Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

ΟΙ EXPERIENCE PERACHORA ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟ DELIO FOOD HUB-DELICATESSERIA (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 



 

Ο Χάρης Τζαννής μας υποδέχτηκε στο Κουκάκι, όπου λειτουργεί ο νέος του χώρος.

Ο κ. Τζαννής έχοντας τεράστια εμπειρία στη γαστρονομία, μας ταξίδευσε γευστικά με προϊόντα πρωτογενούς παραγωγής. Μικρές μονάδες Ελλήνων παραγωγών δίνουν τοπικότητα, ταυτότητα, μοναδικότητα, ποιότητα. Αυτά είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα των προϊόντων. Διαφορετικές ποικιλίες συνδυάζονται σε ένα αποτέλεσμα που ξαφνιάζει με το ΄΄πάντρεμα΄΄ των γεύσεων.

 

Απολαύσαμε  46 προϊόντα , χωρίς μαγειρικές συνταγές, μόνο με πρωτογενή ύλη.

 

Η παρουσία μας στο συγκεκριμένο χώρο και η ενημέρωση από τον εξαιρετικό γαστρονόμο κ. Τζαννή , είχε σκοπό να μας βοηθήσει ώστε να γνωρίσουμε καινοτόμες ιδέες της ελληνικής κουζίνας.

 

Είναι γνωστό πως το Experience Perachora στηρίζει και προωθεί την τοπική μας παράδοση και κουζίνα με εθελοντική προσφορά και δράση.

 

Χάρης Τζαννής

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971. Σπούδασε ειδικός εφαρμογών με πολυμέσα [Αθήνα, 1995] με μεταπτυχιακό στην οργάνωση διαδραστικών ψηφιακών εφαρμογών και περιεχομένου [Παρίσι, 2001]. Δραστηριοποιείται από το 1996 στον τομέα των Νέων Μέσων με ιδιαίτερη αγάπη στο Internet.

Εργάστηκε στα τμήματα πολυμέσων και ψηφιακών εφαρμογών μεγάλων εταιρειών και για σημαντικούς πελάτες. Το 2003 δημιούργησε την «άσπρη λέξη της ημέρας»,εκδίδοντας παράλληλα γλωσσολογικά λεξικά, ενώ σήμερα δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής και διαχείρισης περιεχομένου στους τομείς της γλώσσας, του τουρισμού, του πολιτισμού και της γαστρονομίας.

Είναι εμπνευστής της έκθεσης «Crisis is a Greek word» με έργα των σημαντικότερων Ελλήνων σχεδιαστών και θέμα την ελληνική κρίση.

Το Delio Food Hub ξεκίνησε, λοιπόν, το ταξίδι του τον Μάιο του 2019. Ο Χάρης ανέλαβε να προμηθεύει εστιατόρια και ξενοδοχεία με προϊόντα που ξυπνούν μνήμες, έχουν τέλεια γεύση και παράγονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με τον πιο γνήσιο, απλό και τίμιο τρόπο.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: