Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Ανακοίνωση – Κλειστά μαγαζιά και σούπερ μάρκετ για αύριο Κυριακή

 



Με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου & Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά σε ολόκληρη την Επικράτεια αύριο, Κυριακή 6 Νοεμβρίου, λόγω των ισχυρών καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν πολλές περιοχές της χώρας.

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά σε ολόκληρη την Επικράτεια αύριο, Κυριακή 6 Νοεμβρίου, λόγω των ισχυρών καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν πολλές περιοχές της χώρας.

Για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά σε ολόκληρη την Επικράτεια την επόμενη Κυριακή 13 Νοεμβρίου, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από ώρα 11:00 έως ώρα 20:00.

Υπενθυμίζεται οτι η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων αναμέονταν να επιτραπεί αύριο, Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022, σε όλη τη χώρα, από τις 11.00 έως τις 20.00, σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή σε νομοσχέδιο του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. Διευκρινίζεται ότι η λειτουργία είναι προαιρετική και όχι υποχρεωτική.

Η ρύθμιση γίνεται μετά την κατάργηση των ενδιάμεσων περιόδων εκπτώσεων, κατά την οποία επιτρεπόταν η λειτουργία των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου.

Τελικά ωστόσο, όπως φαίνεται η κακοκαιρία άλλαξε τα δεδομένα

Δεν υπάρχουν σχόλια: