Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

POSEIDON HANDBALL LOUTRAKI ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΛΟΥΤΡΑΚΙ] ΚΑΙ... Η VAM GAS ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ



Στα πλαίσια των χορηγιών στήριξης, το τμήμα Handball του Ποσειδώνα Λουτρακίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει μια νεα συνεργασία με την εταιρεία εμφιάλωση προϊόντων βουτανίου “VAM GAS”.Ευχαριστούμε θερμά τον κα Χαρά Βαμβακίδου πού σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς μας στηρίζει. Μας στηρίζει και την στηρίζουμε.


Από το 1971 η εταιρεία “VAM GAS” δραστηριοποιείται στη χρήση – εμφιάλωση προϊόντων βουτανίου και DRIVOSOL εξασφαλίζοντας σταθερές συνθήκες πιέσεως για δοσομετρικούς ψεκασμούς.
Προϊόντα μας όπως αέρια αναπτήρων “VAM GAS”, συσκευές καφέ εστίας και φιαλίδια μίγματος προπανίου – βουτανίου 500 ml και 300 ml με βιδωτή βαλβίδα ασφαλείας διατίθενται προς πώληση σε όλη την Ελλάδα.
Η εταιρεία εξειδικεύεται στην εμφιάλωση δοσομετρικών αρωμάτων χώρου, εντομοαπωθητικών, ηχητικών κόρνων κλπ, κάτι που γίνεται και για λογαριασμό τρίτων (facon).

Το βασικό προιόν της και πλέον καθιερωμένο στην εγχώρια αγορά είναι το άοσμο αέριο αναπτήρων “VAM GAS”.
Παράλληλα διαθέτει στην αγορά μια γκάμα από μικροσυσκευές υγραερίου (λάμπα,καμινέτο γίγας και μίνι) οι οποίες εφαρμόζουν στα ειδικά φιαλίδιά μας με βαλβίδα ασφαλείας.
Τέλος η εταιρεία αναλαμβάνει για λογαρισαμό τρίτων εμφιαλώσεις με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές.


Θέση: Κεσίμια Εξαμίλια, Κορινθίας τηλ: 2741 0 23878, Fax: 2741 0 23878
http://www.vamgas.eu/, Email:vamgas@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: