Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Τουλάχιστον θαρραλέος! Τον προκάλεσαν και βούτηξε δίπλα σε καρχ


 (ΒΙΝΤΕΟ)


Τουλάχιστον θαρραλέος! Τον προκάλεσαν και βούτηξε δίπλα σε καρχαρία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που έκανε ένας αυστραλός, ο οποίος μετά από... ασφυκτικές πιέσεις των φίλων του, βούτηξε από σκάφος στη θάλασσα, ενώ ένας καρχαρίας - τίγρης κολυμπούσε εκίνη τη στιγμή στο σημείο.

Ο αυστραλός, ονόματι Brett, χρειάστηκε ένα μικρό θαύμα για να επιζήσει, αφού ο καρχαρίας - τίγρης είναι δεύτερος στον κατάλογο του αριθμού επιθέσεων σε ανθρώπους παγκοσμίως.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Brett, μαζί με τους φίλους του, βρίσκονται πάνω σε ένα σκάφος όταν εντοπίζουν στα νερά τον καρχαρία και τότε αρχίζουν οι... προκλήσεις!

Ένας άνδρας ακούγεται να λέει: "Πιάσε αυτόν τον καρχαρία Brett. Σε προκαλώ να πιάσεις αυτόν τον καρχαρία - τίγρη. Πήδα εδώ, έλα πλησιάζει. Σε προκαλώ, είναι μόνο ένας μικρός τίγρης", με τον Brett να απαντά "είναι μόνο ένας ανθρωποφάγος".

Ο φίλος του όμως επιμένει: "Να' το, θα σου ξεριζώσει μόνο το χέρι, μην είσαι ντροπαλός", με τον πρωταγωνιστή να δέχεται την πρόκληση και να επιχειρεί την παράτολμη βουτιά!

Προφανώς σοκαρισμένος, ο Brett κάνει σπασμωδικές κνήσεις και προσπαθεί να ανέβει ξανά στο σκάφος, την ώρα που οι φίλοι του γελούν και να του κάνουν πλάκα, φωνάζοντάς του πως ο καρχαρίας τον ακολουθεί, ωστόσο ο Brett ανέβηκε στο σκάφος σώος και... αρτιμελής.

Πηγή: mirror.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια: