Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΟΝΕΩΝ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ




ΠΕΜΠΤΗ19/11/2015 6:00μ.μ. ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ Η ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ M.Sc. ΔΗΜΗΤΡΑ ΡΟΥΚΗ


Η Δομή της Τράπεζας Χρόνου του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με το Δήμο Κορινθίων και το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής σας προσκαλούν στο Σεμινάριο Συμβουλευτικής Γονέων – Συζήτηση που διοργανώνουν, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της παιδικής κακοποίησης την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου και ώρα 6:00 μ.μ.  στο κτίριο των μόνιμων κοινωνικών δομών για την άμεση αντιμετώπιση της φτώχειας στο Περιγιάλι Κορινθίας (Κροκιδά 62, έναντι Αγίας Σωτήρας). Ομιλήτρια θα είναι η εθελόντρια Ψυχολόγος M.Sc. Δήμητρα Ρούκη.
Ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός και ο Πρόεδρος του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στο Σεμινάριο και να λάβετε χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παιδικής κακοποίησης, όπως και για τα δικαιώματα των παιδιών.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Αντί εισιτηρίου μπορείτε να συνεισφέρετε στη λειτουργία των Δομών με τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα μοιρασθούν στις άπορες οικογένειες της περιοχής, που υποστηρίζονται από τις Κοινωνικές Δομές για την Αντιμετώπιση της Φτώχειας.
Τη λειτουργία των Δομώνστηρίζουν οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας των Κοινωνικών Δομών  Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας», στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια: