Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015

«ΟΛΟΣΧΕΡΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (ΕΝΦΙΑ - ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ- ΦΠΑ-ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΤΛ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ (ΙΚΑ - ΤΕΒΕ ΚΤΛ)»«ΟΛΟΣΧΕΡΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (ΕΝΦΙΑ - ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ- ΦΠΑ-ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΤΛ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ (ΙΚΑ - ΤΕΒΕ ΚΤΛ)»


Καλείστε στο γραφείο της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ που βρίσκεται στην οδό Περιάνδρου  Αρ 6, τ.κ 20300 , τηλ. 6977006719 ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΔΑΛΗΣ,  εμαιλ esyloutrakiouperaxwras@gmail.com 
για να ενημερωθείτε και να σας βοηθήσουμε να συμπληρώσετε την εξώδικη δήλωση- εντολή - εξουσιοδότηση με όλα τα συνοδευτικά σχετικά έγγραφα για να μπορέσετε να καταθέσετε ορθά το φάκελο προς τις ανάλογες Δημόσιες Υπηρεσίες.

Το επισυναπτόμενο έγγραφο - "Εξώδικο" αφορά τις οφειλές προς το δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία.
Θα ακολουθήσει παρόμοιο αλλά πιο ειδικό έγγραφο για τις οφειλές προς τις τράπεζες

Δια την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (Ε.ΣΥ.) ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
Εκ της διευθύνσεως
ΒΙΔΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Πρόεδρος

Επισυναπτόμενα έγγραφα:

1. Ανακοίνωση - πρόσκληση ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ( Ε.ΣΥ. ) ΚΕΝΤΡΙΚΑ
2. Κείμενο εξώδικης εντολής Πληρωμής
             
​    ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΣΑΕΙ ΔΕΣΜΩΤΕΣ ΕΝΟΣ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΟΥ, ΕΠΑΧΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
«ΟΛΟΣΧΕΡΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (ΕΝΦΙΑ - ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ- ΦΠΑ-ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΤΛ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ (ΙΚΑ - ΤΕΒΕ ΚΤΛ)»
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΣΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΗΤΟΙ:
α) ΠΟΣΟ ΥΨΟΥΣ 600 ΔΙΣ ΔΟΛ. ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012, ΚΑΙ
β) ΠΟΣΟ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ, ΑΠΟ ΤΟ 2013
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΓΙΑ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ Η ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΙΟΤΡΟΠΩΣ ΘΕΩΡΗΘΕΙ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ, ΚΑΙ ΚΥΡΩΘΕΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ, ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥ.
ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΕ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΟΜΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.
ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΩΣ ΣΥΓΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΝΤ' ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΞ' ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΜΕΡΙΔΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ.
ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ, ΘΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ Ή ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΜΕΛΗΘΟΥΝ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.
ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (Τηλ. +306909110061)
ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ (Τηλ. +306948098922)
 ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ
ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΘΕΤΟ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΠΕΡΙΟΧΗ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, Α.Φ.Μ.
ΚΑΤΑ
1. Της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας Δ.Ο.Υ. ΧΧΧΧ, που εκπροσωπείται νόμιμα από τον Προϊστάμενο της
2. Του Ελληνικού Δημοσίου όπως εκπροσωπείται νόμιμα από τον Υπουργό Οικονομικών που εδρεύει στην Αθήνα (Καραγεώργη Σερβίας 10)
ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣ
κο Αρτέμη Σώρρα, Ταχυδρομική Δ/νση: «E.ΣΥ. ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ», Οδός Καματερού, Αρ. 79, ΤΚ 13451, Αττική.
ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ
Κάθε βεβαιωμένη ληξιπρόθεσμη οφειλή μου, από την Υπηρεσία σας, από οιαδήποτε αιτία κι αν βεβαιώθηκε ή πρόκειται να βεβαιωθεί σε βάρος μου ή/ και κάθε ασφαλιστική μου εισφορά από οιαδήποτε αιτίας γεγενημένη ή μη
. ___________________________________________________________________ .
ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Συνεπεία της διαχρονικής άσκησης της εξουσίας καθ’ υπέρβασιν (ήτοι κατά ΝΟΣΦΗΣΙΝ) από το πολιτικό κατεστημένο και ειδικότερα από την όλως καταχρηστική εισδοχή της χώρας μας στα μνημόνια από το 2010 και εφεξής, ως πολίτης και πρωτίστως ως ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ υφίσταμαι μια ανοίκεια, όλως παράνομη προσβολή κάθε ατομικού και κοινωνικού μου δικαιώματος, όπως αυτά προβλέπονται και κατοχυρώνονται τόσο από το Ελληνικό Σύνταγμα, όσο και από μια σειρά Διεθνών Συνθηκών, αλλά πρωτίστως τόσο από το Φυσικό (υπερθετικό, κατ’ ουσίαν) Δίκαιο όσο και από το Θετικό (τεθειμένο, ισχύον) Δίκαιο.
Κατ’ αποτέλεσμα αυτών των εν πολλοίς απάνθρωπων πολιτικών που ασκήθηκαν από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις σε βάρος μου κατέστην ΕΡΗΜΗΝ μου και χωρίς καμία δική μου Ευθύνη καταρχήν ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΆΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ καθώς και σε ένα επαχθές χρέος ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΔΗΜΕΥΣΗ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΠΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΕΞΟΔΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΡΑΓΜΑΣΙΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΥΠΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ. ΣΕΛΙΔΑ 1 από 10
Με δεδομένο πρώτο, το πλήρες ιστορικό της εκτός λογικών συνθηκών οικονομικών δυσλειτουργίας όπως αυτές εξελίχθησαν διαχρονικά εις την Ελλάδα και που επιβαρύνθηκα ως τελικός άμεσος αποδέχτης εγώ προσωπικά, με δεδομένη εξάλλου την κάθετη πτώση των ετήσιων αποδοχών μου και του αντικειμένου της επαγγελματικής μου απασχόλησης, που χειροτέρευσαν χρόνο με τον χρόνο μέχρι σήμερα την αξιοπρεπή μου διαβίωση με τρόπον ώστε να μην καθίσταται εφικτό να έχω τη δυνατότητα κάλυψης ακόμα και των ελάχιστων ευλόγων δαπανών διαβίωσης εμού αλλά και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς μου, με δεδομένο ότι αυτή την στιγμή στην Ελλάδα υπάρχουν 3.500.000 άνεργοι με τρόπον ώστε να είναι αδύνατη η ανεύρεση άλλης επαγγελματικής ενασχόλησης, τα ποσά που μας επιτάσσουν μνημόνια και εφαρμοστικοί νόμοι των μνημονίων να καταβάλλουμε για την αποπληρωμή όλων αυτών των φόρων όχι απλά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματική μας φοροδοτική ικανότητα, αλλά εκφεύγουν της αρχής της δικαιοσύνης και εν τέλει και της ίδιας της λογικής.
Με δεδομένο τον υπερδιπλασιασμό των κάθε είδους φόρων, την αύξηση όλων των φορολογικών συντελεστών, των έκτακτων εισφορών αλλά και του ίδιου του κόστους διαβίωσης, πράγμα που εκφεύγει κάθε δικού μου ελέγχου, η εμμονή, πάρα ταύτα, της κυβέρνησης και του Υπ. Οικονομικών εις την από μέρους μου καταβολή όλων των προαναφερθεισών χρεώσεων, συνιστά καταχρηστική άσκηση δικαιώματος, διότι η προβαλλόμενη αξίωση της καθ΄ ης είσπραξης των ως άνω βεβαιωμένων οφειλών σε βάρος μου, λαμβανομένου υπόψιν του τρόπου και του χρόνου που ασκείται και των εν γένει συνοδευουσών την άσκηση των συνθηκών και περιστάσεων, υπερβαίνει στην δεδομένη περίπτωση προφανώς τα ακραία «δυναμικά» όρια ασκήσεως του εν λόγω δικαιώματος, τα επιβαλλόμενα από την καλή πίστη, τα χρηστά ήθη, τον κοινωνικό και οικονομικό σκοπό του δικαιώματος μου και που εξάλλου προστατεύεται από το Σύνταγμα μας.
ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ 1: ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ
ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
Όπως σας είναι ήδη γνωστό την 28/9/2012 έχει κατατεθεί από τον κ. Αρτέμη Σώρρα, σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό, το ποσό των Εξακοσίων Δισεκατομμυρίων ($600.000.000.000,00) δολαρίων ΗΠΑ υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας στον οποίο έχω καταστεί εξ’ αδιαιρέτου συγκύριος και τελικός συνδικαιούχος και εγώ. Η κατάθεση αυτή συνοδεύεται με πρόταση που αφορά στην αποπληρωμή του Δημοσίου και ιδιωτικού χρέους, κοινοποιούμενη μεταξύ των άλλων αρμοδίων Κρατικών φορέων και στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, το ΔΝΤ, την ΕΕ και την ΕΚΤ. ΣΕΛΙΔΑ 2 από 10
Το ποσό αυτό είναι επικυρωμένη οφειλή των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, κατατέθηκε σε μορφή Διεθνών Συναλλαγματικών-Χρεογράφων, αξιολόγησης ΑΑΑ και έχει την έννοια επιταγής πληρωμής.
Τα χρεόγραφα καθώς και τα νομιμοποιητικά που τα συνοδεύουν έχουν αναρτηθεί και στην οθόνη του UCC1, η οποία αναγνωρίζεται και εποπτεύεται από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα (FEDERAL RESERVE) των ΗΠΑ ως πλατφόρμα για εμπορικές συναλλαγές. Αποτύπωμα από την οθόνη αυτή αποτελεί αδιαμφισβήτητο και αδιαφιλονίκητο τεκμήριο υποχρεωτικής πληρωμής και για την συγκεκριμένη μη απορριφθείσα από τις ΗΠΑ αξίωση, το άρθρο του νόμου "Title 31 USC 3123 - SUBTITLE III, CHAPTER 31, SUBCHAPTER II, Sec. 3123" ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΧΡΗΜΑ.
Παρόλο που επιβεβαιώθηκε η λήψη της πρότασης με την υπ. αρ. 09927/ 3-11-2012 απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών (Σχετικό 2) καίτοι κοινοποιήθηκε νομίμως επανειλημμένα μέσω δικαστικών επιμελητών η συγκεκριμένη πρόταση τόσο προς τον Πρόεδρο όσο και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ουδέποτε προβλήθηκε οιαδήποτε ένσταση ή αντίρρηση από οιονδήποτε καθ’ οιονδήποτε τρόπο, επικυρώθηκαν σιωπηρώς και έγιναν αποδεχτά τα όσα διαλαμβάνονται στα ως άνω γνωστοποιηθέντα έγγραφα. Παρά τα αιτήματα που έστειλε ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας εξωδίκως ζητώντας να λάβει απάντηση και να υλοποιηθεί η πράξη, η κυβέρνηση συνέχισε στην υπογραφή των μνημονίων 2 και 3 δεσμεύοντας μέσω των καταχρηστικών όρων παντοιοτρόπως τη χώρα υπέρ των δανειστών. Έτσι ο Αρτέμης Σώρρας κατέθεσε μέχρι και μηνυτήριο αναφορά εναντίων των ασκούντων πολιτική διοίκηση για "Εσχάτη Προδοσία", "Κακουργηματική Απιστία" και "Παράβαση Καθήκοντος".
Τέλος, πέραν των πιο πάνω, η νομιμότητα και εγκυρότητα της πρότασης προκύπτει και επικυρώνεται από σειρά αδιαμφισβήτητων και αδιαφιλονίκητων στοιχείων. Ένα εξ΄ αυτών είναι η υπ’ αριθμ. 67650/2013 απόφαση του Η’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών (Σχετικό 1), η οποία κατέστει τελεσίδικη και αμετάκλητη και στο σκεπτικό της εν συντομία αναφέρονται τα εξής:
«Αποδείχθηκε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος, (ήτοι ο Αρτέμιος Σώρρας) δυνάμει αμετακλήτου πληρεξουσίου τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού, ύψους 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων ($ 600.000.000.000,00). Το ποσόν αυτό έχει ενσωματωθεί σε έξι (6) διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας, εκάστου εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων (100.000.000.000,00),λήξεως τον μήνα Αυγούστου του έτους 2014,τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας.» (βλ. συνημμένο Σχετικό υπ. αρ. 2),
Προσαρτάται τελευταίο εξώδικο όπου γίνεται εκτενέστερη αναφορά. ΣΕΛΙΔΑ 3 από 10
ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ 2: ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ
ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ
Κατά τις Διεθνείς και Εθνικές Συνθήκες, το Κυρίαρχο Ελληνικό Έθνος, δηλαδή ο κάθε Αυτόχθων Γηγενής Έλληνας και άρα και εγώ προσωπικά, διαθέτουμε κληρονομικά δικαιώματα με αδιαμφισβήτητη και αδιαφιλονίκητη νομή και κατοχή σοβαρού πλούτου, όπως αλλιώς είναι γνωστός ως «η Παγκόσμια Διευκόλυνση του Χρέους» (Global Debt Facility).
Τα κληρονομικά αυτά κεφάλαια διατηρούνται καταχωρημένα στο Ομοσπονδιακό Αποθεματικό Σύστημα, σε ειδικούς Θεσμικούς Μητρικούς και Παράλληλους «Υπερκαλυμμένους λογαριασμούς» (OVER BALANCED) ή/ και «Κύριους λογαριασμούς» (GLOBAL MASTER CASH AND CHIPS ACCOUNTS - GMC & CA), ή/και τους «Διεθνείς Συγκεντρωτικούς Λογαριασμούς»,(INTERNATIONAL COMBINED COLLATERAL ACCOUNTS) των Διεθνών Διακανονισμών και ελέγχονται δια μέσου των Γκρίζων/ Μαύρων οθονών (Επίπεδου υψίστης ασφαλείας) ή /και των συστημάτων IMLS ή άλλων παρομοίων ή/και σχετικών συστημάτων, (INTERNATIONAL COMBINED COLLATERAL ACCOUNTS of the GLOBAL DEBT FACILITY, BLOCKED IN INSTITUTIONAL PARENT REGISTRATION ACCOUNTS-FEDERAL RESERVE SYSTEM-INTERNATIONAL SETTLEMENTS, CENTRAL GREY and / or BLACK SCREENS and / or IMLS SYSTEM or OTHER SIMILAR and / or RELATED SYSTEMS).
Τα Παγκόσμια κληρονομικά κεφάλαια ελέγχονται από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS - Bank of International Settlements), την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank), τη Federal Reserve και εποπτεύονται από τις κεντρικές τράπεζες των χωρών καθώς και επικυρώνονται από τα Ηνωμένα Έθνη, την Ανώτατη Επιτροπή των 300 ειδικών παρατηρητών και το ανώτατο δικαστήριο της Χάγης καθώς και από τους αξιωματούχους του Έθνους ή των Κρατών .
Το έθνος των Ελλήνων με τους ιθαγενείς πολίτες του δε είναι δικαιούχο των ανωτέρω ειδικών ταμείων με τα κληρονομικά κεφάλαια, όπως προκύπτει από το ΦΕΚ της 315/27-12-1945 και που αφορά την επικύρωση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο της Σύμβασης της συνθήκης του Bretton Woods στην οποία συμφωνήθηκε η εποπτεία και η διαχείριση των κεφαλαίων αυτών και του χρυσού που περιέχεται.
Οι επικυρωμένοι ισολογισμοί φέρουν τις υπογραφές όλων των χωρών δικαιούχων, συμπεριλαμβανομένης και του Ελληνικού Έθνους, όπου αποδέχονται και επικυρώνουν όλα τα ποσά που αναλογούν σε κάθε δικαιούχο π.χ. στον ισολογισμό του 2007 που προσαρτάται, υπογράφουν για την Ελλάδα ο κ Κάρολος Παπούλιας ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο κ. Γεώργιος Αλογοσκούφης ως Υπουργός Οικονομικών και ο κ. Αδαμάντιος Βασιλάκης ως Πρέσβης της Ελλάδος στον ΟΗΕ, καθώς και οι δικαστές του Ανωτάτου ΣΕΛΙΔΑ 4 από 10
Δικαστηρίου της Χάγης ένας εκ' των οποίων ήταν και ο κ. Πικής της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Η περιουσία που βρίσκεται κατατεθειμένη στους Τραπεζικούς λογαριασμούς της Ελλάδας, όπως προκύπτει από τον προσκομιζόμενο ισολογισμό του έτους 2007,ανέρχονται στο συνολικό ποσό των:
ΕΚΑΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (115.500.000.000.000,00) ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
ΠΙΝΑΚΑΣ - ΤΡΑΠΕΖΩΝ - ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ - ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΙΣΟΛ. 2007
(Οι λογαριασμοί στις Ελληνικές τράπεζες έκτοτε ενδέχεται να έχουν υποστεί αλλαγές ή τροποποιήσεις ακόμα και λόγω συγχωνεύσεων, πωλήσεων των τραπεζών κ.ο.κ.)
1
Central Bank of Greece ( * )
9832554711
500.000.000.000,00
2
ΑΤΕ Bank
3597772412
11.000.000.000.000,00
3
Alpha Bank
54477738142
3.800.000.000.000,00
4
Bank of Athens
67347745960
7.000.000.000.000,00
5
Bank of Attika
8293477736421
7.000.000.000.000,00
6
Commercial Bank of Greece
28277754132
11.000.000.000.000,00
7
Greek Postal Savings Bank
777333218
7.000.000.000.000,00
8
Geniki Bank
864777212
5.200.000.000.000,00
9
National Bank of Greece
97772541114
52.000.000.000.000,00
10
Piraeus Bank
98877722335
11.000.000.000.000,00
115.500.000.000.000,00
"sponsored by 20, 000 metric tons of gold time deposited with 4 % per annum on January 1,1966"
Ποσό που προκύπτει κατόπιν της τοποθέτησης και δέσμευσης 20.000 τόνων χρυσού έναντι ενός τόκου 4 % ετησίως.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ 54 - 55 ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2007
62.) Central Bank of Greece with account no. 9832554711 worth of $ 500, 000, 000, 000 sponsored by 20, 000 metric tons of gold time deposited with 4 % per annum on January 1, 1966.
62-1.) ATE Βank (Greece) Account no. 3597772412 in the net balances of $ 11, 000, 000, 000, 000 time deposited with 4% per annum on January 1, 1967.
62-2.) Alpha Bank (Greece) Account no. 54477738142 in the net balances of $ 3, 800, 000, 000, 000 time deposited with 4 % per annum on January 1, 1967.
62-3.) Bank of Athens (Greece) Account no. 67347745960 in the net balances of $ 7, 000, 000, 000, 000 time deposited with 4% per annum on January 1, 1967.
62-4.) Bank of Attica (Greece) Account no. 8293477736421 in the net balances of $ 7, 000, 000, 000, 000 time deposited with 4% per annum on January 1, 1967.
62-5.) Commercial Bank of Greece (Greece) Account no. 28277754132 in the net balances of $ 11, 000, 000, 000, 000 time deposited with 4% per annum on January 1, 1967.
62-6.) Greek Postal Savings Bank (Greece) Account no. 777333218 in the net balances of $ 7, 000, 000, 000, 000 time deposited with 4% per annum on January 1, 1967.
62-7.) Geniki Bank (Greece) Account no. 864777212 in the net balances of $ 5, 200, 000, 000, 000 time deposited with 4% per annum on January 1, 1967.
62-8.) National Bank of Greece (Greece) Account no. 97772541114 in the net balances of $ 52, 000, 000, 000, 000 time deposited, with 4 % per annum on January 1, 1967.
62-9.) Piraeus Bank (Greece) Account no. 98877722335 in the net balances of $ 11, 000, 000, 000, 000 time deposited with 4 % per annum on January 1, 1967
(βλ. Σχετικό 5 - Σελίδα 54 & 55, αριθμούς λογαριασμών: 62, 62-1, 62-2, 62-3, 62-4, 62-5, 62-6, 62-7, 62-8, 62-9)και σελίδες 1, 2, 3, 4, 5, 6, 28 (αρ. λογαριασμών), 36, 37, 38, 39, 40, 41,42,54,55, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 95, 101, 107, 112.
Σημ. Πληροφορίες που επικυρώνουν και αποδεικνύουν τα ανωτέρω μπορούν να αντληθούν από τους Ισολογισμούς των κληρονομικών κεφαλαίων και που ως παράδειγμα προσαρτάται ο Ισολογισμός του 2007 (Συνημμένο 5) αλλά επίσης και κατά τις αποφάσεις και συνθήκες όπως έχουν υπογραφεί από το Δικαιούχο Έθνος που είναι η Ελλάδα και τα υπόλοιπα Κράτη και που προσαρτώνται στο Συνημμένο 4 του παρόντος. ΣΕΛΙΔΑ 5 από 10
Από το παραπάνω χρηματικό ποσό των 115,5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, ο Αρτέμης Σώρρας, ως αυτόχθων ιθαγενής πολίτης της Ελληνικής Κυρίαρχης Δημοκρατίας και ενεργώντας για λογαριασμό των Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, δυνάμει του αμετακλήτου- διαρκείας και με μεταθανάτια ισχύ Συμβολαιογραφικού Πληρεξουσίου, όπως έχει ανατεθεί από διάφορους Δήμους αλλά και Εκκλησιαστικούς Φορείς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό (Συμβολαιογραφική πράξη με αριθμό 6.157 / 09.12.2013), καταθέτοντας εγγυήσεις από το προσωπικό του χαρτοφυλάκιο, υπέβαλλε αίτημα για δόμηση χρηματοδότησης για την υλοποίηση έργων στην Ελλάδα, Κύπρο και στον απανταχού Ελληνισμό.
Το αίτημα κατατέθηκε με πρωτόκολλα παράδοσης παρουσία δικηγόρου της Αμερικής, σε όλους τους σχετικούς ελεγκτικούς φορείς ήτοι: α) «ALPHA OMEGA STATION -WHITE HOUSE PROTOCOL NO: 558-22821», β) ITC (INTERNATIONAL TREASURY CONTROL), γ) FEDERAL RESERVE SYSTEM & FEDERAL RESERVE BANK N.Y., δ) THE WORLD BANK GROUP, ε) THE BOARD OF GOVERNORS MEMBERS OF THE FEDERAL RESERVE SYSTEM, στ) The “CONSOLIDATED CREDIT BANK LIMITED”: FED, ζ. THE UNITED NATIONS.
Ο χρόνος των ενστάσεων ή αντιρρήσεων έχει κλείσει χωρίς καμία αρνητική απάντηση ή ένσταση και ως εκ τούτου η πράξη θεωρείται πλήρως εγκριθείσα και επικυρωθείσα.
Το αίτημα συνοδεύεται με τις κατάλληλα στοιχειοθετημένες μελέτες για τους 325 Δήμους της Ελλάδας και τους Δήμους της Κύπρου, για το συνολικό ποσό των ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (2.300.000.000.000) ΕΥΡΩ. Αυτό εγκρίθηκε για έργα κοινής ωφελείας και υποδομών στον εκάστοτε Δήμο, την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων παραγωγικών μονάδων, έργων ανθρωπιστικής βοήθειας και ανακούφισης από ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ (βλ. Σχετ. 4 με συνοδευτικά έγγραφα, το από 19-03-2015 εξώδικο του Αρτέμη Σώρρα προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος Αλέξη Τσίπρα, τον Υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, κοινοποιούμενο, στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, στον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, στον Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και στους εκπροσώπους της Τρόικας κ.λ.π.) .
Δεδομένου ότι και οι δύο προαναφερθείσες προτάσεις δεν έχουν εισέτι εκτελεστεί από την Ελληνική Κυβέρνηση ως όφειλε, η δική μου παρέμβαση καθίσταται επιτακτική προκειμένου ΣΕΛΙΔΑ 6 από 10
ΕΠΕΙΔΗ, σύμφωνα με πάγια νομολογία του ΣτΕ, η άπρακτη παρέλευση της προθεσμίας προς απάντηση αιτήματος, δεν αποτελεί άρνηση αλλά αποδοχής του, εάν τούτο υπαγορεύεται από λόγους δημόσιου συμφέροντος.
ΕΠΕΙΔΗ ουδεμία αμφισβήτηση χωρά επί του περιεχομένου των δημοσίων εγγράφων στα οποία μνημονεύονται τα ως άνω ποσά, οι αριθμοί λογαριασμών και οι Τράπεζες στους οποίους αυτοί φυλάσσονται, ενώ για το ποσό των $ 600 ΔΙΣ δολαρίων, υπάρχει επιπροσθέτως των δημοσίων εγγράφων επιβεβαίωσης και η αμετάκλητη απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης.
ΕΠΕΙΔΗ, τόσον εγώ, όσο και οι υπόλοιποι Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς και μέλη της Ελληνικής Κυρίαρχης Δημοκρατίας είμεθα εξ’ αδιαιρέτου συγκύριοι και συνδικαιούχοι των ανωτέρω περιουσιών - ποσών.
ΕΠΕΙΔΗ, η παρούσα οικονομική μας κατάσταση, συνεπεία της όλως ανοίκειας, παράνομης και αντισυνταγματικής εισδοχής μας σε δανειακές συμβάσεις, στα μνημόνια και της ψήφισης από τους Κοινοβουλευτικούς μας εκπροσώπους μιας σειράς από εφαρμοστικούς νόμους, έπληξαν κατ’ επανάληψη τα δικά μου εισοδήματα, οδηγώντας εμένα άλλα και την πλειονότητα του Ελληνικού Λαού στην χαλκευμένη και στοχευμένη φτωχοποίηση .
ΕΠΕΙΔΗ, έχω καταστεί φτωχότερος χωρίς καμία δική μου ευθύνη αλλά εξαιτίας των δόλιων πράξεων και παραλείψεων σε βάρος μου, από την παρούσα και τις παρελθούσες Ελληνικές Κυβερνήσεις οι οποίες επέδραμαν επί των εισοδημάτων μου με μια σειρά από παράνομους, καταχρηστικούς και αντισυνταγματικούς φόρους, αλλά και δια της αυξήσεως του συνολικού κόστους ζωής δια μέσου της επιβολής μιας σειράς από άμεσους και έμμεσους φόρους.
ΕΠΕΙΔΗ έχουν τελεστεί οι αξιόποινες πράξεις της Εσχάτης Προδοσίας 134 Π.Κ., παράβαση καθήκοντος 259 Π.Κ. και κακουργηματικής απιστίας 256 Π.Κ., από όλους τους αρμόδιους φορείς που έχουν κοινοποιηθεί οι ανωτέρω δύο προτάσεις και δεν δέχθηκαν να τις υλοποιήσουν.
ΕΠΕΙΔΗ, «Το Σύνταγμα της Ελλάδος θέτει μια σειρά από υποχρεώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο κράτος:- το άρθρο 1 του Συντάγματος προβλέπει ότι “Θεμέλιο του Πολιτεύματος είναι ἡ Λαϊκή Κυριαρχία, όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του έθνους, Το άρθρο 2(1), υπογραμμίζει ότι «ὁ σεβασμός και ἡ προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας».
ΕΠΕΙΔΗ, το μέρος ΙΙ του Συντάγματος προβλέπει ρητά μια σειρά από άλλες υποχρεώσεις του κράτους, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας της ιδιοκτησίας (άρθρο 17(1) και (2)) της οικογένειας, της μητρότητας και της παιδικής ηλικίας (άρθρο 21.1), η ειδική φροντίδα για την υγεία (άρθ. 21(2) και (3), η εξέλιξις των συνθηκών εργασίας (άρθρο 22 (1)) και της κοινωνικής ασφαλίσεως (Άρθρο 22 (5)). Όλα αυτά τα δικαιώματα έχουν παραβιασθεί ΣΕΛΙΔΑ 7 από 10
ανεπανόρθωτα συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων μου εις την ισότητα όλων των Ελλήνων (άρθρο 4), την κοινωνική, οικονομική και πολιτική συμμετοχή (άρθρο 5) και το δικαίωμα αιτήσεως (άρθρο 10).
ΕΠΕΙΔΗ, το άρθρο 21 (4) ορίζει ότι «η απόκτηση κατοικίας από αυτούς πού την στερούνται ἡ πού στεγάζονται ανεπαρκώς», αποτελεί αντικείμενο ειδικής φροντίδας του κράτους.
ΕΠΕΙΔΗ, το άρθρο 25, αναφέρεται ρητά ότι τα δικαιώματα του ανθρώπου ως ατόμου και ως μέλους του κοινωνικού συνόλου καθώς και η αρχή του κοινωνικού κράτους δικαίου τελούν υπό την εγγύηση του Κράτους. Η παράγραφος 1 αναφέρεται ρητά εις την αρχή του κράτους πρόνοιας και υπογραμμίζει ότι όλα τα δημόσια ιδρύματα οφείλουν να διασφαλίζουν την αποτελεσματική εφαρμογή αυτών των δικαιωμάτων».
ΕΠΕΙΔΗ, σύμφωνα με το άρθρο 134 ΠΚ, με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη τιμωρείται όποιος, α) ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ Η ΑΠΕΙΛΗ ΒΙΑΣ ή με σφετερισμό της ιδιότητάς του ως οργάνου του Κράτους να καταλύσει Η ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ Η ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΑΝΕΝΕΡΓΟ ΔΙΑΡΚΩΣ Η ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ, ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ Η ΤΙΣ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΑΡΧΕΣ Η ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ. Περεταίρω σύμφωνα με το άρθρο 259 Π.Κ, δημόσιος υπάλληλος που με πρόθεση παραβαίνει καθήκοντα της Υπηρεσίας του με σκοπό να προσπορίσει στον εαυτό του ή σε άλλον παράνομο όφελος, Η ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΕΧΡΙ ΔΥΟ ΕΤΩΝ.
ΕΠΕΙΔΗ, συνεπεία των ανωτέρω η Υπηρεσία σας δεν έχει κανένα δικαίωμα να προβεί σε λήψη κανενός μέτρου αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος της ιδιωτικής μου περιουσίας, κινητής ή ακίνητης, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΑΝΤ’ΕΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ, ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΗΣ ΜΟΝΟΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΥΜΑΣ, ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΙΑ, εκ των ανωτέρω ποσών που δικαιούμαι τόσο από το κεφάλαιο των 600 δις δολαρίων όσο από τον κληρονομικό μου πλούτο.
ΕΠΕΙΔΗ το Άρθρο 120 υπογραμμίζει ρητά ότι Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛYΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ.
ΕΠΕΙΔΗ, κατά τις οδηγίες του κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με υπ. αρ. 4/2012 Εγκύκλιό του, οφείλουν οι Διευθύνοντες τις Εισαγγελίες Εφετών της χώρας να προβούν άμεσα στις ενέργειες, ώστε να συλληφθούν ΆΠΑΝΤΕΣ οι δημόσιοι λειτουργοί που διέπραξαν το αυτόφωρο κακούργημα. Δεδομένου δε, ότι το έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας είναι Αυτόφωρο Κακούργημα και Διαρκές Έγκλημα-άρα και «διαρκές αυτόφωρο»- για την δίωξη και ΔΕΝ απαιτείται άδεια από την Βουλή, κατά το άρθρο 62 εδ.4 Συντ. ΣΕΛΙΔΑ 8 από 10
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΡΗΤΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ
Ως Αυτόχθων Ιθαγενής του Ελληνικού Κυριάρχου Έθνους, δια της παρούσης, εξωδίκου δηλώσεως- εντολής - εξουσιοδοτήσεώς μου, η οποία επέχει και θέση μονομερούς απευθυντέας δηλώσεως κατά νόμον:
Εις ολοσχεριν εξόφλησιν από την Υπηρεσία σας των βεβαιωμένων εις βάρος μου οφειλών από οιαδήποτε αιτία (Εισόδημα, ΕΝΦΙΑ, Φ.Π.Α., Ασφαλιστικές Εισφορές, Τέλη κυκλοφορίας κ.λ.π.) προς το Ελληνικό Δημόσιο, σας ΕΝΤΕΛΩ και σας ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΩ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΑΝΤ’ ΕΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ μέρος του εξ’ αδιαιρέτου μεριδίου μου στο οποίο είμαι συνδικαιούχος από: -
1. τα κεφάλαια συνολικού ποσού 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ που έχουν κατατεθεί σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας, υπό τη μορφή Διεθνών Συναλλαγματικών (IBOE) που έχουν την έννοια της επιταγής πληρωμής και όπως αναλυτικά αναφέρεται στην από 19/3/2015 εξώδικη γνωστοποίηση δήλωση/ Οικονομική Λύση- Προσφορά του Αρτέμη Σώρρα, η οποία επιδόθηκε στον Υπ. Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, δια της υπ. αρ. 12315/ 26.03.2015 έκθεσης επίδοσης του Δικ. Επιμελητή Αθηνών Ιωάννη Παπαθανασίου. (Σχετ 1, 2 & 3) και της δικαστικής απόφασης Η’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με υπ’ αριθμ. 67650/2013, (Σχετικό 1), ΣΥΝΑΙΝΟΥΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, όπως αποδεικνύεται από τη μέχρι τώρα εξώδικη και δικαστική συμπεριφορά αυτού.
2. το ποσό των ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (2.300.000.000.000) ΕΥΡΩ, που έχουν εγκριθεί για έργα κοινής ωφελείας και υποδομών στον εκάστοτε Δήμο σε όλη την Ελληνική επικράτεια, μεταξύ των οποίων και το ειδικό έργο που προκύπτει λόγω αναγκαιότητας, την αποπληρωμή οφειλών προς το δημόσιο των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών. Τα ποσά αυτά προέρχονται από το ταμείο των κληρονομικών κεφαλαίων που βρίσκονται καταχωρημένα στο Ομοσπονδιακό Αποθεματικό Σύστημα, σε ειδικούς Θεσμικούς Μητρικούς και Παράλληλους «Υπερκαλυμμένους λογαριασμούς» (OVER BALANCED) ή/ και «Κύριους λογαριασμούς» της Παγκόσμιας Δανειακής Διευκόλυνσης (Global Debt Facility), που τηρούνται στην ΤτΕ και στις Ανώνυμες Τραπεζικές Εταιρείες που έχουν έδρα την Ελληνική Επικράτεια και όπως αυτές προσδιορίζονται ειδικότερα στους ετήσιους ισολογισμούς και όπως αναλυτικά αναφέρεται στην από 19/3/2015 εξώδικη αναφορά - αίτημα - γνωστοποίηση - κοινοποίηση του
ΣΕΛΙΔΑ 9 από 10
Αρτέμη Σώρρα το οποίο κοινοποιήθηκε νόμιμα προς αυτούς που απευθύνεται. (Σχετ. 4 & 5)
ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ δε, ότι αν εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών από της κοινοποιήσεως της παρούσης μου ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΜΟΥ και παρερχομένης απράχτου της προθεσμίας αυτής, τεκμαίρεται αμαχήτως ότι σας έχω πλήρως και ολοσχερώς εξοφλήσει διατηρώντας συγχρόνως το δικαίωμά μου να στραφώ προς το Υπ. Οικονομικών και άπαντα άλλο αρμόδιο υπεύθυνο συμπεριλαμβανομένων και των αρμοδίων υπαλλήλων καθώς και Προϊσταμένων και Διευθυντών κάθε Αρμοδίας υπηρεσίας για παράβαση καθήκοντος καθώς και των θεμελιωδών αρχών του ισχύοντος συντάγματος.
ΤΟΠΟΣ, χχ/χχ/201χ
Ο/ Η ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΔΗΛΩΝ/ΟΥΣΑ
ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ:
1. Την υπ. αρ. απόφαση 67650/2013 απόφαση του Η’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, που βεβαιώνει ότι είναι κατατεθειμένα $ 600 Δις υπέρ της Ελληνικής Κυρίαρχης Δημοκρατίας από 28/ 9/ 2012.
2. Το υπ’ αριθμ. Πρωτοκόλλου 9927/3-11-2012 έγγραφο - επικύρωση λήψης του Υπ. Οικονομικών αναφορικά με την παραπομπή της υπόθεσης εκταμίευσης των 600 δις στις αρμόδιες υπηρεσίες.
3. Την από 19-03-2015 εξώδικη δήλωσή του Αρτέμη Σώρρα που κοινοποιήθηκε στον Υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, που αφορά τα 600 Δις USD, όπως προκύπτει από την υπ. αρ. 12.315/26-03-2015 έκθεση επίδοσης του δικαστικού επιμελητή Αθηνών Ιωάννη Παπαθανασίου.
4. Το από 19-03-2015 εξώδικο του Αρτέμη Σώρρα, που αφορά στα Κληρονομικά Κεφάλαια και τη δόμηση χρηματοδότησης για υλοποίηση έργων στους Δήμους, προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος Αλέξη Τσίπρα, τον Υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και κοινοποιούμενο προς: α) τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, β) τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, γ) τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, δ) τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, ε) τους εκπροσώπους της Τρόικας , στ) Η.Π.Α., ζ) Ρωσία, η) CIA κ.λ.π.
5. Ισολογισμοί 2007 των Κληρονομικών Κεφαλαίων που αφορούν τους λογαριασμούς που βρίσκονται στις Ελληνικές τράπεζες.
Σελίδες που αφορούν την Ελλάδα: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 28 (λογαριασμοί),36, 37, 38, 39, 40, 41,42,54,55, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 95, 101, 107, 112.
Με την ρητή επιφύλαξη των νομίμων δικαιωμάτων μας, κοινοποιείται νόμιμα στις αρμόδιες υπηρεσίες και στον Υπουργό Οικονομικών, που κατοικοεδρεύει στην οδό Καραγεώργη Σερβίας, αρ. 10 προς γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: