Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ- ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ


                                               


                  
Το  Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λουτρακίου—Περαχώρας—Αγ. Θεοδώρων  συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική ΑΠΕΡΓΙΑ που κήρυξε η ΓΣΕΕ για τις 27 Νοέμβρη 2014, ημέρα Πέμπτη, για να βάλουμε ΤΕΛΟΣ


 
στον εργασιακό μεσαίωνα & τον κοινωνικό μαρασμό. 
Ένας ακόμη αντεργατικός - αντιλαϊκός προϋπολογισμός λιτότητας και φοροεπιδρομών που οξύνει τα ήδη σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα συνήθη και μόνιμα υποζύγια, οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι.
Αντιστεκόμαστε, αντιδρούμε και απεργούμε στις 27 Νοέμβρη κατά των κυβερνητικών μέτρων και πολιτικών, με την ανεργία να παραμένει σε εφιαλτικά επίπεδα, το κοινωνικό κράτος να μετατρέπεται σε φιλανθρωπικό, με τον κόσμο της μισθωτής εργασίας να συνεχίζει να σηκώνει στις πλάτες του για πολλοστή φορά τα βάρη της κρίσης και των ελλειμμάτων για τα οποία δεν ευθύνεται.
Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια ανοχής.
Όσο αυτοί αποφασίζουν και επιμένουν να οδηγούν το λαό στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, οι αγώνες των εργαζομένων θα συνεχίζονται μέχρι να δικαιωθούν.
Καλούμε όλους να πάρουν μέρος                                   στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία                                    την ΠΕΜΠΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ 2014,                             στις 11:00 το πρωί στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.

Για τη Διοίκηση

             Ο Πρόεδρος                                           Ο Γεν.  Γραμματέας
     Τσούμπας  Γεώργιος                                         Γκίκας Ιωάννης
                                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια: