Παράπονα εκφράζει ο Σύλλογος Γονέων των σχολείων της Περαχώρας αλλά και  αίτημα προς τη δημοτική αρχή για τις άμεσες ενέργειές της. Το ίδιο θέμα έθιξε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο Βασίλης Βασιλείου, της παράταξης ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ με επικεφαλής το Δημήτρη Βασιλείου.
Η νέα Σχολική χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για κάποιες ενέργειες που έχουν γίνει από πλευρά μας προς το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων.
Στις 4/4/2022 αποστείλαμε επιστολή με αριθμό πρωτοκόλλου 5679/4-4-2022, η οποία κατατέθηκε στο τμήμα τεχνικών έργων και στην Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια επιτροπή.
Η επιστολή αφορά μια σειρά αιτημάτων που έχει να κάνει με θέματα ασφαλείας και πρώτων βοηθειών για τα σχολεία της Περαχώρας.
Μέχρι στιγμής δεν έχουμε λάβει κάποια επίσημη απάντηση από την Δημοτική αρχή και τις αρμόδιες υπηρεσίες, παρά μόνο προφορικός πως κάποια από αυτά θα γίνουν κάποια στιγμή σύντομα.
Παρακαλούμε την Δημοτική αρχή και ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκριση τους, για να αποφύγουμε τα χειρότερα μιας και ο Χειμώνας είναι πολύ κοντά μας πλέον.
Συνημμένη θα βρείτε την επιστολή με τα αιτήματα.
Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Περαχώρας