Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Όλα έτοιμα για το POWERMAN Greece 2019




Λίγες μόνο ημέρες έμειναν για την μεγαλύτερη διοργάνωση τρεξίματος- ποδηλάτου- τρεξίματος που έχει διοργανωθεί ποτέ στη χώρα μας, το «POWERMAN Greece 2019».
Το μεγαλειώδες event θα πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι, στις 24 Μαρτίου 2019 και θα φιλοξενήσει πάνω 300 αθλητές από 30 διαφορετικές χώρες, εκ των οποίων είναι τόσο age groupers όσο και καταξιωμένοι elite που προβλέπεται να μας χαρίσουν πλούσιο θέαμα.



Στους Elite Men, πρωταγωνιστικό ρόλο προβλέπεται να παίξουν ο φορμαρισμένος Βέλγος Diego Van Looy, ο οποίος μετά το Powerman Mallorca, έρχεται στο Λουτράκι με στόχο να πάρει και τη δεύτερη νίκη της χρονιάς. Εκτός προγνωστικών, δε θα μπορούσε να μείνει ο Γάλλος Gael Lebellec, ο περσινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ο οποίος σε κάθε περίπτωση είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί και βεβαίως ο Βέλγος Seppe Odeyn που θα ειναι από τα φαβορί για μια θέση στο βάθρο. Άλλοι εξαιρετικοί αθλητές που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν είναι οι Michele Paone (LIE) , Denis Šketako (SLO) , Matt Smith (AUS) , Kasper Laumann Hartlev (DEN) , Tribaut Le Cras (FRA). Για την Ελλάδα θα συμμετέχουν ο πρωταθλητής του διάθλου και πολύπειρος σε αγώνες Powerman Γρηγόρης Σκουλαρίκης και ο πρωταθλητής του Τριαθλου Γρηγόρης Σουβατζόγλου.



Στις γυναίκες, ξεχωρίζουν Ελβετίδα Melanie Maurer και η Σλοβάκα Kristina Lapinova . Για την Ελλάδα η Ντενίζ Δημάκη ωστόσο με πλεονέκτημα της «έδρας» θέτει σημαντική υποψηφιότητα για μια θέση στο βάθρο. Ωστόσο, όπως κάθε multisport event, όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες με όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά αλλά και με το θέαμα να είναι πλούσιο, με κούρσες γεμάτες ένταση και συγκίνηση. Σίγουρα είναι ένα θέαμα που κανένας δεν πρέπει να χάσει.

Η διοργάνωση διεξάγεται υπό την αιγίδα της I.P.A. (International Powerman Association.), του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Υπουργείου Τουρισμού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής 24.03.2019 (Πάρκο Δεξαμενής)
06.30 – 08.30 Λειτουργεία Γραμματείας μόνο για Short Distance
06:30 Άνοιγμα Ζώνης Αλλαγών
08:30 Κλείσιμο Ζώνης Αλλαγών για την Classic Distance
08:30 Έναρξη της Classic Distance 10/60/10χλμ για τις Γυναίκες και τους Άνδρες Ηλικιακής Κατηγορίας 60+
09:00 Κλείσιμο Ζώνης Αλλαγών για την Short Distance
09:00 Έναρξη της Classic απόστασης 10/60/10χλμ για τους Elite Άνδρες, Άνδρες Ηλικιακής Κατηγορίας 60+
09:45 Έναρξη της Short απόστασης 5/30/5χλμ για τους Άνδρες, τις Γυναίκες και τις σκυταλοδρομίες
10.00 - 13.00 Λειτουργία Γραμματείας μόνο για Power Kids
13:00 Έναρξη των Power Kids 1/5/1χλμ
13:30 Έναρξη των Power Kids 0,5/2,5/0,5χλμ
14:00 Τιμητικές Απονομές

Περσσότερες Λεπτομέρειες και Τεχνικές επισημάνσεις για τους συμμετέχοντες μπορείτε να δείτε εδώ:



Η εμπειρία του Powerman έρχεται στην Ελλάδα. Ζήσε την κι εσύ!



Η διοργάνωση διεξάγεται υπό την αιγίδα της I.P.A. (International Powerman Association.), του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Υπουργείου Τουρισμού.


Βρείτε συννημένα δελτίο τύπου και φωτογραφίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα μέσα σας
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη δημοσίευση


Γραφείο Τύπου και Δημοσίων σχέσεων Ε.Ο.ΤΡΙ.
Ακολουθείστε μας στο web http://triathlon-hellas.com/
στο facebook https://www.facebook.com/TriathlonHellas
στο Instagram https://www.instagram.com/triathlon_hellas/


Δεν υπάρχουν σχόλια: