Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 10 ως 16 Νοεμβρίου. Τι λένε τα άστρα;



Για να δούμε πως θα κυλήσει και αυτή η εβδομάδα; Τι υπόσχεται ζώδιο και ωροσκόπος για ερωτικά και επαγγελματικά;


ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ...

Κριός
Αυτήν την εβδομάδα επηρεάζεται ιδιαίτερα η συναισθηματική και οικονομική σου κατάσταση. Η Σελήνη στον Καρκίνο στο ξεκίνημα της εβδομάδας και η όψη του κυβερνήτη σου Άρη με τον Πλούτωνα, τονίζουν από τη μία την αποτελεσματικότητα των κινήσεων σου, από την άλλη αυξάνουν την κόπωση και τον εκνευρισμό σου. Κινήσου συστηματικά και απόφυγε λεκτικές επιθέσεις ή προσπάθησε να αμυνθείς σε οτιδήποτε αιφνίδιο προκύψει. Στο τέλος της εβδομάδας αξιοποίησε την επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία στους Ιχθείς, καθώς και τη νέα θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη για να προωθήσεις την πραγματοποίηση ενός σημαντικού σκοπού. Δείξε μεγαλύτερη κατανόηση στο περιβάλλον σου, ακόμη κι αν αυτό τρέφει αισθήματα ανταγωνισμού και ζήλιας για σένα. Θα διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι, ότι η θετικότητα έλκει τα καλά!

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να του πεις για τις ανησυχίες σου. Μην τα κρατάς όλα μέσα σου, γιατί θα τον προβληματίσεις. Διοργάνωσε κάτι μόνο για τους δύο σας το Σαββατοκύριακο, ώστε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να ανανεωθεί η σχέση σου. Αν είσαι μόνη, να ξέρεις ότι οι πλανήτες δεν είναι και τόσο ευνοϊκοί για το ζώδιό σου σε αυτόν τον τομέα, γι’ αυτό μην σπαταλάς το χρόνο σου άδικα. Διασκέδασε με τους φίλους σου που ξέρεις σίγουρα ότι θα περάσεις όμορφα.

Επαγγελματικές
Αρκετός φόρτος εργασίας σε περιμένει αυτήν την εβδομάδα στον επαγγελματικό τομέα. Οι ευθύνες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές, οπότε φρόντισε να βάλεις πρόγραμμα και κυρίως, να μη σε ρίξει ψυχικά η στασιμότητα, που μπορεί να συναντάς σε μερικές καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα θέλεις. Φρόντισε να κάνεις άμεσα κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.


Ταύρος
Τα πράγματα εξελίσσονται με ένταση και η καθημερινότητα αυτής της εβδομάδας σε παγιδεύει σε μία βαριά ατμόσφαιρα. Με την Αφροδίτη (μέχρι την Κυριακή) και τον Ερμή να συμπορεύονται στον Σκορπιό, θα ανασταλεί ενδεχομένως η πραγματοποίηση ενός σχεδίου σου ή θα νιώσεις απογοητευμένη από μία σημαντική σου σχέση. Να φροντίσεις να είσαι ψύχραιμη και μη βιαστείς να καταλήξεις σε αποφάσεις που θα ανέτρεπαν σοβαρά τις ισορροπίες σου. Επίσης, φρόντισε τη διαχείριση των χρημάτων σου, έτσι ώστε να αποφύγεις το ενδεχόμενο εκμετάλλευσης από τρίτους. Υπερασπίσου τη δουλειά σου και μην κοινοποιείς τα προσωπικά σου σχέδια. Ερωτικά, η ατμόσφαιρα παραμένει μέτρια, δεν θα σου λείψει όμως η συμπαράσταση ενός αγαπημένου σου προσώπου σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζεις στη σχέση σου.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα μπορείς να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, αν συγκρατείς τα νεύρα σου και δεν λες λόγια που στεναχωρούν τον σύντροφό σου. Πάντα ξέρεις να χειρίζεσαι τα πράγματα. Απόφυγε λοιπόν τώρα να δημιουργήσεις κάποιο πρόβλημα. Όσο για εσένα που είσαι σε φάση αναζήτησης, κάποιο μήνυμα από άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα τονώσει το πεσμένο σου ηθικό. Μπορείς να ενδώσεις στις προκλήσεις του χωρίς να σκέφτεσαι την αυριανή μέρα. Ζήσε τη στιγμή!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα, καθώς ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά θέματα, που είναι στάσιμα εδώ και καιρό. Απόφυγε όμως να αναλάβεις επιπλέον υποχρεώσεις, γιατί έχεις ήδη αρκετές. Συνεχίζεις να κάνεις προσπάθειες για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου, γι’ αυτό έχε το νου σου…


Δίδυμοι
Το πλανητικό σκηνικό της προηγούμενης εβδομάδας, με την Πανσέληνο που πραγματοποιήθηκε στον Ταύρο, ανατάραξε το περιβάλλον που ζεις και εργάζεσαι, αλλά και οι μέρες που ακολουθούν θα συνεχίσουν να είναι δύσκολες και επεισοδιακές. Τώρα θα θιγούν οικογενειακά θέματα, που θα απαιτήσουν χρήματα για να λυθούν και θα σε αγχώσουν έντονα. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, με τις αρνητικές όψεις που θα πραγματοποιηθούν ανάμεσα σε Αφροδίτη-Κρόνο και Ήλιο-Δία, θα υπάρξει μία αναταραχή από παρεξηγήσεις και δύσκολες συνεννοήσεις στον κοινωνικό και εργασιακό σου χώρο. Θα πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου και να μην παρασυρθείς σε αποφάσεις, για τις οποίες θα μετανιώσεις αργότερα. Συναισθηματικά, θα υπάρχει φόρτιση, αλλά η περίοδος από την Κυριακή και μετά, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Τοξότη, είναι κατάλληλη για να πετύχεις αυτά που θέλεις και να αναθερμάνεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές
Η πορεία της σχέσης σου δεν είναι καλή αυτή την εβδομάδα και επιβάλλεται να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Πρέπει τώρα να ελιχθείς και να κάνεις κάποιες συζητήσεις, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις, που σε απομακρύνουν από τον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι single, μην απογοητεύεσαι επειδή είσαι σε μια περίοδο μοναξιάς. Σε περιμένει μια νέα γνωριμία από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που θα σε ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές
Τις προσεχείς ημέρες θα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου, με την υποστήριξη μάλιστα των συνεργατών σου. Παλιά θέματα που σε αγχώνουν, τώρα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση. Στα οικονομικά θα πρέπει να κινηθείς με προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα, χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι.


Καρκίνος
Η εβδομάδα αυτή θα είναι έντονη και εσύ για ακόμη μία φορά θα εκτεθείς εύκολα σε γεγονότα, που δεν θα μπορέσεις να διαχειριστείς. Η αναστάτωση που θα επικρατήσει θα είναι μεγάλη και θα πρέπει να την διαχειριστείς με υπομονή και λογικές κινήσεις. Προστάτεψε όσο περισσότερο μπορείς τις σχέσεις σου και απόφυγε τις δηλώσεις ή τις ανακοινώσεις, που μπορεί να προκαλέσουν τις αντιδράσεις των γύρω σου. Κάλυψε καλύτερα τα νώτα σου και μείνε μακριά από λάθη στην εργασία σου, που δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Πρόσεξε να μη δίνεις υποσχέσεις που δεν είσαι σε θέση να τηρήσεις, αλλά και τις μετακινήσεις σου. Στα ερωτικά σου, η θέση της Αφροδίτης στον Σκορπιό μέχρι την Κυριακή, βελτιώνει την ατμόσφαιρα των σχέσεών σου και μπορείς να δρομολογήσεις ευχάριστες συναντήσεις και εξόδους.

Αισθηματικές
Ίσως να έχεις κάποια ερωτηματικά για το πώς αντιμετωπίζει ο σύντροφός σου κάποιες καταστάσεις. Μην κρατάς τίποτα μέσα σου, αλλά μίλα μαζί του για τις έννοιες και τους προβληματισμούς σου. Με τις κατάλληλες αποδείξεις από την μεριά σου, θα σε κατανοήσει και θα προσπαθήσει να σε ηρεμήσει με ουσιαστικές πράξεις. Αν είσαι μόνη, κάνε λίγη ακόμη υπομονή. Αυτό που περιμένεις δεν θα αργήσει να χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια, που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί είναι πολύ καλές. Στα οικονομικά, θα πρέπει να κινηθείς με πολλή σύνεση, γιατί δεν είναι και στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να βρεις άμεσα καινούριες πηγές εσόδων.


Λέων
Το ξεκίνημα της εβδομάδας, με τον Άρη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Πλούτωνα (και οι δύο από τον Αιγόκερω), θα φέρει στην επιφάνεια κάποια δυσάρεστα γεγονότα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά και κάποια μικρά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα. Φρόντισε να ελιχθείς με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην αφήσεις κανέναν παραπονεμένο και πάνω από όλα, τον ίδιο σου τον εαυτό. Να είσαι συνεργάσιμη και να δείξεις μεγαλύτερη κατανόηση σε σχέση με κάποια γεγονότα, που οδηγούν σε συνεχείς αλλαγές των προγραμμάτων σου. Να θυμάσαι ότι αυτές τις ημέρες, με τον έναστρο ουρανό να προκαλεί εμπόδια, κανένας σημαντικός τομέας της ζωής σου δεν μπορεί να έχει επιτυχία, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να διακινδυνεύσει.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα μπορείς να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Για να πετύχεις αυτά που θέλεις, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από το ζώδιο του Σκορπιού μέχρι την Κυριακή, θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Αν είσαι single, φρόντισε να μην έχεις παράλογες απαιτήσεις. Με τη διαλλακτικότητα και τη λογική που διαθέτεις, μπορείς να κρίνεις και να κάνεις τη σωστή γνωριμία!

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στη δουλειά σου, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Επίσης, καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται αυτήν την περίοδο, αρκεί να βασίζονται σε λογικά επιχειρήματα και απτές αποδείξεις. Στα οικονομικά, αυτήν την εβδομάδα πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό, καθώς απρόοπτα έξοδα θα σε εκνευρίσουν και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.


Παρθένος
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις αρκετό άγχος για τις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και θα θέλεις να ξεμπερδέψεις με πάρα πολλές εκκρεμότητες που σε εκνευρίζουν. Θα τα καταφέρεις μια χαρά, αρκεί να μην τα κάνεις όλα μαζί και να μην αγχωθείς. Διεκπεραίωσε τις υποθέσεις σου μία προς μία και μην επιμένεις να ξεμπερδέψεις γρήγορα μαζί τους, γιατί στο τέλος θα κάνεις μία τρύπα στο νερό. Φρόντισε να μην κουράζεσαι με προβλήματα άλλων, υπερασπίσου την εργασία σου και προφύλαξε την υγεία σου. Η οικονομική βελτίωση απαιτεί από τη μεριά σου σκληρή προσπάθεια και υπομονή. Κάποιες αλλαγές ίσως είναι απαραίτητες αυτήν την εβδομάδα, τόσο την τακτική σου ως σήμερα, όσο και τους προγραμματισμούς σου, επαγγελματικούς ή κοινωνικούς. Το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη από το ζώδιό σου να πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Κρόνο και την Αφροδίτη, προστατεύσου από ανθρώπους που σχολιάζουν και παράμεινε πιο κοντά σε εκείνους που είναι χρήσιμοι και ομοϊδεάτες σου. Φρόντισε να είσαι συνεργάσιμη με τον σύντροφό σου και απόφυγε τα καπρίτσια και τις αδικαιολόγητες εξαφανίσεις.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα πρέπει να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δείξεις τα συναισθήματά σου στον άνθρωπό σου, καθώς με τη στάση που έχεις αυτή τη στιγμή, ρισκάρεις την πορεία της σχέσης σου. Άλλαξε τακτική, για να αλλάξουν και τα πράγματα προς το καλύτερο. Το πλανητικό σκηνικό είναι λίγο περίεργο για εσένα που είσαι single. Κάνε λίγη υπομονή και μην εκδηλώνεσαι στο άτομο που έχεις ερωτευτεί αυτή τη χρονική στιγμή, γιατί τα αποτελέσματα που θα έχεις δεν θα είναι και τα προσδοκώμενα.

Επαγγελματικές
Mπορείς να κάνεις πάρα πολλά στη δουλειά σου αυτή την εβδομάδα και θα έχεις και πολλές ιδέες που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις, αρκεί να μην αγχώνεσαι και κυρίως να μην τα κάνεις όλα ταυτόχρονα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος και ασχολήσου με νομικά και γραφειοκρατικά θέματα από το παρελθόν, που ευνοούνται αυτό το διάστημα.


Ζυγός
Η εβδομάδα αυτή θα είναι δύσκολη για το ζώδιό σου και το πλανητικό σκηνικό δείχνει, από το ξεκίνημα της κιόλας, ότι θα έχεις οικονομικές δυσχέρειες και ασυνεννοησία με τους γύρω σου. Ωστόσο, η Σελήνη στον Λέοντα από το βράδυ της Τετάρτης μέχρι το Σάββατο, θα σε βοηθήσει να χειριστείς τις υποθέσεις σου διατηρώντας μία άμυνα στα γεγονότα. Έλεγξε όσο το δυνατόν περισσότερο την συναισθηματική σου παρόρμηση και μην επιδιώκεις επίμονα να είναι όλοι φίλοι και υποστηρικτές σου, γιατί κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα είναι ανέφικτο. Το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη από την Παρθένο να πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Κρόνο και την Αφροδίτη, αναπόφευκτα η συμπεριφορά κάποιων δικών σου ανθρώπων θα σε πληγώσει, αλλά κι εδώ πρέπει να κάνεις τη γνωστή σου υπέρβαση. Να είσαι συνεπής στους σκοπούς σου και να μην αφήσεις την συμπεριφορά σου να επηρεάζεται από τυχόν αδικίες που μπορείς να υποστείς.

Αισθηματικές
Καλό θα είναι αυτήν την εβδομάδα να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στη σχέση σου που σε προβληματίζουν για να νιώσεις καλύτερα. Είσαι σε έναν συνεχή εκνευρισμό, που δεν σε «βγάζει» πουθενά. Καλό θα είναι να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων και να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου, για όλα όσα σε προβληματίζουν και σε ανησυχούν. Οι singles βρείτε χρόνο να αφιερώσετε στους φίλους σας και να περάσετε ξέγνοιαστες και διασκεδαστικές στιγμές μαζί τους. Άλλωστε, τα φλερτ δεν ευνοούνται…

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα και προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο χώρο της δουλειάς σου, τώρα αρχίζουν σιγά-σιγά να ξεπερνιούνται. Μπορείς να κάνεις καινούριες συνεργασίες, αρκεί να έχεις υπολογίσει πρώτα κάθε λεπτομέρεια. Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως θα ήθελες, αλλά με λίγη συνέπεια θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και θα βάλεις σε σειρά και τις υποχρεώσεις, που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.


Σκορπιός
Αν και αυτήν την εβδομάδα είσαι η λιγότερο θιγμένη από τις πλανητικές όψεις που θα συμβούν, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις και τα λόγια σου. Ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, με τον Άρη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, προσπάθησε να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό και την φόρτιση των συναισθημάτων σου, που κάποια εξωτερικά γεγονότα θα προκαλέσουν. Από εκεί και μετά, ακολούθησε μία σταθερή γραμμή συμπεριφοράς απέναντι στις επαγγελματικές και κοινωνικές σχέσεις και συνεργασίες και βρες λογικές δικαιολογίες, για να μην αναγκαστείς να κάνεις κάτι που θα σου επιβληθεί να κάνεις. Συναισθηματικά, σου βγαίνει μία αιφνίδια τύχη, την ώρα που δεν την περιμένεις. Να είσαι σε ετοιμότητα!

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα η γοητεία σου θα είναι πολύ μεγάλη και θα καταπλήξεις το ταίρι σου, με τη βοήθεια της Αφροδίτης από το ζώδιό σου μέχρι την Κυριακή. Απόφυγε στο τέλος της εβδομάδας να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σου και φρόντισε να έρθεις περισσότερο κοντά στον σύντροφό σου, προγραμματίζοντας μία απόδραση. Κι αν πάλι είσαι σε φάση που ψάχνεσαι, μην κάθεσαι άλλο με σταυρωμένα τα χέρια. Άρχισε να βγαίνεις...

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Μπορείς τώρα να ανοίξεις το δρόμο για νέες συνεργασίες και καινούρια ξεκινήματα με κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις, ώστε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή (που σίγουρα δεν είναι μακριά) να τις υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και πολλά έξοδα, ενώ φρόντισε να τακτοποιήσεις τυχόν εκκρεμότητες που έχεις.


Τοξότης
Όπως και η προηγούμενη, και αυτή η εβδομάδα θεωρείται εξίσου ηλεκτρισμένη για το ζώδιό σου. Την Τρίτη, με τον Άρη να πραγματοποιεί δυσμενή όψη με τον Πλούτωνα και να σε επηρεάζει αρνητικά, ένα σχέδιό σου ανατρέπεται ή ματαιώνεται, ενώ η θέση της Σελήνης μέχρι το βράδυ της Τετάρτης στον Καρκίνο, κάνει πιο πιεστική την συμπεριφορά από ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Η ερωτική σου σχέση θα σε απασχολήσει τώρα αρκετά και θα σε βάλει στη θέση της απολογούμενης. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής και να ξεκαθαρίσεις τη στάση σου, ώστε να μην χρειαστεί να ξαναπεράσεις τα ίδια στο μέλλον. Κράτησε τις ισορροπίες και αποστάσεις, αν δεν θέλεις να βραχυκυκλωθούν και οι δύο αυτοί σημαντικοί τομείς της ζωής σου. Μέχρι την Κυριακή, που η Αφροδίτη θα επισκεφτεί το ζώδιό σου και ο Ποσειδώνας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από το ζώδιο των Ιχθύων, προσπάθησε να είσαι συνεπής σε αυτά που υποδεικνύεις στους άλλους να κάνουν και προστάτεψε με κάθε δυνατό τρόπο τα χρήματα, αλλά και την υγεία σου.

Αισθηματικές
Ο ρομαντισμός και ο ερωτισμός θα είναι στα ύψη τους αυτήν την περίοδο. Πρόσεξε μόνο, από την υπέρμετρη αισιοδοξία σου, να μην αναλώνεσαι σε άλλες καταστάσεις και δεν έχεις χρόνο να αφιερωθείς στον σύντροφό σου. Κάνε τις προτάσεις σου και προκάλεσέ τον σε παθιασμένες και ερωτικές στιγμές μαζί σου. Είναι βέβαιο ότι θα σε ακολουθήσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν είσαι single, δεν έχεις παρά να δείξεις στα πρόσωπα που θα γνωρίσεις και σε ενδιαφέρουν ότι είσαι διαθέσιμη.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα μπορείς να τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να βάλεις πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου. Συνεργασίες και καινούρια ξεκινήματα ευνοούνται, αρκεί να είναι πολύ καλά μελετημένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Στα οικονομικά, αυτήν την εβδομάδα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να βρεις καινούριες πηγές εσόδων. Απόφυγε το Σαββατοκύριακο να κάνεις περιττά έξοδα και αγορές.


Αιγόκερως
Η εβδομάδα αυτή είναι μεταβατική, αρκετά δύσκολη και σε συναισθηματικό επίπεδο, με αρκετές αναμοχλεύσεις και κάποιες απογοητεύσεις. Με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Πλούτωνα την Τρίτη, θα νιώσεις παγιδευμένη μέσα στον ίδιο σου τον εαυτό και τα βαθύτερα θέλω σου. Πρέπει να κάνεις μία εσωτερική αναζήτηση για να ξεκαθαρίσεις το θολό τοπίο της ψυχής σου και μετά να βάλεις πλώρη για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου. Βρες συμπαράσταση δίπλα σε ανθρώπους που σε αγαπούν και σε καταλαβαίνουν και μείνε μακριά από όλους όσους σε αμφισβητούν ή σου δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα. Έλεγξε τις συνθήκες της εργασίας σου και μην αφήνεις να κατακτήσουν χώρο οι αντίπαλοι σου. Στις σχέσεις σου μην περιμένεις θαύματα. Ακολούθησε την τακτική της συνθηκολόγησης και όχι της επίθεσης ή της αντίδρασης.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό μέχρι την Κυριακή θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου και θα κάνεις κινήσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Κάποιες συζητήσεις, που ήθελες να κάνεις, για θέματα που έχουν περάσει, είναι καλύτερα να τις αφήσεις για λίγο αργότερα, που ο Ερμής θα αποχωρήσει από τον Σκορπιό και θα εισέλθει σε μία ευνοϊκότερη θέση, στο ζώδιο του Τοξότη. Προς το παρόν, πέρνα καλά και χαλάρωσε με τον σύντροφό σου, γιατί το έχετε και οι δύο ανάγκη. Αν πάλι δεν υπάρχει κάποια σχέση στην ζωή σου, αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο σου σε πράγματα που σου αρέσουν και μην αναλώνεσαι σκεπτόμενη συνεχώς το παρελθόν.

Επαγγελματικές
Οι στόχοι που έχεις για τη δουλειά σου, βλέπεις σιγά-σιγά να υλοποιούνται με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές αυτήν την εβδομάδα για καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, αλλά καλό θα ήταν να τα αφήσεις για αργότερα. Κάνε τώρα τις απαραίτητες επαφές, αλλά μην παίρνεις τέτοιου είδους πρωτοβουλίες. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον και παράλληλα πρόσεχε τα απρόοπτα έξοδα. Κυρίως, μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές.


Υδροχόος
Η εβδομάδα αυτή φέρνει αιφνίδιες αλλαγές στις συνεργασίες και στις προσωπικές σου σχέσεις. Οι πιέσεις που σου ασκεί το πλανητικό σκηνικό οδηγούν σε αναγκαίες λύσεις και η αποδοχή από τη μεριά σου της πραγματικότητας που κυριαρχεί καλώς ή κακώς, σε γενικές γραμμές θα είναι ωφέλιμη για σένα. Αποδέξου κάτι που έχει γίνει, έστω κι αν δεν σου αρέσει, υπερασπίσου σχέσεις που σε αφορούν, αλλά απόφυγε τις επαφές με ανθρώπους, που δεν σε καταλαβαίνουν. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να είναι περιορισμένα, αλλά αυτό δεν πρέπει να εγείρει ούτε το θυμό, ούτε την απαισιοδοξία σου.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου και μην βλέπεις μερικά πράγματα με αρνητικό μάτι, γιατί θα στεναχωρηθείς. Απόφυγε αυτές τις ημέρες να κάνεις συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου και άφησε τες καλύτερα για την άλλη εβδομάδα. Όσο για εσένα που είσαι ακόμη σε περίοδο μοναξιάς, να περιμένεις ένα πισωγύρισμα από άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος, αλλά πρέπει να εκτιμήσεις καλύτερα τα δεδομένα σου, αν σκοπεύεις να το δεχτείς ξανά στην ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα φρόντισε να προσέχεις τις κινήσεις σου. Μπορείς να λύσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα με την βοήθεια που θα σου προσφέρουν οι συνάδελφοί σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερη τους φάση, γι’ αυτό φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, καθώς έχεις αρκετές υποχρεώσεις, που πρέπει να τακτοποιήσεις.


Ιχθείς
Η εβδομάδα αυτή φέρνει στην επιφάνεια νέα προβλήματα για εσένα. Οι δυσμενείς όψεις που πραγματοποιούνται στο ξεκίνημά της τραυματίζουν βαθιά μία σχέση σου ή ένα περιστατικό σε υποχρεώνει να αλλάξεις τη διαδρομή, που είχες αποφασίσει μέχρι πρότινος να εκτελέσεις. Έτσι, καλό είναι να μην προγραμματίσεις τίποτα που να αφορά στα επαγγελματικά σου, αλλά να ακολουθήσεις τη ροή των γεγονότων και να προσαρμοστείς. Καλλιέργησε εναλλακτικές λύσεις και αυτοσχεδίασε με βάση το ένστικτό σου. Υπερασπίσου το αντικείμενο της δουλειάς σου και μην εγκαταλείπεις έναν αγώνα, του οποίου η έκβαση δεν έχει ακόμη καθοριστεί. Μην είσαι, τέλος, απαιτητική στην προσωπική σου ζωή, όσο κι αν φαίνεται ότι έχεις το πάνω χέρι. Από την Κυριακή και μετά, που ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, τα πράγματα θα πάρουν θετική τροπή και θα έχεις θετικές εξελίξεις σε οτιδήποτε σε απασχολεί.

Αισθηματικές
Το μυαλό σου είναι απασχολημένο συνεχώς με το επαγγελματικό σου μέλλον, με συνέπεια να παραμελείς τον άνθρωπο σου και να επιβαρύνεις την μεταξύ σας ατμόσφαιρα. Κινήσου γρήγορα και μην αφήσεις σε καμία περίπτωση τα πράγματα να χαλαρώσουν στη σχέση σου, γιατί στο τέλος εσύ θα είσαι εκείνη που θα στεναχωρηθεί. Μην ξεχνάς επίσης ότι θα υπάρξουν πολλοί και πολλές που θα θελήσουν να διεκδικήσουν το ταίρι σου με την πρώτη ευκαιρία, γι’ αυτό μην τους αφήσεις χώρο να το κάνουν. Οι ισορροπίες είναι ιδιαίτερα εύθραυστες. Αν είσαι single, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό μέχρι την Κυριακή επιφυλάσσει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να συναντήσεις τον έρωτα που τόσο καιρό θέλεις.

Επαγγελματικές
Θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Μην αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτα τα καινούρια ξεκινήματα και τις προτάσεις που θα σου κάνουν. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις, μερικές φορές σε βγάζουν έξω από το πρόγραμμα που έχεις κάνει. Από την άλλη, μπορείς αυτήν την περίοδο να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: