Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Βιβλίο-προφητεία του 2005: Τα επτά βήματα με τα οποία οι ισλαμιστές θα κυριαρχήσουν στον πλανήτη.


isis




του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου



Το Ισλαμικό Χαλιφάτο έχει στόχο την παγκόσμια κυριαρχία και την βίαιη μετατροπή όλων των κατοίκων του πλανήτη σε πιστούς μουσουλμάνους: Η επίτευξη του σκοπού αυτού θα πραγματοποιηθεί σε επτά βήματα.

Το μακρινό πλέον 2005 ένας Ιορδανός δημοσιογράφος είχε περιγράψει το σχέδιο της al-Qaeda για την εξάπλωση του Ισλαμικού Χαλιφάτου σε όλον τον κόσμο σε επτά στάδια.

Όταν κυκλοφόρησε το βιβλίο τα ΜΜΕ το υποδέχτηκαν ως «παράλογο» και γενικώς χλέυαζαν τον συγγραφέα. Προφανώς με ότι έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια, και μετά τα γεγνότα του Παρισιού τα χαμόγελα «κόπηκαν» απότομα.

Δέκα χρόνια πριν ο Ιορδανός δημοσιογράφος Fouad Hussein έγραψε το βιβλίο της στρατηγικής της al-Qaeda για τις επόμενες δύο δεκαετίες! Οι πληροφορίες του ήταν αξιόπιστες καθώς τις είχε προμηθευθεί από τον εσωτερικό κύκλο της οργάνωσης και από καταζητούμενους τρομοκράτες όπως ο Abu Musab al-Zarqawi και ο Seif al-Adl.

Ο Al-Zarqawi ήταν ο Ιορδανος ιδρυτής της al-Qaeda στο Iράκ — σαν παραλάδι της ευρύτερης οργάνωσης — που ήθελε την ίδρυση ενός σουνιτικού Χαλιφάτου, ενός θρηκσευτικού κράτους μετά την αμερικανική εισβολή στην χώρα το 2003.

Τα επτά βήματα δημιουργίας του Ισλαμικου Χαλιφάτου όταν πραγματοποιηθούν «η Δύση θα είναι πολύ αδύναμη για να πολεμήσει».

Η πρώτη φάση γνωστή ως «αφύπνιση» είχε ήδη πραγματοποιηθεί και υποτίθεται θα διαρκούσε από το 2000 έως το 2003, η ακριβέστερα από την 11 Σεπτεμβρίου του 2001 μέχρι την πτώση της Βαγδάτης το 2003.

Μάλιστα η πτώση των δίδυμων πύργων χαρακτηριζόταν ως πρόκληση για να κηρύξουν τον πόλεμο οι ΗΠΑ κατά του ισλαμικού κόσμου, και έτσι να «αφυπνισθούν» οι Μουσουλμάνοι.

«Η πρώτη φάση κριθηκε από τους στρατηγιστές της al-Qaeda πολύ επιτυχημένη, άνοιξε το πεδίο το μα΄χης και οι Αμερικανοί μαζί με τους συμμαχους τους έγιναν κοντινοί και εύκολοι στόχοι»

Η δέυτερη φάση ονομάζεται «Opening Eyes» (άνοιγμα ματιών) , και στόχευε στο «να αποκαλυφθεί η δυτική συνωμοσία στην ισλαμική κοινότητα» και θα διαρκούσε μέχρι το 2006.

Σε αυτή την φάση η al-Qaeda από οργάνωση μετατράπηκε σε κίνημα.

Το δίκκτυο στρατολογούσε νέους ανθρώπους, με το Ιράκ να προορίζετια σαν το κέντρο των παγκόσμιων επιχειρήσεων με τον «στρατό» να έχει την βάση του εκεί, όπως και τελικά έγινε με κάποια χρονική καθυστέρηση.

Η τρίτη φάση περιελάμβανε το «Arising and Standing Up» (εξέγερση και σύγκρουση) η οποία θα λάμβανε χώρα στην Συρία μεταξύ του 2007-2010 το οποίο και έγινε τελικά από το 2011 με τα γνωστά αιματηρά αποτελέσματα.

Η τέταρτη φάση θα λάμβανε χώρα μεταξύ του 2010 και του 2013, και είχε αντικειμενικό σκοπό «την πτώση των μισητών αραβικών κοσμικών κυβερνήσεων»

Δηλαδή ήταν η περιβόητη Αραβική Άνοιξη την οποία η Δύση στήριξε παντού δουλεύοντας επί της ουσίας για την τρομοκρατική οργάνωση.

Η πέμπτη φάση θα λάμβανε χώρα από το 2013 μέχρι το 2016, όταν θα μπορούσε να κηρυχθεί το Ισλαμικό Χαλιφάτο καθώς πλεόν “ η δυτική επιρροή θα έχει μειωθεί στον ισλαμικό κόσμο που δεν θα υάρχει φόβος για αντίσταση και θα δημιουργήσουμε μια Νέα Τάξη Πραγμάτων»

Η έκτη φάση συνεχίζει από το 2016 και μετά και πρόκειται για την περίοδος της «ολικής σύγκρουσης»

Ξεκινάει δηλαδή ο πόλεμος μεταξύ των «πιστών και των απίστων»

Η έβδομη φάση αναφέρεται ώς η «αποφασιστική νίκη»

«Ο κόσμος θα έχει χτυπηθεί τόσο πολύ από το ενάμισυ δισ. των μουσουλμάνων που το Χαλιφάτο χωρίς αμφιβολία θα κερδίσει»


Το σχέδιο των επτά φάσεων στηρίεται σε θρησκευτικές ιδέες και λίγο έχει να κάνει με την πραγματικότητα. Όμως για όσους δεν το έχουν καταλάβει ήδη έχουν ολοκληρωθεί τα πέντε πρώτα βήματα και εξελίσσεται το έκτο.

Δεν είναι καθόλου αστείο, ότι αυτοί πιστεύουν στην επιτυχία και του έβδομου βήματος. Μπορεί η Δύση να έχει τεχνολογική υπεροπλία, όμως αυτοί έχουν διεισδύσει στις κοινωνίες τους, και κανένας οπλισμός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά όταν οι ισλαμιστές κρύβονται εντός των δυτικών πολιτών.

Πέραν τούτου είναι αποφασισμένοι κάτι που ο δυτικός άνθρωπος δεν το ξέρει ούτε σαν έννοια.

Αδιαφορούν για την πραγματικότητα, πιστεύουν ότι θα την αλλάξουν όπως αυτοί την βλέπουν και αυτό τους κάνει πιο επικίνδυνους ακόμα και από τους παλιούς τους συμμάχους, τους Γερμανούς Ναζί.

H αιματηρή τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι δείχνει πλέον ότι το ISIS διαθέτει σημαντικά ερείσματα μέσα τον μουσουλμανικό κόσμο.

Ισραηλινές πηγές αναφέρουν ότι αυτή την ώρα μη συλληφθέντα στελέχη κάνουν «λούφα» με στόχο έναν δεύτερο γύρο ωμοτήτων και βιαιοτήτων στις επόμενες μέρες, όπως είχε συμβεί μετά το χτύπημα στο Charlie Hebdo το οποίο ακολούθησε νέο χτύπημα σε εβραϊκό παντοπωλείο.

Ένα δεύτερο γκρουπ υποστήριξης δημιουργήθηκε από οδηγούς, που οδήγησαν τους τρομοκράτες στις σκηνές της επίθεσης και ήταν έτοιμα να βοηθήσουν στην διαφυγή επιζώντων.

Έδωσαν στους επιτιθέμενους τις εκρηκτικές ζώνες τους,τα αυτόματα όπλα τους, και χρησίμευσαν σαν «τσιλιαδόροι» που παρακολουθούσαν και κατέγραφαν τις κινήσεις των γαλλικών δυνάμεων ασφαλείας, ενώ φωτογράφιζαν τα γεγονότα.

Ένα κέντρο διοίκησης σχεδίασε τις επιθέσεις, στρατολόγησε πράκτορες, διηύθυνε και συντόνισε, και οργάνωσε τις επικοινωνίες μεταξύ διαφορετικών ομάδων.

Εν ολίγοις τουλάχιστον 200 άτομα συμμετείχαν σε διάφορα επίπεδα, και συμμετείχαν ενεργά στους τελευταίους δύο μήνες προκεχωρημένου σχεδιασμού.

Η 14η Νοεμβρίου χαρακτηρίζεται από την αποτυχία της γαλλικής υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας (DGSI) και της αντίστοιχης για την εξωτερική ασφάλεια (DGSE) με την άρνησή τους να συλλέξουν το οποιοδήποτε συμπέρασμα για τις μαζικές προετοιμασίες για ένα τόσο τρομερό χτύπημα μέσα στην πρωτεύουσα.

Οι μουσουλμανικές κοινότητες που διαβιούν στα προάστια του Παρισιού και πολύ συχνά εξασκούν έναν εξτρεμιστικό ισλαμικό τρόπο ζωής ο οποίος δεν αναγνωρίζει την εξουσία της γαλλικής Δημοκρατίας, και οι γαλλικές αστυνομικές δυνάμεις αναγκάζονται να μπαίνουν στις περιοχές αυτές με αυτόματα τυφέκια εφόδου, και συνοδεία τεθωρακισμένων οχημάτων, παίζουν τον ρόλο «καταφυγίου» για αυτούς τους ανθρώπους.

Αυτές οι κοινότητες, μέσα στην φτώχεια και το περιθώριο (το οποίο όμως το επιλέγουν) είναι τα τέλεια πεδία ανατροφής για τέτοια τρομοκρατικά δίκτυα.

Πιστεύεται από τις γαλλικές Αρχές ότι στα προάστια έχουν δημιουργηθεί «νοσοκομεία» με κανονικούς χειρουργούς (μουσουλμανικού θρησκεύματος προφανώς) που θα περιέθαλπταν τους τραυματίες τρομοκράτες μόλις θα φυγαδεύονταν από το κέντρο της πόλης.

Δηλαδή έχουν Διοικητική Μέριμνα που θα ζήλευε οποιοσδήποτε Στρατός του πλανήτη.

Η περιθωριοποίηση της μουσουλμανικής κοινότητας και οι εμπειρία των εξτρεμιστών που έχουν συμμετάσχει σε προηγούμενες (και είναι πολλές) τρομοκρατικές επιχειρήσεις καθιστούν απαγορευτική την διείσδυση πρακτόρων στα μουσουλμανικά γκέτο ή την χρηματοδότηση πληροφοριοδοτών καθώς όλοι φοβούνται τι θα τους συμβεί εάν αποκαλυφθούν.

Είναι γνωστό ότι τα «καρφιά» έχουν τραγικό τέλος με πιο σύνηθες να καίγονται ζωντανοί μαζί με λάστιχα αυτοκινήτων.

Δεν υπάρχει λοιπόν ζωντανή πληροφόρηση και οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες αρκούνται στα σήματα που λαμβάνουν από τις τηλεπικοινωνίες και τα αναλύει η γαλλική SIGINT.

Από τη στιγμή που δεν μπορούσε να είναι απόφαση 200 μοναχικών «λύκων», αλλά έργο μιας μεγάλης οργάνωσης με πολυεθνικές δυνατότητες στη Συρία και στο Ιράκ, είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πως αυτές οι από έξω προετοιμασίες, για ένα πολλαπλό τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι δεν εντοπίστηκαν από καμιά δυτική υπηρεσία, και ειδικότερα το ECHELON που αποτελεί το ευρωπαϊκό αμερικανικό «μάτι».

Και στην τελική γιατί ένας από τους νεκρούς έφερε πάνω του ένα συριακό διαβατήριο; Τι φοβόταν μην τον σταματήσει η Τροχαία για υπερβολική ταχύτητα;

Τα λάθη της Δύσης είναι ασυγχώρητα, δημιούργησε ένα τέρας του Φρανκεστάιν και τώρα το τέρας στρέφεται κατά του δημιουργού του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: