Τρίτη 12 Απριλίου 2016

10 κόλπα που θα σου αλλάξουν τη ζωή

Αυτά τα tips θα κάνουν την καθημερινότητά σου να μοιάζει σαν ένα αφράτο σύννεφο.

Adtech Ad
AdTech Ad
Μπορεί να μην ξέρουμε τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα της ζωής, αλλά γνωρίζουμε μερικά πράγματα που σίγουρα μπορούν να κάνουν την καθημερινότητά μας καλύτερη. Από το πώς να ξεκολλήσεις ένα φερμουάρ που δεν λέει να κουνηθεί μέχρι το πώς να καθαρίσεις το make up απ' τα ρούχα σου. Εμείς είμαστε εδώ για να σου πούμε μερικά κόλπα που θα κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη.

Πώς να σιδερώσεις τον γιακά

Αν ποτέ δεν μπορείς να σιδερώσεις τον γιακά ενός ρούχου σωστά, τότε δοκίμασε να το κάνεις με σίδερο μαλλιών που έχει ίσια επιφάνεια. Θα δώσει θερμότητα κατευθείαν στο ύφασμα.

Πώς να μην σκίζεται το καλσόν σου

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από πόντους στο καινούριο σου καλσόν. Γι' αυτό ψέκασε το με λακ μαλλιών ακριβώς πριν το φορέσεις.

Πώς να καθαρίσεις το suede

Ο καλύτερος τρόπος να καθαρίσεις το suede ύφασμα; Πάρε μία καθαρή οδοντόβουρτσα και ξεκίνα να τρίβεις.

Πώς να διατηρήσεις το χρώμα του τζιν

Αν θες να διατηρήσεις το χρώμα του τζιν σου, βάλτο σε κρύο νερό με μία κούπα διαλυμένο ξύδι. Μετά άφησέ το να στεγνώσει φυσικά και όσο γίνεται αυτό θα φεύγει σιγά σιγά και η μυρωδιά του ξυδιού.

Πώς να  μην μυρίζουν τα παπούτσια σου

Για να μην μυρίζουν άσχημα τα παπούτσια σου, τοποθέτησε ένα σακουλάκι με τσάι στο μέσα μέρος και άφησε το μία ολόκληρη νύχτα. Αυτό θα απορροφήσει κάθε μυρωδιά.

Πώς να ξεκολλήσεις το φερμουάρ

Αν έχει κολλήσει το φερμουάρ του τζάκετ σου, τότε δοκίμασε να τρίψεις λίγο κερί ή μία μπάρα σαπουνιού μέχρι να ξεκολλήσει.

Πώς να πλύνεις το μετάξι

Μπορείς να πλύνεις το μετάξι στο χέρι από την άνεση του σπιτιού σου. Βάλτο σε μία μπανιέρα με χλιαρό νερό και μία κουταλιά της σούπας με παιδικό σαμπουάν, για να μην χαλάσει το ντελικάτο ύφασμα.

Πώς να μαλακώσεις σκληρά υφάσματα

Μαλάκωσε πουλόβερ που είναι λίγο σκληρά ή σου προκαλούν φαγούρα με το να τα βάλεις σε ζεστό νερό με λίγο μαλακτική για μαλλιά. Ξέπλυνε και άφησέ τα να στεγνώσουν φυσικά.

Κάνε τα πάνινα παπούτσια αδιάβροχα

Χρησιμοποίησε κερί για παπούτσια αλλά μόνο στις σόλες, όχι στο πάνω μέρος γιατί έτσι δεν θα αναπνέουν. Αφού απλώσεις το κερί τότε στέγνωσέ το με πιστολάκι μαλλιών για λίγα λεπτά. Επανάλαβε τη διαδικασία ανά περιόδους για να τα προστατεύσεις από τις βροχερές μέρες.

Εξαφάνισε τους λεκέδες από κόκκινο κρασί

Το κλειδί για να εξαφανίσεις το κόκκινο κρασί από τα ρούχα; Λευκό κρασί. Βούτηξε μία πετσέτα σε λευκό κρασί και ακούμπησέ τη απαλά πάνω στον λεκέ. Μην το τρίψεις γιατί έτσι θα γίνει χειρότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: