λουτράκι         ☎ 27440 62600
EL CLASSICO COFFEE - πλατειά 25ης Μαρτίου -Λουτράκι   ☎ 27440 28820
ΤΣΙΑΜΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Φαρμακείο - Μάτση 27Α – Λουτράκι   ☎ 27443 00722
ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ Κρεοπωλείο - Καραϊσκάκη Γ. 29       ☎ 27440 21835
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Γενική Διαχειριστική- Σολωμου 5 ☎ 27440 22688
ΓΚΙΚΑΣ ΜΗΝΑΣ Tαβέρνα Καμάρες Καραϊσκάκη Γ. 45          ☎ 27440 62745

Δεν υπάρχουν σχόλια: