Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Αλλά νομίζατε, χειρότερα γίνονται: Γι’ αυτό ήρθαν οι «μετανάστες» σε Ελλάδα και Ευρώπη



Τα πράγματα στην Ευρώπη προχωρούν με ταχείς ρυθμούς, κάτι που φυσικά δεν είναι και η καλύτερη είδηση.



Μετά το νομοσχέδιο που θα επιβάλλει λογοκρισία στο διαδίκτυο (διαβάστε ΕΔΩ-https://www.el.gr/nea-taxh/spy-news/perase-nomoschedio-sok-poy-allazei-t/ ), το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε την δημιουργία μιας κεντρικής βάσης δεδομένων!


Τι θα περιλαμβάνει αυτή η βάση;

ΠΡΟΣΕΞΤΕ:

Τα βιομετρικά στοιχεία τουλάχιστον 350 εκατομμυρίων πολιτών και μη-πολιτών (προσφύγων και μεταναστών) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στα εν λόγω βιομετρικά στοιχεία θα υπάγονται δακτυλικά αποτυπώματα, φωτογραφίες προσώπου και άλλα.

Θα βρίσκονται ανά πάσα στιγμή στην διάθεση των Αρχών, συνοριακών και μη.

Με μία φράση: Ευρωπαίοι και παράτυποι μετανάστες «φακελώνονται» όλοι μαζί σε ένα τσουβάλι, στο πλαίσιο της δημιουργίας μίας πλήρους ελεγχόμενης πολυπολιτισμικής, διαθρησκειακής κοινωνίας δούλων.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η νέα κεντρική βάση θα ενοποιήσει όλες τις ήδη υπάρχουσες βάσεις.

Συγκεκριμένα:

Το Schengen Information System
το Eurodac
το Visa Information System (VIS)
Το ECRIS-TCN
Το EES
Το ETIAS



Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται, η κεντρική βάση βιομετρικών δεδομένων πέρασε από ψηφοφορία στις 15 Απριλίου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η ψηφοφορία αποτελείτο από δύο γύρους.

Ο πρώτος σχετιζόταν τα σύνορα και την έκδοση βίζας, ενώ ο δεύτερος την συνεργασία με τις αρχές (αστυνομία, δικαιοσύνη).

Φυσικά, υπερψηφίστηκαν τα πάντα με 511-123
(9 λευκά) και 510-130 (9 λευκά) αντιστοίχως.

Υπό το πρόσχημα της ασφάλειας και της ενσωμάτωσης, δημιουργούν προσωπικό φάκελο με βιομετρικά στοιχεία για κάθε πολίτη, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή.

Οι κίνδυνοι πολλοί τόσο για την ιδιωτικότητα όσο και για τον κίνδυνο κυβερνοεπιθέσεων που μπορεί να υποκλέψουν τα όποια στοιχεία.

Η παγκόσμια κυβέρνηση θα βρει τα πάντα έτοιμα…

Είχε γράψει ο Λιακόπουλος για την Ατζέντα 2030:

Δεν κουβαλούν εδώ τους λαθρομετανάστες για να μην είμαστε «μάγκες» στην Ελλάδα ή για να επικρατήσει ο Μουσουλμανισμός εδώ ή στην Ευρώπη. Τους φέρνουν για να τους μαντρώσουν, γιατί όλοι αυτοί, που φεύγουν από τα κράτη τους στην Ασία και στην Αφρική, δεν ήταν βολεμένοι σε μεγάλες πόλεις. Ήταν ο κοσμάκης, που έμενε στην ύπαιθρο και δεν ελεγχόταν. Βάλ’ τους – λένε – μέσα στο Παρίσι να τους ελέγχουμε.

Το διαβάσαμε από το: ΑΤΖΕΝΤΑ 21 … εφαρμόζεται ήδη ! Μάθετε τι είναι ! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/12/21_12.html#ixzz5m5wNmkhe

Δείτε στο βίντεο Αγγλίδα ευρωβουλευτή να κάνει λόγο, πριν την ψηφοφορία, πως ένα μηχανισμός αποθήκευσης προσωπικών δεδομένων ισοδυναμεί με «αστυνομοκρατούμενο κράτος» Ευρωπαϊκής Ένωσης

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: