Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο‘’ΟΛΟ ΓΕΛΟΥΣΕ’’ του Θόδωρου Μαραγκού







ΠΡΟΒΟΛΗ ταινιών "ΟΛΟ ΓΕΛΟΥΣΕ" και "ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΑΚΗ" του Θόδωρου Μαραγκού το ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019, και ΩΡΑ: 8 μμ., στο "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΟ" ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€

‘’ΟΛΟ ΓΕΛΟΥΣΕ’’
του Θόδωρου Μαραγκού


Μια ταινία-ντοκυμαντέρ, πάνω στην ζωή και στο έργο του αγαπημένου μας ηθοποιού, φίλου μου και συνεργάτη μου, Κωστα Τσάκωνα,
Το ‘’ΟΛΟ ΓΕΛΟΥΣΕ’’, καταγράφει το πέρασμα ενός καλλιτέχνη μέσα απο πολύ δύσκολες συνθήκες της ζωή του κι απο όλες τις τις κωμικοτραγικές καταστάσεις της εποχής του. (6 χρόνια στα συσσίτια, 6 χρόνια στη βιοπάλη, 6 χρόνια στις βαριές δουλειές, 6 χρόνια στις πιο βαριές δουλειές και τα υπόλοιπα 50 χρόνια έκανε τον κόσμο και να γελάει, αλλά και να αισθάνεται περήφανος γι αυτόν,γιατί ποτε δεν μάσσησε τα λόγια του!!! )
Το ‘’ΟΛΟ ΓΕΛΟΥΣΕ’’ ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2018.
Τον Νοέμβριο του 2018 συμμετείχε στο φεστιβάλ ντοκυμαντέρ Χαλκίδας όπου απέσπασε το πρώτο βραβείο γέλιου, του κοινού και το δεύτερο βραβείο της κριτικής επιτροπής.

Σενάριο σκηνοθεσία : Θόδωρος Μαραγκός
Μοντάζ :ΤζανέτουΚομηνέα.
Καλλιτεχνική επιμέλεια : Αγγελική Μαραγκού
Διαρκεια : 60’

Το ‘’ΟΛΟ ΓΕΛΟΥΣΕ’’ είναι συνδεδεμένο μαζί με την μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων με τίτλο:

‘’ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΑΚΗ’’.
Η πορεία του Θοδωράκη ξεκκινάει απο το 1969 και φτάνει μέχρι τις μέρες μας. Σε όλη του τη διαδρομή σατιρίζει ζωγραφίζοντας την τραγελαφική πραγματικότητα των εποχών που μας διαπερνούσαν και ανακαλύπτει την βαθύτερή του ανάγκη να καταφέρει να ζωγραφίσει και το οραμά του.

Κινούμενο σχέδιο : Θόδωρος Μαραγκός
Μοντάζ : ΤζανέτοςΚομηνέας
Καλλιτεχνική επιμέλεια : Αγγελική Μαραγκού
Διαρκεια : 18’

Δεν υπάρχουν σχόλια: