Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΗΒΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ. (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 


Επιμέλεια ρεπορτάζ :Μίνα Γιαννούλη

 

Την Τετάρτη 27-7-2022 , όπως είχε γίνει γνωστό εγκαινιάστηκε το  εργοστάσιο της ΗΒΗ στο Λουτράκι. Στα εγκαίνια έδωσαν  το παρών ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος,Υφυπουργοί , Βουλευτές του νομού, ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, Αντιπεριφερειάρχες, ο Δήμαρχος Λουτρακίου , Αντιδήμαρχοι και Αρχηγοί της Αντιπολίτευσης.

 

O Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε στην ομιλία του πως η Ελλάδα είναι μια χώρα φιλόξενη στις επενδύσεις και ότι η εταιρεία έχει τηρήσει τα δυο τρίτα του χρονοδιαγράμματος και απομένει το επενδυτικό πλάνο στο χώρο των υδροπλάνων.

 

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στη άριστη συνεργασία με τους Δήμα, Ταγαρά , Γκιώνη και ως παρένθεση για όσους ασχολούνται με την πολιτική, χρησιμοποίησε μια φράση του Ελευθέριου Βενιζέλου πως ΄΄ η πολιτική είναι χούι ΄΄.

 

Επίσης χαιρέτησαν την εκδήλωση οι Ν.Ταγαράς, Χ.Δήμας, Π.Νίκας , ο Γ.Γκίωνης και εκπρόσωποι της N.U. AQUA και της PepsiCo Hellas.

 

Η στρατηγική συνεργασία του ομίλου της PepsiCo Hellas με την N.U. AQUA που ενεργοποιεί την εμβληματική μονάδα παραγωγής και εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού του Λουτρακίου είναι πλέον γεγονός.

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: